danielson Posted August 25, 2004 Share Posted August 25, 2004 Am facut io rost de o eprubeta/fiola de-aia in care sufla mecanicii de tren inainte sa se urce pe locomotiva, si am testat dupa o bericica neagra. S-a inverzit jumate. Link to comment
mongoose Posted August 30, 2004 Share Posted August 30, 2004 Dupa o bere merge. Practic sunt impotriva alcoolului combinat cu condusul, dar cand nu ai alte optiuni mai faci si exceptii. Vama veche - 2 Mai cu 3 Tequila si 2 beri la bord. Doar atat. In rest ma risc doar la o bere. Ma risc la carnet si alte alea, ca dupa o bere nu simt nimic decat un gust bun In concluzie, sunt impotriva conducerii sub influenta alcoolului. Si imi fac mea culpa pe aceasta cale. Daca era o cale civilizata prin care sa ma intorc la gazda din Vama o foloseam. Imi fac mea culpa pe aceasta cale. Link to comment
iso Posted August 30, 2004 Share Posted August 30, 2004 ... mai bine intravenos ca nu-ti miroase gura si apoi nici nu consumi mult deci randament mai bun , nu ? Link to comment
danielson Posted August 30, 2004 Share Posted August 30, 2004 Ca recomandare, betzi Carlsberg, ca aia nu e bere in adevaratul sens al cuvantului ... Nu pute a bere, nu are gust de bere ... efectul e de bere, insa, daca o bea si nevasta-mea (care e anti-bere), atunci io zic ca merge la volan ... Link to comment
mongoose Posted August 30, 2004 Share Posted August 30, 2004 Daca mai pui si un paharel de Tequila in halba efectul e ga-ran-tat. In alta ordine de idei : "Don't drink and drive, smoke and fly". Link to comment
Leutzu Posted September 3, 2004 Share Posted September 3, 2004 Eu unul nu pot sa zic ca nu beau si dup-aia conduc ca as minti. Dar niciodata nu beau mai mult de o bere si atunci cand o beau sunt la o statie, doua, de casa si alea le parcurg printre blocuri si cu o viteza de ma depasesc si biciclistii. Culmea este ca daca stiu ca am pus gura pe putin alcool sunt mai atent ca atunci cand nu am gustat nimic...de mi-e frica de carnet... O singura data, fiind nevoit de imprejurari (trebua sa plec in grecia si nu aveam stingator in masina-asta era la bunicamea acasa unde lasasem masina mea), am condus din Berceni pana in Militari si invers, dupa ce bausem vre-o 3 beri si juma' de vin. Cand am ajuns acasa i-am multumit Celui Divin si am zis ca nu mai fac asta niciodata...nu in starea in care ma aflam. Link to comment
dj_sorin Posted September 29, 2004 Share Posted September 29, 2004 stiu ca nu e buna bautura la volan dar din cand in cand se mai intampla sa mai beau o bere. ps.nu va sfatuiesc. Link to comment
Alezz Posted March 14, 2005 Share Posted March 14, 2005 Nu imi place sa beau si din cauza asta nu am avut probleme cu militia si nici nu o sa am. Link to comment
CT_ZDB Posted March 14, 2005 Share Posted March 14, 2005 Sa va povestesc o intamplare de vreo 5-6 ani...Ma opreste politia la un filtru in Constanta pe la 1-1:30 noaptea la Grand... era primavara - vara (cam pe la sfarsitul lui mai). Ma dau frumos jos din masina, vine un politai la mine.. imi cere actele.. si ma intreaba "Ati baut ceva" ... exact asta a fost intrebarea.. la care i-am raspuns.. "Da..." si am facut o pauza de cateva secunde... Politaiul deja facuse niste ochi de melc... si ii spun "o sticla de nectar Santal" ... prietenul cu care eram in masina era pe jos de ras... E.. nu va mai spun ca m-a luat cu chestii ca fac mishto de el.. si alte de astea... la care i-am spus politicos sa fie mai atent ce si cum intreaba... Totul s-a terminat cu strangeri de mana... Consum foarte.. foarte rar bauturi alcoolice.. dar recuperez la capitolul sucuri naturale... Cand mai ies cu prietenii prin oras.. la vre-un bar... un club.. ceva.. ies mult mai prost dpdv financiar.. un nectar e undeva la 40 - 50 mii, cat 2 sticle de bere de acelasi marime... Link to comment
Alezz Posted March 17, 2005 Share Posted March 17, 2005 Cand mai ies cu prietenii prin oras.. la vre-un bar... un club.. ceva.. ies mult mai prost dpdv financiar.. un nectar e undeva la 40 - 50 mii, cat 2 sticle de bere de acelasi marime... MAREEEEEE ADEVAR GRAIESTI @CT_ZDB Eu unul ma gandesc cu groaza la eternul 1 mai muncitoresc de anul acesta . Link to comment
Alinake Posted March 17, 2005 Share Posted March 17, 2005 Eu o singura data m-am suit beat la volan. Eram curios sa vad cum e sa conduci mort de beat. Eram intr-o curte si stiam ca pot conduce fara probleme daca nu sunt pe drumuri publice... venisem de la un chef cu un taxi (la care am platit vreo 20.000 si 10$, ca din greseala am crezut ca e tot de 10.000 - mi-am dat seama a 2-a zii). SI in curte am vazut masina... imi facea cu ochiu.. si am zis.. ce mama masii.. conduc si io beat o data in viata.. si m-am susit, m-am invartit de vreo 2 ori.. si gata, inapoi.. impecabil m-am descurcat.. si intr-adevar m-am trezit din betie de frica Link to comment
Satori Posted March 17, 2005 Share Posted March 17, 2005 Daca curtea ar fi avut si niste repere cu adevarat miscatoare (cele care stau pe loc si ti se par tie ca se misca nu se pun) alta ar fi fost situatia. Ai fi scris: Rezultatul? Doi caini, trei pisici... Link to comment
expero 16V Posted March 18, 2005 Share Posted March 18, 2005 Ultima "boacana": Baut in intervalul sambata seara ora 22:00 - duminica dimineata ora 11:00 vreo 200 de whisky si 17 beri Culcat pana la ora 12:30 Plecat la |Buzau ca eram in Buc. la ora 13:00 N-am depasit 100 pana acasa ca altfel incepeam sa nu mai vad Nu mai fac in viata mea! App.primarul de la buzau a facut muci espero lui dupa 0,9% alkcolemie . in conditiile in care bea o data la 5 ani dar cand bea...si era un espero bat . nu cred ca exista altul nmai impecabil ca ala. Nici urme de carpa de la spalatorie nu erau pe el ci numai de polish nemtesc Link to comment
panzer Posted March 18, 2005 Share Posted March 18, 2005 Boscodeala nu bea? Parca l-au dat la stiri ... da' nu s-a mai auzit nika de el! 17 beri?! Esti mare nene! Performanta asta n-am mai atins-o din studentie... cumva esti student? Totusi: NEVER EVER DRINK AND DRIVE!!! E de ajuns o singura greseala si nu mai ai timp sa o regreti! Link to comment
alx Posted March 18, 2005 Share Posted March 18, 2005 bre... 0.9 la mie nu % ca altfel era demul in coma alcoolica... Link to comment
remix Posted March 18, 2005 Share Posted March 18, 2005 Ce chestie, eu nu prea beau bere. Ca nu intra. Dupa cel mult o bere am stomacul plin. Asa ca beau Vin, Vodca, Cherry. Astea fiind mult prea tari ca sa le iau cu mine la volan nu m-am aflat niciodata in situatia de a bea si conduce. Singura intamplare apropiata de acest fapt a fost cand am baut o sticla de vin cu un prieten, am stat fro 2 ore pe la el si am mancat, m-am invartit si apoi am plecat spre casa Moshilor - Socului. N-am mers, cred eu, mult mai diferit decat de obicei dar stiu ca desi eram lucid aveam o mica inertie in miscare. Totusi ca si principiu nu beau alcool inainte sa conduc. Link to comment
strumfuadi Posted March 25, 2005 Share Posted March 25, 2005 cea mai buna reprezentare a efectelor e data de reclama urmatoare: Link to comment
expero 16V Posted March 25, 2005 Share Posted March 25, 2005 Boscodeala nu bea? Parca l-au dat la stiri ... da' nu s-a mai auzit nika de el! 17 beri?! Esti mare nene! Performanta asta n-am mai atins-o din studentie... cumva esti student? Totusi: NEVER EVER DRINK AND DRIVE!!! E de ajuns o singura greseala si nu mai ai timp sa o regreti! <{POST_SNAPBACK}> Nu-s student insa eu nu bveau decat de vreo 3 ori pe an. Si atunci simt nevoia sa bea nu gluma .. Bosco nu bea in general insa a gresit-o ce vrei...Toti mai gresim chiar daca suntem primari , ministri sau muncitori necalificati . Am un prieten care in liceu era poreclit Coma . Si omu' bea nu se joacxa . Si l oprit Politia cu fabia in Buc. ( ca sta in buc) si l-a pus sa sufle in alcolmetru . S-a uitat apoi la el si i-a zis ca tehnic el este in coma alcoolica . Asta a facut ca toti dracii ca n-avea nimic ... Politistul l-a pus sa stea intr-un picior , sa mearga pe linie sa faca scamatorii . Asta a zis :" Bai frate am baut dar nu mai mult ca de obicei" Mai slabut asa... Si ala i-a luat spaga si l-a lasat Va da-ti seama? Link to comment
strumfuadi Posted March 25, 2005 Share Posted March 25, 2005 io aveam un coleg in facultate... ceva deosebit.. tipul lua in general 9-10, dar venea la examen mort de beat..bine.. nici in rest nu era prea treaz.. la un examen a luat 7 fiindca la un moment dat i s'a facut rau si a trebuit sa se duca la buda sa verse.. si a lasat lucrarea cu ce scrisese pana atunci.. si noi ne chinuiam sa cantam piesa "i got five on it!"... deh, politehnica.. Link to comment
Maryusrow Posted March 27, 2005 Share Posted March 27, 2005 In general nici eu nu sunt adeptul sportului de a te "aventura"la volan dupa ce ai baut dar... am mai comis o si eu ca doar nu suntem usi de biserica Doua faze tari le a patit un tovaras care e campion la sportul asta: Prima l a oprit garda la 1 noaptea la Lizeanu ,era rupt,garda l a vazut dar el a inchis masina si a plecat Cand sa plece Garcea il intreaba ACTELE la care asta CE ACTE? apoi Pai nu e masina ta?Raspuns NU si a plecat caci Garcea a ramas mult prea blocat sa mai faca ceva A doua mai tare l a oprit garda la pasaj la Muncii dimineata la 5 Surpriza era un tovaras de al lui care lucra la rutiera Cand asta (nu ii dau numele politistului din motive lesne de inteles)ii spune lu asta Ba hai de sufla in alcolmetru ca am pe unu rupt de beat care zice ca e defect aparatu hai de sufla sa ii arat ca e bun la care tovarasu meu zice Mancati-as dupa doua sticle de gin ITI SPUN EU CA APARATU E DEFECT!!!!! Link to comment
Bobby Posted June 19, 2005 Share Posted June 19, 2005 Am avut un Seat amarat inainte din 1984. Mai ieseam in cartier la o bere cu baietii si veneam cu masina acasa. Recunosc. Am baut si mai mult. In jur de 2 L si m-am suit sa conduc vreo 3 strazi pana acasa. Acum ca am Cielo nou si am si CASCO poate sa vina si Mama lu' Proces Verbal, ca nu mai pun alcool in gura. Mi-am dat si eu seama ca e cea mai mare idiotenie sa bei si sa conduci. Mai faceam cu Seatul cu vreo 2 prieteni intr-un fel. Luam 2 bidoane de bere si ne suiam in masina si beam in timp ce conduceam prin oras. M-am lasat si de sportul asta. "Sticlism viteza" se numeste. Dar mi-am dat seama ca s-ar putea sa mor in parnaie daca il lovesc pe vreunul sau sa raman fara permis cateva luni si n-as suporta pierderea... Nici un strop de sampanie la o petrecere sau ce o fii acolo nu pun in gura daca sunt cu masina. Daca lovesti masina cand esti beat la volan, Casco nu te despagubeste fiindca erai beat. Mi se pare corect!!! Link to comment
Mircea Posted June 20, 2005 Share Posted June 20, 2005 cand ciupesti o bere si intra unul in tine sau iti sare un tampit in fata... adio esti vinovat si daca esti pe verdele lui semafor...de casco nu mai vorbim... Link to comment
mr_ Posted September 14, 2005 Share Posted September 14, 2005 In alte tari este voie o bere sau un pahar de vin. In ceea ce ma priveste, daca am putin pana acasa, beau cel mult juma' de bere sau de pahar, la masa, la o ocazie etc. Inainte de un drum lung, niciodata, nici o picatura. Link to comment
Panda Posted May 20, 2006 Share Posted May 20, 2006 De baut la volan o singura data Eram la pescuit.Eram destul de afumat .Faza ca am condus pe niste diguri care presupun ca nu se pune ca drum circulabil sau ceva de genu asta.Cei care sunt din Tulcea sau Galati stiu exact.Cum treci cu bacul spre Tulcea prima la dreapta.Adevaru ca am condus si vreo 300m pe sosea pana am ajuns la bac.Cand ma vazut prietena mea... S"> sa vezi morala si vioara.Precizez ca eram numai in slip si era destula lume care se uita ciudat.Eram si cu lamaia in geam pe vremea aia.Daca era vreo masina de politie pe acolo cum sunt acum de exemplu destul de frecvent o rau tare.Ca sigur se lasa cu dosar penal la cum eram. Niciodata nu am mai baut stiind ca tre sa plec cu masina.Chiar daca ai experienta de pe lume reflexele sunt mult sub minim. Plus ca daca se intampla ceva din vina altuia cazi tu in belea.Nu se stie niciodata unde isi baga coada > . Asa ca daca ati baut chiar si o bere luati taxi,maxi-taxi sau alte mijloace de transport.E in joc poermisul vostru si...mai rau...chiar viata. Sora unei colege de facultate a a murit cand prietenul ei rupt de beat a sarit cu 180(cica) de pe faleza in ultima curba.Cei care sunt din Galati stiu unde este.Mai exact de ce ratezi curba aia jump vreo 30m pana la trecere bac. Asa ca never alcool si volan Link to comment
Recommended Posts