Jump to content

Magazin Tunning In Cluj

nrares

Recommended Posts

In aceasta seara iesit fiind pana in oras sa inchiriez "neste" DVD-uri, am observat un magazin intitulat "Need Tuning". Se afla pe strada Dorobantilor, vis-a-vis de Mol. Atasez si niste poze facute cu telefonul mobil, va rog sa scuzati calitatea, au fost facute din strada prin vitrina.

post-1584-1134674565_thumb.jpg

post-1584-1134674572_thumb.jpg

post-1584-1134674579_thumb.jpg

post-1584-1134674588_thumb.jpg

post-1584-1134674606_thumb.jpg

Edited by nrares
  • 2 months later...
Sunt preturile cam mari la acel magazin,asa ca singura solutie ramine tot secondurile.

Corectati-ma daca e gresita exprimarea.M-am referit la solutie.Deci ,,singura solutie ramane'',cu toate ca mai bine suna ,,singura solutie,raman tot secondurile''. ;)

Draga dreaO,nu e vorba ca nu imi permit,s-ar putea sa-mi permit s-ar putea sa nu.;avem o familie de intretinut si viata e grea in Romania,cautam preturi cit mai mici.Din pacate ne uitam la 2-3 sute de mii,s-ar putea,si sa ma scuzi daca gresesc ca tu sa fi unul din,,lumea buna''si atunci alta mincare de peste.Toline,prietene la preturile care sunt afisate te informez ca cumparatori sunt foarte putini;am intrat ,nu o data ,si eram singur in magazin.A

Banuiesc ca-i muzeu, ar trebui sa puna taxa la intrare.

Ai perfecta dreptate .Am cumparat acum 9luni ornament iesire teava toba esapament de la magazinul respectiv,pret 700000 lei,cica din inox,ce sa-ti spun;dupa 2 luni mi-a rugina in zona respectiva..Rusinica.Poate pentru unii nu e scump magazinul dar pentru altii :wallbanger: