Leutzu Posted June 21, 2004 Share Posted June 21, 2004 Si eu o legitimatie la Amway. Daca va intereseaza, ziceti. Link to comment
hitman Posted June 22, 2004 Share Posted June 22, 2004 Shi, par eczamplu, ce-am putea face cu ea? Da una la 'California Fitness' nu ai? Link to comment
iuzar Posted June 22, 2004 Share Posted June 22, 2004 Eu am nevoie de o legitimatie sa intru la petrecerile Penthouse asa ca nu prea am ce face cu Amway Link to comment
laurentziu83 Posted June 22, 2004 Share Posted June 22, 2004 Io-s mai de la tara si n-am auzit cu ce se mananca. Explicati-mi si mie ce e cu Amway asta. Link to comment
iso Posted June 23, 2004 Share Posted June 23, 2004 @laurentziu83 Ca vorbim intre noi tzaranii Amway este secta vinzatorilor de cosmeticale , au shi ei un bivolar al lor . Link to comment
alx Posted June 23, 2004 Share Posted June 23, 2004 da da' probabil ca astia nu fac ca misa sa dea lichidul galben gratis ci il vand... cu cat se da? legitimatia sau lichidu'? si de ce e topicul asta la cafenea si nu la bursa??? Link to comment
zalmoxis Posted June 23, 2004 Share Posted June 23, 2004 PENTRU CA NU SE VINDE NIMIC !!! Link to comment
hitman Posted June 23, 2004 Share Posted June 23, 2004 Sa va povestesc ce-am patzit tot la unii din asthia secretosi cu legitimatie: aveam nevoie neaparat de un medicament, se gasea la asthia 'California Fitnes'. Sun eu la tanti shi o intreb daca pot sa cumpar medicamentul respectiv (al draq costa 3.200.000 ROL). Anyway, cucoana zice ca nu pot sa cumpar, ca n-am legitimatzie. Ca sa imi fac una, tre' sa ma recomade un posesor de legitimatzie California Fitnes. Da unde draq sa gasesc eu unu? Iam zis , tanti cumpar un medicament de 100 de parai shi tu vrei legitimatzie? Ia: nu shi nu, ca nu se poate. Iam zis 'Potzi sa-ti pastrezi medicamendul shi sa tzil bagi undeva'. Si am inchis telefonul. Asha ca treaba cu legitimatzia e serioasa. Ai draq! Link to comment
alx Posted June 23, 2004 Share Posted June 23, 2004 PENTRU CA NU SE VINDE NIMIC !!! si atunci noi stam aici degeaba ca prostii??? :leghump: Link to comment
zalmoxis Posted June 23, 2004 Share Posted June 23, 2004 Nu mai cum adica ca prostii stam ca noi!!! Link to comment
laurentziu83 Posted June 25, 2004 Share Posted June 25, 2004 Amway este secta vinzatorilor de cosmeticale , au shi ei un bivolar al lor . A propos de Bivolaru' , vreau si eu in secta aia, cik se da sex moca , si cand am vazut ca e plin de gagici pe-acolo cand protestau :love: ... Ma bate gandu' Link to comment
iuzar Posted June 25, 2004 Share Posted June 25, 2004 Laur frate, crede-ma ca si eu am vrut sa ajung acolo inca de acum 6-8 ani, din facultate dar tb sa bei muuuuult PP inainte sa ajungi la partea cu secsul...asa ca mai bine te lasi pagubash Link to comment
strumfuadi Posted June 25, 2004 Share Posted June 25, 2004 get a life, get a wife... and then will be free.. Link to comment
laurentziu83 Posted June 25, 2004 Share Posted June 25, 2004 get a life, get a wife... and then will be free.. Mai bine ma duc la curve . Stau cu doua perechi in camera, stiu cum e. E asa bine sa stai cat e patu', sa fumez in camera, sa fumez de fapt, sa spal vasele cand vrea muschiu' meu :help: , sa ma trezesc cand vrea muschiu meu si multe altele, sa nu fie nevoie sa conduc prietena la baie pt ca ii e frica (pe dreak, prostii). Parca nu pot sa ma duc in caminele de fete, sa caut o fomaloaica pe-acolo si sa fie oleaca mai mult decat free: un salam sau o cutie de pate :69: . am sa ma insor io pana la urma da parca nu ma grabesc asa tare. Cand o sa fie o sa fie, asta e :cadelnita: . @iuzar Cum adica tre sa bei mult ca sa ajungi acolo, ca eu nu-s prea la curent? Berea de la "fabrica Bivolaru'"? Atunci sa si-o pastreze sanatos. Daca Amway asta e cu cosmeticalele atunci n-am nevoie de el. Sunt satul de avoane si oriflame-uri. In caminele de fete cred ca la fiecare 3 camere vezi anunt pe usa, alaturi de : minute orange, sms, tehnoredactari la 4k pagina, listari la 480 lei alb-negru, 3k color, tricouri etc etc. La noi in camine nu mai spun ce scrie pe la baie si pe holuri . Link to comment
alx Posted June 25, 2004 Share Posted June 25, 2004 ce ce ce? zi-ne si noua astia care n-am facut fac la camin... Link to comment
Leutzu Posted June 26, 2004 Author Share Posted June 26, 2004 De ce ziceti ca-i teapa? Eu iau cateva produse de acolo de care sunt extrem de multumit. SI sa nu intelegeti gresit ca i-as face reclama pentru a va determina pe voi sa cumparati. V-am zis de asta pentru ca eu am legitimatie acolo si ma gandeam ca daca va intereseaza si pe voi unele chestii as fi putut sa va fac rost de ele la pretul de distribuitor, fara alte adaosuri. PS Dragul meu Laurentiu, Amway nu e bordel...daca vrei curve du-te pe soseaua de centura... Link to comment
laurentziu83 Posted June 27, 2004 Share Posted June 27, 2004 Stiam, dar m-am luat dupa ISO si dupa alte discutii de la topic-ul asta ! Stai lininstit. Ideea e ca au fost multe tzepe cu produsele comandate, produse la preturi exorbitante si de slaba calitate. Nu zic nimic de Amway pentru ca nu stiu, n-am testat dar stiu de altele. Link to comment
Leutzu Posted June 27, 2004 Author Share Posted June 27, 2004 Mda...se aplica deci "efectul de turma"!!! Daca unu incepe sa abereze, incep si ceilalti! Fratii mei face-ti un topic "care abereaza mai mult"!!!! Zice omul ceva, ca poate va ajuta in vre-un fel si voi... Link to comment
iso Posted June 28, 2004 Share Posted June 28, 2004 Hai nu te supara , mai zice omu' shi bizdiganii ... Link to comment
laurentziu83 Posted June 29, 2004 Share Posted June 29, 2004 Ideea forumului este sa ne descretim fruntile (chiar si cand rezolvam vreo problema la masina) si se mai intampla sa mai sarim calul, chiar neintentionat. Mii de scuze ! Link to comment
Leutzu Posted June 30, 2004 Author Share Posted June 30, 2004 OK...se accepta! M-ati prins si pe mine intr-o perioada proasta si la orice chestie care ma deranja faceam crize... Acum glumind un pic cred ca daca s-ar vinde si sex prin Amway ar fii foarte profitabil!!! Link to comment
tarabostes Posted June 30, 2004 Share Posted June 30, 2004 stiti ca produsele Amway au fost interzise in cateva tari, Canada spre exemplu. ei spun ca sunt 100% sigure, nu polueaza si nu ataca nimic but who knows??? Sunt produse scumpe care insa te tin mult, problema este daca vrei sa cumperi o pasta de dinti cu 400.000 ( sau pe aici ) si sa te tina aproape un an, similar si pt un detergent sau deodorant. Daca ai o familie de cinci membri poate ca merge, dar daca esti singur, stai la camin si te speli pe dinti pe la gagicile pe unde ramai noptile ... Link to comment
NFS Posted June 30, 2004 Share Posted June 30, 2004 ...stai la camin si te speli pe dinti pe la gagicile pe unde ramai noptile ... Asa e! Sa te vada un an de zile cu aceeasi pasta de dinti... nu da bine, zau! Link to comment
laurentziu83 Posted June 30, 2004 Share Posted June 30, 2004 Mai ales ca tre sa cam cauti gagicile care folosesc pasta de dinti. Eu am vazut mai multa marlanie in caminele de fete decat in cele de baieti, adica mai multe ligheane cu apa zburau pe geam, saci de gunoi, putoare de tampoane la baie etc. Acu folosesc mai mult ORBIT . Asadar mai bine iti cumperi tu pasta aia de dinti. Link to comment
tarabostes Posted June 30, 2004 Share Posted June 30, 2004 In fine, ideea era ca o persoana singura nu isi cumpara un produs in cantitate mare desi ar iesi mai bine ca pret, pasta de dinti, caminul si fetele erau conjuncturale, am stat si eu in camin in Grozavesti cativa ani buni. Amway este pentru heavy user-i, parerea mea. Nu stiu daca au si produse pt masina, poate ne spune initiatorul topicului. Link to comment
Recommended Posts