Jump to content

Amway....

Leutzu

Recommended Posts

Eu stiu despre un concentrat de spalat parbrizul, este infiorator de scump si la noroiul de la noi nu se merita cu nimic si ceva silicon de bord, parca ... in fine, si prietena mea e client Amway, cam stiu despre ce e vorba ... o impresie foarte buna mi-au facut sapunurile cu glicerina si miere si solutia de spalat vase, este singura care nu lasa gust/miros pe vase si tine o vesnicie diluata cum trebuie; eu am avut la birou o problema foarte mare cu ceasca de cafea, care era spalata cu diverse solutii de pe piata si mirosea in draci ... dupa ce s-au indurat sa ia Dish-Drops de la Amway nu mai miroase nici un vas pe la birou; a! si mi se mai par misto buretii de sirma pentru vase, nu ruginesc, nu se rup, nu te intepi in ei ...

Mai tarabostes...uite ce am gasit in catalogul amway!!!

Spray SEE pentru curatarea gemurilor (500ml) 299000lei

Detergent pentru masina CAR WASH (1000ml) 338000lei

Produs pentru lustruit masina SILICONE GLAZE (500ml) 364000lei

Detergent pentru parbriz PERMACLEAR (500ml) 546000lei

Sampon pt. covoare si tapiterie (1000ml) 312000lei

Cu mentiunea ca aceste preturi sunt cele cu adaos. Eu vi le pot aduce cam cu 25-30% mai ieftine. Este adevarat ca sunt destul de scumpe, dar sunt f bune. Eu intentionez ca in curand sa imi cumpar Silicone glaze-ul, si voi putea spune mai multe despre el.

Eu de exemplu, iau spuma de ras si after shave-ul de la ei, pe care le consider cele mai bune care sunt in momentul asta la noi. De asemenea, deodorantul e foarte bun (mai ales vara). Pentru astea, preturile nu sunt mari. Am luat si detergent pentru masina de spalat care, desi pare mai scump decat Arielul sau Persilul, prin faptul ca este mai concentrat si ca are si balsam in el, ajunge la un pret similar. De asemenea imi cumpar si pasta de dinti de la ei si nu as mai schimba-o pe nimic altceva (cea la 150ml este 247mii cu adaos nu 400 cum citisem la tarabostes).

Nu am incercat pana acum cosmeticele de dama, care mi s-au parut si mie mai scumpe, desi imi zicea tipa care mi-a facut legitimatia ca sunt misto, dar nu m-au interesat in mod deosebit. In rest, pentru ce am incercat, garantez ca-si merita banii (altfel nu as mai lua :) ).

Ma rog, nici eu nu stiu prea bine toate produsele, ca nu m-am ocupat de treaba asta. Ma duc o data la cateva luni, cand mi se termina cosmeticalele care ma intereseaza.

A, si mi-am adus aminte: cica suplimentele nutritive ar fi foarte misto, fiind doar din produse naturale, dar nu am luat pana acum.

Exista un site pe internet cu produsele lor, prin care se pot face si comenzi cu livrare la domiciliu, sa ma interesez exact si va spun. Parca www.vebso.ro, dar nu stiu daca sunt trecute si preturile acolo si daca dau si explicatii. Catalog scris am prin casa pe undeva.

ahh.. nu mai spune de cat. A...

chiar azi o colega s'a apucat sa'mi povesteasca de prietenul ei shi prin ce motoare a trecut pana la aprilia 1000 pe care o are acuma...

credeam k mor! (de dorintza, nu de alta..)

Precizare: dorintza ptr motor, nu ptr domnia sa... :lol:

Lotiunea de ras de la Amway se numeste HYMM si costa 260.000lei cu adaos! Este super buna, o folosesc si eu. Eu am mari probleme in privinta rasului ca ma irit foarte usor si de cand am luat spuma asta pot spune ca iritatia mea nu prea mai este sau nu mai este la fel de accentuata. Inainte am folosit spume de ras de la Nivea pana la Gillete si pana si clasicul sapun cu pamatuf :) .

Stati linistiti...nu iau capul nimanui daca se vorbeste despre alte produse, s nu este nici un topic de reclama sau de convingere sa cumparati pt ca precizez-eu nu castig nimic de la afacerea asta pt ca vi le dau exact cu banii pe care ii dau eu, fara acel adaos care mi-ar reveni mie, so...este un topic pus de informare si daca vre-unul din voi va fii curios sa cumpere il voi servi cu cea mai mare placere.