Jump to content

Romania In Finala Cm De Handbal Feminin!

VIPER

Recommended Posts

La 16:55 pe TVR 2 incepe Semifinala 2, Rusia (tara gazda) - Danemarca! Vom afla!

Meciul a fost CRIMINAL, am transpirat, m-am racit la loc, iar am transpirat! DEMENTIAL!!!

FINALA maine la ora 16 pe TVR2!

Edited by VIPER

Ele merita, nu merita doar cei care platesc abonament fara sa doreasca. Intelegi, TVR (o gasca de neamuri ale unor neamuri proaste) este in razboi cu Romania.

Edited by tolin_afc

Parerea mea esta ca rusoaicele au fost net superioare echipei noastre indiferent de insinuarile comentatorilor la arbitraj, organizare sau alte sfori ce s-au tras pentru a le scoate campioane mondiale. Felicitari ambelor echipe pentru parcursul ireprosabil de la acest campionat mondial. Felicitari rusoaicelor pentru ca s-au impus! Felicitari romancelor pentru ca le-au tinut piept cu onoare si ca au demonstrat ca Romania are loc pe harta mondiala !

Imi pare rau ca medalia nu a fost de aur dar realizarea este memorabila si pe deplin meritata.

mii de felicitari echipei care a jucat formidabil pe toata durata competitiei,pacat ca oboseala sa resimtit in ultimul meci, nu trebuie uitat norocul care ne-a parasit chiar in finala...am avut mare ghinion meciul asta...cred ca peste 5 bari(mai ales a lu hutupan), cu putin noroc le bateam pe rusoaice...asta e HAI ROMANIA in continuare.

nu cred ca poate cineva sa conteste ca rusoaicele au fost net superioare...arbitrajul mi s-a parut la inaltime...nici vorba ca ne-au furat...atat am meritat...locul II...felicitari...medalia de azi reprezinta o mare realizare

Cand a inceput CM de handbal cred ca daca era 1:100 din oameni care sa stie de acest eveniment...Pe masura ce Romania se apropia de fazele superioare mai citeai pe undeva (desigur la sfarsitul stirilor sportive dupa fotbal Becali I Becali II Lucesti si alte familii nobiliare) ca RO a trecut de FR sau de GER sau ...Doar de la semifinala incoace au inceput sa se agite si pe la noi!!...Oricum superechipa bravo lor si sa fim seriosi cum sa bati rusoaicele la ele acasa ...Au fost mai bune sa recunostem si sa ne bucuram ca am iesit pe locul 2..Daca am sta asa si in economie !!! :tongue:

Edited by zalmoxis

a fost o mare magarie, romania era calificata in semifinale si la stiri tot numai becali & alti manelisti dadeau.

Intotdeauna am observat si la "echipele mari" obiectivul este sa joci finala. La nivelul acesta, ca sa o castigi, ai nevoie si de noroc.

Are dreptate ticolino... fetele noastre au fost total ocolite de noroc. Nici Ronaldinho nu da atatea bare intr-un meci chiar daca asta vrea... asta e, e o performanta demna de toata lauda.