VIPER Posted December 17, 2005 Share Posted December 17, 2005 Nu mai stiu ce sa zic!!!! Suntem in Finala Campionatului Mondial!!! Oricat s-au chinuit arbitrii, oricat s-au agitat unguroaicele, scorul de 26-24 ne duce in FINALAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!! Link to comment
Alezz Posted December 17, 2005 Share Posted December 17, 2005 iesim campioni mpndiali pun pariu pe asta Link to comment
hitman Posted December 17, 2005 Share Posted December 17, 2005 (edited) Inca odata s-a dovedit ca femeiile conduc in Romania!!!! Bravo f e t i i l i !!!!! Edited December 17, 2005 by hitman Link to comment
ileana Posted December 17, 2005 Share Posted December 17, 2005 mai dati si voi detalii..eu nu ma uit de obicei, dar o finala cu Romania sigur nu vreau sa o scap..cand, cu cine? Link to comment
VIPER Posted December 17, 2005 Author Share Posted December 17, 2005 (edited) La 16:55 pe TVR 2 incepe Semifinala 2, Rusia (tara gazda) - Danemarca! Vom afla! Meciul a fost CRIMINAL, am transpirat, m-am racit la loc, iar am transpirat! DEMENTIAL!!! FINALA maine la ora 16 pe TVR2! Edited December 17, 2005 by VIPER Link to comment
aztec Posted December 17, 2005 Share Posted December 17, 2005 tot tvr 2? pai ele nu merita macar sa fie date pe TVR 1? bravo lor.. sper sa mearga tot asa... Link to comment
tolin Posted December 17, 2005 Share Posted December 17, 2005 (edited) Ele merita, nu merita doar cei care platesc abonament fara sa doreasca. Intelegi, TVR (o gasca de neamuri ale unor neamuri proaste) este in razboi cu Romania. Edited December 17, 2005 by tolin_afc Link to comment
Alezz Posted December 17, 2005 Share Posted December 17, 2005 Vom juca cu Rusia si va fii transmis pe TVR 1...au zis acu pe Realitatea. Link to comment
hitman Posted December 17, 2005 Share Posted December 17, 2005 Fiecare in viata are 15 min de glorie! Sper sa invinga si Rusia! Link to comment
sebian Posted December 17, 2005 Share Posted December 17, 2005 Maine dupa-amiaza tineti-le pumnii fetelor! Merita!!!! BRAVO!!!!!! Link to comment
Maniaku Posted December 17, 2005 Share Posted December 17, 2005 Bravooooo!!! Sa dea Dumnezeu sa castigam si finala, dar am vazut meciul rusoaicelor si sunt criminale!!!! au sters podea cu danezele!!! Link to comment
VIPER Posted December 17, 2005 Author Share Posted December 17, 2005 Ma bucur sa aud asta! Inseamna ca vor fi mai obosite ca ale noastre!!! Link to comment
Vlad Posted December 17, 2005 Share Posted December 17, 2005 YPUIII AM VAZUT...nu mai avem voce azi .. HAI ROMANIA Link to comment
covrigma Posted December 18, 2005 Share Posted December 18, 2005 (edited) din pacate lipsa de inspiratie prima repriza...cred ca ma imbolnavesc de nervi pana la sfarsit...sa vedem ce urmeaza Edited December 18, 2005 by covrigma Link to comment
VIPER Posted December 18, 2005 Author Share Posted December 18, 2005 Indiferent de culoarea medaliilor obtinute de fete, ele sunt pentru mine CAMPIOANE!!! Link to comment
MCojo Posted December 18, 2005 Share Posted December 18, 2005 Asa e Viper dar ar fi fost frumos daca culoarea medaliei ar fi fost galbena...Oricum felicitari pentru tot ce au facut si au reusit!!! Link to comment
Abram Burel Posted December 18, 2005 Share Posted December 18, 2005 Bravo, fetele! Si as mai spune ceva, cam off-topic: Basescu a fost la inaltime! Link to comment
remix Posted December 18, 2005 Share Posted December 18, 2005 Parerea mea esta ca rusoaicele au fost net superioare echipei noastre indiferent de insinuarile comentatorilor la arbitraj, organizare sau alte sfori ce s-au tras pentru a le scoate campioane mondiale. Felicitari ambelor echipe pentru parcursul ireprosabil de la acest campionat mondial. Felicitari rusoaicelor pentru ca s-au impus! Felicitari romancelor pentru ca le-au tinut piept cu onoare si ca au demonstrat ca Romania are loc pe harta mondiala ! Imi pare rau ca medalia nu a fost de aur dar realizarea este memorabila si pe deplin meritata. Link to comment
aztec Posted December 18, 2005 Share Posted December 18, 2005 ce mai conteaza.. au ajuns in finala.. cand va ajunge si o formatie de fotbal romanasca( daca nu nationala) in finala vre-unei competiti...mai vorbim Link to comment
razvanclub1 Posted December 18, 2005 Share Posted December 18, 2005 mii de felicitari echipei care a jucat formidabil pe toata durata competitiei,pacat ca oboseala sa resimtit in ultimul meci, nu trebuie uitat norocul care ne-a parasit chiar in finala...am avut mare ghinion meciul asta...cred ca peste 5 bari(mai ales a lu hutupan), cu putin noroc le bateam pe rusoaice...asta e HAI ROMANIA in continuare. Link to comment
NFS Posted December 18, 2005 Share Posted December 18, 2005 Socoteala cu barile e simpla. Ne-au batut la 5 goluri diferenta. Noi am avut 8 bari, ele cred ca numai una! Link to comment
covrigma Posted December 18, 2005 Share Posted December 18, 2005 nu cred ca poate cineva sa conteste ca rusoaicele au fost net superioare...arbitrajul mi s-a parut la inaltime...nici vorba ca ne-au furat...atat am meritat...locul II...felicitari...medalia de azi reprezinta o mare realizare Link to comment
zalmoxis Posted December 19, 2005 Share Posted December 19, 2005 (edited) Cand a inceput CM de handbal cred ca daca era 1:100 din oameni care sa stie de acest eveniment...Pe masura ce Romania se apropia de fazele superioare mai citeai pe undeva (desigur la sfarsitul stirilor sportive dupa fotbal Becali I Becali II Lucesti si alte familii nobiliare) ca RO a trecut de FR sau de GER sau ...Doar de la semifinala incoace au inceput sa se agite si pe la noi!!...Oricum superechipa bravo lor si sa fim seriosi cum sa bati rusoaicele la ele acasa ...Au fost mai bune sa recunostem si sa ne bucuram ca am iesit pe locul 2..Daca am sta asa si in economie !!! Edited December 19, 2005 by zalmoxis Link to comment
ticolino Posted December 19, 2005 Share Posted December 19, 2005 a fost o mare magarie, romania era calificata in semifinale si la stiri tot numai becali & alti manelisti dadeau. Intotdeauna am observat si la "echipele mari" obiectivul este sa joci finala. La nivelul acesta, ca sa o castigi, ai nevoie si de noroc. Link to comment
remix Posted December 19, 2005 Share Posted December 19, 2005 Are dreptate ticolino... fetele noastre au fost total ocolite de noroc. Nici Ronaldinho nu da atatea bare intr-un meci chiar daca asta vrea... asta e, e o performanta demna de toata lauda. Link to comment
Recommended Posts