adrian_r5 Posted January 3, 2018 Share Posted January 3, 2018 On 1/3/2018 at 2:23 PM, danutza said: Eu am pana in octombrie 2019. E valabil sau trebuie sa il fac in 2018?. Arunci o privire aici Link to comment
florinellll Posted January 3, 2018 Share Posted January 3, 2018 (edited) On 1/3/2018 at 2:23 PM, danutza said: Si cele care au ITP pe 2 ani ce fac? Eu am pana in octombrie 2019. E valabil sau trebuie sa il fac in 2018? Nu ma deranjeaza in mod deosebit ITP-ul anual. Orcum difera doar frecventa cu care dau unii spaga la ITP. Deci nu limiteaza numarul de rable. Am discutat cu un inspector referitor la procedura de ITP. Pentru cei care au ITP valabil, legea se aplica de la data urmatoarei inspectii. Exemplu: eu am pana in decembrie 2018 valabilitate ITP,voi merge la data respectiva pentru inspectie ,dupa aceia voi avea 1 an valabilitate. Edited January 3, 2018 by florinellll Link to comment
Viktor Posted January 3, 2018 Share Posted January 3, 2018 (edited) Corect ! Da' cica ar fi si o a 3-a varianta. Doua inspectii consecutive cu pret de 60 min si ITP pe doi ani. Nu-i rau, zic eu ... )"> Edited January 3, 2018 by Viktor Link to comment
Salex Posted January 4, 2018 Share Posted January 4, 2018 @florinellll: ce spui are sens si se incadreaza in "spiritul si litera legii". Multumesc de info, sunt intr-o situatie similara. Link to comment
Recommended Posts