Jump to content

cling-cling la faruri aprinse si motor oprit

Recommended Posts

Vezi ca e in bord pe partea opusa cutiei de sigurante , e o cutiuta cafea cu lapte cam 5x3cm care se scoate usor(chiar prea usor) din conector . Sa nu fi cazut ? Cred ca se poate repara . Verifica si sigurantele .

Da domnule, m-am bagat cu capul sub pedala de ambreiaj (sic!) si am gasit mai multe cutiute cu relee (cel de la dezaburirea spate, etc) . Toate,

erau la locul lor, numai un soclu era liber, si cred ca tocmai "chime" lipsea.

Ai idee cat costa si daca se gaseste?

• 1 month later...
  • 1 month later...

Pentru un Cielo Standard 2004 vreau sa fac urmatoarele:

-avertizare sonora pentru usi deschise si faruri aprinse

-temporizare stergator parbriz

-ceas bord cu turometru

Ma intereseaza in special sfatul persoanelor avizate atat privind montajul propriu-zis precum si pretul pieselor si al manoperei.

Va multumesc anticipat.

Pentru preturi uita-te pe la utile .

In principiu cred ca partea de cablaj exista si la STD in acest caz ar trebui numai sa le "intepi" mufele . Se poate verifica usor daca dai bordu jos . :wink:

...pai poti sa-l dai jos foarte usor , ai 6 suruburi de desfacut si apoi vezi care-i treaba . Cind le pui la loc lipesti pe marginile interioare banda adeziva de hirtie si-ai sa vezi ca nu te-ai chinuit degeaba . :wink:

Cling-cling-ul asta nu poate fi facut sa taca dupa o vreme? Ca merge tot timpul cat sunt farurile aprinse si motorul oprit, iar trebuie sa stai sa astepti in masina o vreme, te ia durerea de cap! Exista modele de "chime" care sa clingane de cateva ori si sa se opreasca dupa aia?

....pai la mine face clic-clinc numai cind e pozitia pusa , si usa soferului deschisa .

Aha! Inseamna ca e la mine ceva stricat, ca face tot timpul, si cu usa soferului inchisa... Intrerupatorul din usa e ok, ca becul din interior se aprinde. O fi de la instalatia electrica, i-o lipsi vre-un fir, sau din releul de cling-cling?

• 3 years later...