tatabobu Posted December 21, 2005 Share Posted December 21, 2005 A mea e si medaliata, ca au avut niste porumbei o conferinta deasupra ei. Link to comment
zalmoxis Posted December 21, 2005 Share Posted December 21, 2005 Bai deci ce puii mei subiect e aici ca nu mai inteleg nimic!!!...NU e ala cu meetings in Bucuresti!?!?Sau e The dirtiest car in town!?!?.....VINE CINEVA CU CEAIUL ALA SAU NU!?????Alo Don Obi macar imprumuta-mi si mie termosul ala mare!! Link to comment
Alezz Posted December 21, 2005 Share Posted December 21, 2005 Am spalat masina acu 10 min asa ca ma retrag din concurs. Na ca a inceput sa ninga ,trebiua sa se intample si asta . Nu dati cu warn ca nu am mai ptutut sa editez mesajul de sus. Link to comment
VIPER Posted December 21, 2005 Share Posted December 21, 2005 Na ca ti le-am lipit Auleu, ninge??? Nu am gume de iarnaaaa... Link to comment
steph Posted December 21, 2005 Share Posted December 21, 2005 eu aaaaaaammmmm. ma rog la un metru de zapada Link to comment
BogdanG Posted December 21, 2005 Share Posted December 21, 2005 @Viper pai cum unchiule la asa masineta nu ai gume de iarna ) PS> Iarna nu-i ca vara . Link to comment
MethodRO Posted December 21, 2005 Author Share Posted December 21, 2005 Toate ca toate dar daca o tine tot asa cum o sa urcam pana la Polivalenta?Sau mai bine zis cum coboram? Link to comment
MethodRO Posted December 21, 2005 Author Share Posted December 21, 2005 Eu propun sa facem de azi echipele pt bataia cu zapada de maine seara! Link to comment
VIPER Posted December 21, 2005 Share Posted December 21, 2005 Coboram in format trenuletz, bara in bara, in fata il rog pe colegul meu sa stea. Are gume noi de iarna. Link to comment
Alezz Posted December 21, 2005 Share Posted December 21, 2005 Cauciucurile mele sunt mixte(vara-iarna) nu exceleaza dar nici de cacao nu ma fac cu ele. Link to comment
Alezz Posted December 21, 2005 Share Posted December 21, 2005 (edited) De cand am masina . Debica Presto si profilul e cam asa |/ /\/ /| . Edited December 21, 2005 by Alezz Link to comment
Mad MAX Posted December 21, 2005 Share Posted December 21, 2005 cred ca o sa ajung si eu ... sa vad ce zice vlad daca ajunde si el ... ca vreau sa il fac o bataie cu zapada. Si ... am gume de iarnaaaa Link to comment
Mike1 Posted December 22, 2005 Share Posted December 22, 2005 In seara asta sper sa ajung si eu, vorba aia... deja a trecut prea mult timp de cand nu v-am vazut PS La ora la care scriu acest mesaj ninsoarea s-a oprit... sa vedem daca mai ninge pana diseara Link to comment
Vlad Posted December 22, 2005 Share Posted December 22, 2005 hehe..sper sa ajung ..e ultima zi de munca asa ca nu stiu..sper..aseara era o placere pe stradutze la mine sa conduci . E klar trebuie sa dau jos cotiera. Si la bulgari...va dau numai HEAD SHOT-uri ca sa vorbesc in limbajul de specialitate al counteristilor (pt. cei care nu cunosc: cei care joaca COUNTER STRIKE) Link to comment
VIPER Posted December 22, 2005 Share Posted December 22, 2005 Oooooooookkkkkkkkk, eu o sa va dau Egg Shots Link to comment
sebian Posted December 22, 2005 Share Posted December 22, 2005 Nenea, nu se face asa ceva intre barbati Link to comment
VIPER Posted December 22, 2005 Share Posted December 22, 2005 Tu vino diseara sa-mi amintesti! P.S. cred ca diseara vin pieton... Link to comment
tatabobu Posted December 22, 2005 Share Posted December 22, 2005 Si raman singur in concursul de masini murdare? Oricum, a cam spalat-o ninsoarea... Daca nu apare ceva pana deseara, ajung si eu mai pe la 8. Link to comment
VIPER Posted December 22, 2005 Share Posted December 22, 2005 Daca vrei ii fac niste poze Ideea e ca dimineata l-am dus pe Junior la serbare si sa crap daca mai ies cu ea cu gume sport late de vara pe zapada... Ma durea talpa de la ABS, TC+ etc... Si nu mai zic ca daca vine vreun istetz care se crede Makkinen pe zapada, trebuie sa-l feresti si atunci, oricat s-ar chinui toate sistemele din lume, fizica invinge si fundul o ia in ce directie vrea el... Link to comment
Pedala Posted December 22, 2005 Share Posted December 22, 2005 Vin si eu!!! Saptamana asta nu mai am rubedenii care sa ma puna sa fac diverese munci in regie proprie si fara retributie binenteles. Sunt doritori de RCA-uri? Ca sa stiu daca aduc si companioana, ca e cam naspa afara si nu vreau s-o car degeaba dupa mine... Mai friguroasa de felul ei... Link to comment
sebian Posted December 22, 2005 Share Posted December 22, 2005 Tu vino diseara sa-mi amintesti! P.S. cred ca diseara vin pieton... Eu diseara, la ora 8 sper sa fiu in drum spre casa ca anul asta am ajuns doar de 2-3 ori sa ii vad pe ai mei spre rusinea mea Link to comment
Senna Posted December 22, 2005 Share Posted December 22, 2005 (edited) Vin si eu si concurez pt cea mai murdara masina (nespalata de peste o luna si folosita zilnic ) Apropo, vine cineva inainte de orele 19? Eu as veni mai devreme. Edited December 22, 2005 by Senna Link to comment
SORAN Posted December 22, 2005 Share Posted December 22, 2005 Vin si eu si o sa am la mine si ce m-a tot rugat lumea sa aduc, insa modelul mic! Stiu ei despre ce e vorba! Link to comment
Recommended Posts