Jump to content

Intalnire Joi, 22 Decembrie, Sala Polivalenta Options

Recommended Posts

• Replies 64
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Am spalat masina acu 10 min asa ca ma retrag din concurs.

Na ca a inceput sa ninga X( ,trebiua sa se intample si asta :mda: .

Nu dati cu warn ca nu am mai ptutut sa editez mesajul de sus.

In seara asta sper sa ajung si eu, vorba aia... deja a trecut prea mult timp de cand nu v-am vazut :>

PS La ora la care scriu acest mesaj ninsoarea s-a oprit... sa vedem daca mai ninge pana diseara :-?

hehe..sper sa ajung ..e ultima zi de munca asa ca nu stiu..sper..aseara era o placere pe stradutze la mine sa conduci :-> . E klar trebuie sa dau jos cotiera. Si la bulgari...va dau numai HEAD SHOT-uri ca sa vorbesc in limbajul de specialitate al counteristilor =)) (pt. cei care nu cunosc: cei care joaca COUNTER STRIKE) =))

Daca vrei ii fac niste poze :D

Ideea e ca dimineata l-am dus pe Junior la serbare si sa crap daca mai ies cu ea cu gume sport late de vara pe zapada... Ma durea talpa de la ABS, TC+ etc... Si nu mai zic ca daca vine vreun istetz care se crede Makkinen pe zapada, trebuie sa-l feresti si atunci, oricat s-ar chinui toate sistemele din lume, fizica invinge si fundul o ia in ce directie vrea el...

Vin si eu!!! Saptamana asta nu mai am rubedenii care sa ma puna sa fac diverese munci in regie proprie si fara retributie binenteles.

Sunt doritori de RCA-uri? Ca sa stiu daca aduc si companioana, ca e cam naspa afara si nu vreau s-o car degeaba dupa mine... Mai friguroasa de felul ei...

Vin si eu si concurez pt cea mai murdara masina (nespalata de peste o luna si folosita zilnic :D )

Apropo, vine cineva inainte de orele 19? Eu as veni mai devreme.

Edited by Senna
Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...