MethodRO Posted December 19, 2005 Share Posted December 19, 2005 Sambata aceasta am sa ajung si eu la intalnirea din Constanta! Sper sa nu fiu singurul pe acolo? Mike ma bazez pe tine. Ce parere aveti? Link to comment
mike.omega Posted December 19, 2005 Share Posted December 19, 2005 In principiu eu vin si din cate am vb cu Topser vine si el Link to comment
ToPser Posted December 20, 2005 Share Posted December 20, 2005 Eu vin daca e , o sa vb. si cu Th3_Grimreaper si poate vine si el ! Link to comment
dreamlike Posted December 20, 2005 Share Posted December 20, 2005 Va salut forumisti. Am fost plecat cateva zile dar m-am intors in conditii foarte bune. Desi drumul a fost criminal Tizulake a mancat asfaltul (a se citi, zapada, gheata, nisipul si alte materiale derapante si antiderapante) si nu altceva. Va povestesc mai multe la intalnire, daca e cazul. Multumesc pentru incurajari safari hunter si sper sa am cate ceva de invatat de la fiecare intalnire. In principiu sambata as putea sa vin, dar deocamdata e prematur sa ma pronunt 100%, dar cam 75% vin (daca termin de facut curatenia si bradul si alea, alea). Oricum tinem legatura. Link to comment
ToPser Posted December 21, 2005 Share Posted December 21, 2005 Am vb. cu Grimreaper si vine si el ! Deci pana acuma avem : 1. MethodRO 2. mike.omega 3. Subsemnatul 4. Dreamlike 5. Th3_Grimreaper 6. Test Driver - nu se stie sigur Link to comment
MethodRO Posted December 21, 2005 Author Share Posted December 21, 2005 Eu am sa incerc sa il tarasc si pe ZDB-ul dupa mine. Daca nu vrea am sa recurg la metodata porbagajului. Asta in cazul in care vin cu Opelul ca in portbagajul matizului nici eu nu incap! Link to comment
mike.omega Posted December 21, 2005 Share Posted December 21, 2005 (edited) Vezi poate incape in portbagajul de la Cielo Batranii si greii forumului stau in casa la facut/mancat carnati?! Edited December 21, 2005 by mike.omega Link to comment
CT_ZDB Posted December 21, 2005 Share Posted December 21, 2005 Mai degraba Methodul o sa fie in portbagaj.. si poate chiar de la Bucuresti pana la Constanta.. .. si o sa mai fie si ceva bagaje ) Oricum, planul e ca o sa ajungem si noi 2 pe vineri in Constanta (nu plec joi noaptea la drum din conditii de stare carosabil noaptea (vizibilitate scazuta + posibila gheata/polei)... Se anunta o intalnire mare in ajunul Craciunului... Link to comment
dreamlike Posted December 21, 2005 Share Posted December 21, 2005 Dupa apelul facut de Topser inseamna ca egalam recordul de participare din ultimul timp. Chiar asa, "greii" au program casnic, nu iau si ei o pauza de aspirator si sters praful? Link to comment
midnight_racer Posted December 21, 2005 Share Posted December 21, 2005 (edited) Imi anunt si eu prezenta la intalnire. Sa ingrosam randurile. O sa-i cunosc si eu pe dreamlike, grimreaper si topser ... PS O sa ma recunoasteti usor ... masina cu noroaie pana la jum geamurilor e a mea !!! (daca nu pun furtunul pe ea) Edited December 21, 2005 by midnight_racer Link to comment
sebian Posted December 22, 2005 Share Posted December 22, 2005 Cred ca vin si eu, dar per pedes, ca sunt fan CFR cand e zapada afara, si sa mai dau jos din cele 0.1 tone . Deci, la ce ora si unde? Tot in fata teatrului? Link to comment
Maniaku Posted December 22, 2005 Share Posted December 22, 2005 Ce-ai Sebiane?? ti-e frica pe zapada?? Link to comment
MCojo Posted December 22, 2005 Share Posted December 22, 2005 Nu @Maniaku, Clio consuma cam mult pe zapada, mult mai mult ca un Kalos sau un Santa Fe... ) Si apoi de ce sa nu faci si nopti albe prin tren, undeva pe camp in mijlocul naturii...oricum e mai cald ca in vagoane... Link to comment
sebian Posted December 22, 2005 Share Posted December 22, 2005 Ce-ai Sebiane?? ti-e frica pe zapada?? nu bre am ramas cu caucioacele de vara si n-am chef sa ma fac titirez pe A2 Plus ca am avut o experienta acum cateva saptamani, la Cheia si am vazut "ce pot" caucioacele mele Si apoi de ce sa nu faci si nopti albe prin tren, undeva pe camp in mijlocul naturii...oricum e mai cald ca in vagoane... Si sa nu uitam ca in masina faci noapte alba cu consoarta sau singur pe cand in tren posibilitatile sunt nelimitate ...deci sa inteleg ca nu ma primiti pieton, Dl. Mcojo ca vad ca ati dat-o de gard si nu mi-ati zis ora Respekt Link to comment
MCojo Posted December 22, 2005 Share Posted December 22, 2005 (edited) La conditiile de drum din Cta nu recomand decat pietoni sa vina la intalnire...si inca o sa mai ninga de parca s-a mutat muntele la mare ... Btw, intalnirea e la ora 14 in fata teatrului National langa Cafe D'Art! Participarea mea e incerta intrucat carnatii, cartabosii si tobele abia asteapta in front sa ma serveasca si nu prea pot sa le refuz, asta daca tot sunt printre greii Constantei ...anyway mai vedem pana atunci! Edited December 22, 2005 by MCojo Link to comment
sebian Posted December 22, 2005 Share Posted December 22, 2005 Un greu vine sigur asa ca misca-ti "hoitul" la intilnire Link to comment
ToPser Posted December 22, 2005 Share Posted December 22, 2005 Se anunta o intalnire cum nu am mai avut pana acuma Link to comment
CT_ZDB Posted December 22, 2005 Share Posted December 22, 2005 da ce e in Constanta? E mai rau ca duminica trecuta? P.S. eu maine dimineata ma pun in miscare spre Constanta... In dotare: Caucioace Continental EcoContact 3 (de vara, dar sunt o.k. si iarna, testat pe masina); lanturi, lopata de campanie, full de benzina + 3L solutie antiderapanta pe baza de sare PPS: duminica trecuta, la 7:20 ieseam din Cta.. si la 10:40 eram la Otopeni La 70km/h masina statea bine pe zapada proaspata... nu erau urme pe ea asa ca astept vesti!!! @sebian: pai la Polivalenta nu poftesti?? doar pe la teatru iti place? Link to comment
dreamlike Posted December 22, 2005 Share Posted December 22, 2005 ZDB, desi a mai nins putin nu e mai rau decat duminica trecuta pentru ca ziua e soare si zapada se topeste (in special pe drum) iar soseaua e uscata, cel putin afara din oras. Eu am venit marti seara de la buc si drumul se prezinta in conditii foarte bune, doar sa nu ai ghinion de polei, ca zapada nu o sa-ti puna probleme si cred ca chiar si un symbol ar putea bate drumul asta destul de usor. Eu cred ca daca pleci in jurul orei 11 din buc, nu o sa ai nici o emotie, iar daca chiar se intampla ceva (sanse 8,2%), avem un prieten de nadejde si un membru de vaza al clubului la Medgidia, i se spune Topser, care te poate ajuta cu orice problema. In rest toate bune, purcede spre casa cu tupeu ca e ok. Drum bun tuturor celor care pleaca la drum in aceasta perioada si ramane sa ne vedem cu bine sambata la 14.00 la Cafe d'art. P.S. O sa fie o intalnire "grea" de tot sau carnatii si soriciu nu pot suporta amanare? Link to comment
mike.omega Posted December 22, 2005 Share Posted December 22, 2005 (edited) @M Cojo da de ce recomanzi sa se vina pe jos?! Crezi ca sunteti mai in sigurata ?! ) Sebian te asteptam cu sau fara clio-ul din dotare Edited December 22, 2005 by mike.omega Link to comment
hades Posted December 23, 2005 Share Posted December 23, 2005 da ce e in Constanta? E mai rau ca duminica trecuta? Salut! Poate ma anuntati si pe mine cum e drumul. Vreau sa plec din Bucuresti in jur de ora 17.30 catre Constanta . Nu mai am rabdare pana maine. Nu mi-am vazut familia de jumatate de an... Link to comment
mike.omega Posted December 23, 2005 Share Posted December 23, 2005 Din pacate eu iti pot spune doar ca a mai nins foarte putin in noaptea asta in CT dar asta nu ingreuneaza mai mult traficul deja aflat in haos Aseara DN-ul spre Ovidiu era in stare buna Link to comment
hades Posted December 23, 2005 Share Posted December 23, 2005 OK. Sper sa mai aflu informatii. Se pare ca in zona Fetesti e mai dificil traseul. Voi pleca, oricum, in jur de 18. Si poate reusesc sa dau si eu o fuga pe la intalnire.. Link to comment
dreamlike Posted December 23, 2005 Share Posted December 23, 2005 (edited) Anunt pentru toti cei care vin in Constanta! Drumul spre cta e foarte bun cu exceptia zonei Fetesti - Cernavoda, unde exista posibilitatea sa se formeze polei, dar drumul e ca pe masa, soseaua larga, desi se circula doar pe doua benzi. Informatiile le am de la un prieten care a fost astazi la buc. Drum bun si sa ne vedem sanatosi la intalnirea de sambata. Si pentru toti membrii daewooclub constanta: - astazi este ziua lui MCojo - unul dintre cei mai grei membrii ai clubului - care implineste "o frumoasa varsta" Sa traiasca si il asteptam maine cu tuica si cozonacul. Edited December 23, 2005 by dreamlike Link to comment
mike.omega Posted December 23, 2005 Share Posted December 23, 2005 Asa e! Azi e ziua lui M Cojo membru de baza si greutate la noi in oras Link to comment
Recommended Posts