paul_marines Posted December 23, 2005 Share Posted December 23, 2005 Asa este, ii vom aprecia greutatea si importanta, in functie de cat de comprimate vor fi maine suspensiile spate ale kalosului cu daruri pentru participantii la intrevedere. Mai trebuie sa organizam si un grup de colindatori sa ne iasa macar de-o cafea la automat . Presimt ca maine ma voi travesti... vin cu Matizelul sa-i lasam oportunitatea lui MCojo de a fi unicul. The ONE! Link to comment
MCojo Posted December 23, 2005 Share Posted December 23, 2005 Corect, se va aprecia greutatea si in functie de cat vor fi comprimate suspensiile spate ale Kalosului cu "darurile" pe care o sa le primesc de la participanti P.S. Poate vin si eu si matizelu' sora-mii...facem si noi un record de participari de matizei Link to comment
hades Posted December 23, 2005 Share Posted December 23, 2005 Am ajuns. Drumul a fost foarte bun, ninge in dreptul localitatii Lehliu. Poate ajung si eu la intalnire Link to comment
ToPser Posted December 23, 2005 Share Posted December 23, 2005 Oo.. te asteptam atunci ! Link to comment
mike.omega Posted December 23, 2005 Share Posted December 23, 2005 Aaaa, ne adunam cam multi e prea frumos sa fie adevarat Link to comment
CT_ZDB Posted December 24, 2005 Share Posted December 24, 2005 din pacata (probleme tehnice) deabia acum am putut sa intru pe net la C-ta.. Drumul a fost super o.k. (mai putin cateva faze pe A2 - suluri de ceata dimineata + trecutul cu viteza pe langa tiruri care aruncau cu tot ce puteau in participantii la trafic - asa mi-am ciupit semnazilarea stanga fata ... + probleme de vizibilitate... adica inghetat solutie parbriz, preparata pentru -9 grade... si odata cu ea si lama stergatoarelor (nu mai ajungeau la parbriz), asa ca am orbecait pe A2...). Si bai coforumisti... primarul leguma ce pazeste??? toate strazile secundare sunt full de gheata!!! Ne vedem la 14:00 la teatru Link to comment
mike.omega Posted December 24, 2005 Share Posted December 24, 2005 Primarul leguminos si-a strans jucariile si o sa plece cat de curand ) Asa ca adio pachete la pensionari, adio strazi curatate, adio oras curat si altele de genu Link to comment
midnight_racer Posted December 24, 2005 Share Posted December 24, 2005 Vad ca soricii si sarmalele si-au spus cuvantul. Nici o poza pe site. Sau poate inca mai sunteti la o cafea ? "> Link to comment
MCojo Posted December 24, 2005 Share Posted December 24, 2005 (edited) Cronicaru' Mike.Omega vad ca nu prea isi face treaba ... lasa cam mult cronica in asteptare... Poate s-o fi dus la colindat ... ) Edited December 24, 2005 by MCojo Link to comment
mike.omega Posted December 24, 2005 Share Posted December 24, 2005 (edited) Stati mai ca eu am plecat mai devreme cu motiv: am vrut sa vad cum se comporta masina in conditii de aderenta redusa, ceea ce ma si ajutat dupa... (sunt intreg, la fel si masina!) Deci... sa povestim... Apare subsemnatu pe la 11:50 in fata la Cade d'Art si il zareste printre multe altele pe infriguratul MethodRo care ne-a prezentat al sau opel astra F break. Cat timp se lauda de zor ca a ajuns primu si la fel de primul a si inghetzat apare de unde nu-i un membru pieton pe nume Sebian care a preferat sa apeleze la serviciile cfr-ului si ale pejosului pentru a ajunge la intalnire. Incantat de cunostinta! Apoi se vede aproiindu-se de noi un matiz arginitu... noi(eu si MethodRo) eram deja cu ochii cat cepele! cand colo cin sa fie?! Domnul Safari Hunter care a decisa ca pneuri de vara tocite+kalos iarna= error si a trecut la matiz. Dupa ce am facut un rand de prezentari, dau sa scot camera foto sa imortalizez situatiunea cand suna telefonul si ZDB-ul se anunta ca vine in 5 min... a venit dar mai tarziu! Apoi apar in zare membrii M Cojo(la multi ani! si multumim ) urmat de Dreamlike care incerca sa rasara cu al sau matiz din spatele kalosului de culoarea visinei. Apoi apare Test Driver cu al sau espero mai murdar decat de obicei si incepem sa ne intrebam pe unde umbla Topser(ii) si ZDB-ul, care intr-un final au aparut si ei, Radu impartind pe la care vrea autocolante + zvonul ca aceste se vor schimba?! Oricum ca am adus vorba, Topser imi cer scuze ca am plecat pe fuga am uitat de autocolantul de exterior pe care il vroiai Cand sa ne hotaram noi ca e mai bine sa intram ca ne cam patrunsese frigul apare membrul Midnight Racer care isi aseaza salupa langa cea a lui Test Driver ca doar sunt "frati"! Intr-un final ajunge si membrul Grimreaper cu un Hyundai Getz(am scris bine?!) si in sfarsit intram la caldurica. Am uitat sa specific faptul ca intre timp membrul sarbatorit(M Cojo) a primit in dar un curatator de gheata(sa-l aduci la intalnirea urmatoare sa vada si ochiu meu cu ce se mananca) dar nu gasea instructiunile... Per total a fost cea mai numeroasa si frumoasa intalnire din anul acest si sper ca la anul sa fim mai multi si mai frumosi. Craciun Fericit! PS: urmeaza pozele dar dupa o sesiune de sters nr si redimensionat )"> Pozele, cu mentiunea ca acea nubira II nu era cu noi, nu stim, nu cunoasteam! Edited December 24, 2005 by mike.omega Link to comment
paul_marines Posted December 24, 2005 Share Posted December 24, 2005 A fost o intalnire marcata de o prezenta deosebita in primul rand de numarul de membri participanti cat si de caldura atmosferei create. Multumim amicului MCojo, care a conjugat cu placere verbul a bea si pe care il mai uram o data pentru varsta frageda implinita vineri. Mike. Omega te rugam sa pui si ceva poze sa vedem daca tremuratul a avut vre-un efect asupra calitatii. Asa cum pneurile mele sunt dedicate ptr anotimpuri mai putin abundente in precipitatii asa si FZ-ul pare sa fie un aparat eminamente de iarna. In final dedic tuturor imaginea de mai jos: Link to comment
MCojo Posted December 24, 2005 Share Posted December 24, 2005 (edited) @Safari_Hunter sper ca ati apucat sa-l dezbracati pe Mike dupa ce am plecat eu, macar pentru a dovedi calitatile native ale FZ-ului... Edited December 24, 2005 by MCojo Link to comment
mike.omega Posted December 24, 2005 Share Posted December 24, 2005 Aham, ce soacre sunteti! FZ30-ul si-a facut treaba foarte bine Link to comment
MCojo Posted December 24, 2005 Share Posted December 24, 2005 Pozele, cu mentiunea ca acea nubira II nu era cu noi, nu stim, nu cunoasteam! Macar s-a ales si el cu vreun autocolant?! Parca am vazut ca tipul care o conducea a intrat tot la D'Arts! Link to comment
mike.omega Posted December 24, 2005 Share Posted December 24, 2005 Putea sa ceara Eu chiar nu am vazut cine era cu masina respectiva si nici n-aveam autocolant sa-i ofer Link to comment
ToPser Posted December 24, 2005 Share Posted December 24, 2005 Intr-adevar cred ca a fost cea mai reusita intalnire din anul acesta. am cunoscut noi membri daewoo (si mai vechi) si ne-am simtit f bine! mcojo la multi ani inca o data si multumim ptr tratatie mike.omega felicitari ptr fezeu` !!! pun si eu cateva poze nemicsorate , asa cum le-am scos din chenon ! Link to comment
dreamlike Posted December 24, 2005 Share Posted December 24, 2005 (edited) Desi saptamana trecuta era incerta intalnirea noastra, iata ca sarbatorile de iarna au adunat la un loc marea familie a clubului daewoo din constanta si astazi am participat la o intalnire superba. Am avut placerea sa intalnesc membrii cu state vechi care mi-au facut o deosebita placere. Sarbatori fericite! Craciun fericit! Edited December 24, 2005 by dreamlike Link to comment
paul_marines Posted December 24, 2005 Share Posted December 24, 2005 (edited) Dreamlike, ce tot spui amice de mai vechii din Constanta, stai putintel sa mai treaca o saptamana si deja vei avea un an vechime si atunci vei simti altfel relatiile cu cei noi care vor mai iti de ici colo; Mike.Omega nu-i bai daca nu ai un sticker la tine si tii mortis ca omul sa nu te uite curand pentru o "fapta buna", poti face inscriptia de pe autocolant cu cheia direct pe capota. Atunci cand tocmai proprietarul intra in criza de disperare, te afisezi ca un salvator cu autocolantul care sa-ti acopere semnatura anterioara de pe tabla; ToPser Ai ceva cu Kalosii??? Ne tai in doua si ne dai in rate in pozele tale in care tronezi precum Voda (scuze Pasa) in centrul de autofocus. Bine, bine, nu vine el 2006, mai vedem noi!! Pentru MCojo ti s-au terminat pixelii? Stim ca noi Kalosii suntem mari si acaparam multi pixeli pe CCD insa sa fii chitros si scotian, cu noi, tocmai de Craciun cand toata populatia se straduieste sa daruiasca cat mai mult. Mike.O salveaza-ne si adune-ne si pe noi in prim plan. Edited December 24, 2005 by safari hunter Link to comment
mike.omega Posted December 24, 2005 Share Posted December 24, 2005 Aoleu, voi mai vreti poze ) Partea funny e ca in pozele din interior se vede doar "buna starea" unui propietar de kalos, eu concentrandu-ma asupra membrului invitat: Sebian (dai un pm daca vrei poza ) Insa daca te uiti bine la poze sunteti si voi pe acolo, tremurand pe langa cei 3 cilindrii Link to comment
ToPser Posted December 24, 2005 Share Posted December 24, 2005 (edited) Uite si poze cu kalosu ...ca a fost doar unu . ) nu le-am pus ca nu mi s-au parut asa bune ps. mihai , imi cer scuze , m-am grabit si nu am mai sters... Edited December 24, 2005 by ToPser Link to comment
paul_marines Posted December 24, 2005 Share Posted December 24, 2005 (edited) ToPser asa da... se vede doar Kalosul lui MCojo si Matizelul sotiei, iar din Tico-iasul lui Mike.Omega doar o pata de culoare. Oricum la cat goneste cu el se poate spune ca te-a lovit fulgerul albastru.. Mike.Omega retrag cele spuse in mod vadit negativ despre FZ 30, pozele sunt chiar bune. Pacat ca ai scapat animatoarele..!! PS Mertzanul tot din ... Korea??? Edited December 24, 2005 by safari hunter Link to comment
mike.omega Posted December 24, 2005 Share Posted December 24, 2005 Mertzanu cand a vazut ca este depasit numeric la capitole de genu: nr cilindri, CP, strat de noroi de membrii daewoo si-a luat talpasita parasind parcarea urland din tot V6-ele de sub capota )"> Link to comment
MCojo Posted December 24, 2005 Share Posted December 24, 2005 @ToPser nu-i nici o problema , am vazut ca asa se practica la "casele" mai mari.. ) Putem sa trecem la planuri pentru intalnirea din ajunul anului nou?! Link to comment
test_driver Posted December 24, 2005 Share Posted December 24, 2005 A fost o intalnire deosebita, mai multi ca nici o data, si un Membru nou, Sebian, sorry ca nu m-am prezentat, dar eram cu gura cascata si numaram capetele, erau prea multi, apoi am realizat ca mai e cineva nou, dar deja stiam tot . Mihai intr-adevar a conjugat bine verbul a bea ) Mersi Mihai si LA MULTI ANI!!. Mike_Omega, in pozele alea multe, este o poza in care este doar spatele masinii mele, acolo e cenzurat sau nu era nevoie la pagina 2. Sper sa fim la fel de multi si pe 30 dec. Link to comment
dreamlike Posted December 24, 2005 Share Posted December 24, 2005 (edited) Baieti imi pare rau sa va spun dar voi sunteti noi in comparatie cu sebian. El este vestitul membru Iuzar, care s-a cam luat in clanta cu baietii care se cred mari de la buc si i-au inchis contul, asa ca e nou doar la intalnirile daewooclubului din c-ta. Cel putin asa am inteles eu, corectati-ma daca gresesc. Safari_h de-abia astept sa mai treaca o saptamana sa ma laud si eu ca sunt in club "de anul trecut"! Deocamdata nici tuleii nu mi-au dat, ceea ca nu m-a impiedicat sa ma simt "de-al casei". Ne vedem si in ajun? P.S. Topser e un tip super, frate! Edited December 24, 2005 by dreamlike Link to comment
Recommended Posts