Alezz Posted December 25, 2005 Share Posted December 25, 2005 Auzi tu!!!iuzar membru vestit . Link to comment
NFS Posted December 25, 2005 Share Posted December 25, 2005 El este vestitul membru Iuzar, care s-a cam luat in clanta cu baietii care se cred mari de la buc si i-au inchis contul [...] Cel putin asa am inteles eu, corectati-ma daca gresesc. Nu frate, ai dreptate. Normal ca tu ai tras concluzia corecta. Felicitari! Link to comment
MethodRO Posted December 25, 2005 Author Share Posted December 25, 2005 Fratilor, in aceasta perioada a anului trebuie sa fim mai buni si macar pt cateva zile sa uitam de cele rele, doar e Craciun! Haideti sa lasam toate conflictele de o parte si sa ne bucuram de ziua Sfanta de Craciun. Inatalnirea de ieri a fost un succes pt Constanta. Data viitoare o sa o facem si mai lata! Link to comment
dreamlike Posted December 25, 2005 Share Posted December 25, 2005 (edited) Da ce v-ati atacat asa fratilor? Chiar asa tare v-a suparat baiatul asta? Se simte de la o posta sarcasmul din raspunsurile voastre. Cele rele sa se spele, cele bune sa se adune. Edited December 25, 2005 by dreamlike Link to comment
Alezz Posted December 25, 2005 Share Posted December 25, 2005 @dreamlike,ai grija ca faci aceleasi greseli pe care le-am facut si eu cand eram la inceput pe forum... Link to comment
mike.omega Posted December 25, 2005 Share Posted December 25, 2005 Stimabililor daca aveti ceva de impartit cu cineva utilizati mesageria privata sau orice alta modalitate, numai pe acest topic nu! Stricati bunatate de intalnire Link to comment
dreamlike Posted December 25, 2005 Share Posted December 25, 2005 Intr-adevar a fost o intalnire foarte reusita, sper sa fie cat mai multe de genul asta. Dupa cum vad, dupa capitala suntem cei care ne intalnim cel mai regulat. Link to comment
Alezz Posted December 25, 2005 Share Posted December 25, 2005 Poate trec intr-o sambata si nu va gasesc . Link to comment
ToPser Posted December 25, 2005 Share Posted December 25, 2005 Da vreau sa ne intalnim si de ajun , hotarati voi ce si cum, poate putin mai devreme ma refer ca ora !!! Link to comment
dreamlike Posted December 25, 2005 Share Posted December 25, 2005 Te asteptam cu drag si interes in orice sambata vrei Alezz. Am putea sa ne vedem si mai devreme de ora 14.00. Propuneri? Link to comment
ToPser Posted December 25, 2005 Share Posted December 25, 2005 Am uitat sa va povestesc ca pe drum catre intalnire m-am intalnit cu Paul Ferrari si l-am invitat la intalnire , imi pare rau ca nu a putut ajunge!!! Poate daca mai ramane prin Constanta vine la intalnirea din ajunul anului nou!!! Link to comment
test_driver Posted December 25, 2005 Share Posted December 25, 2005 n-ar fi cazul sa deschidem un alt topic? Intalnire 30 dec 2005?!? Si sa vedem ce si cum? Oricum intalnirea de ieri a fost prea tare, pacat ca a fost scurta, poate in ajun de an nou vom sta ceva mai mult. Dar nu prea mult ca sunt cumparaturi de facut. Dupa revelion mai dam intalnire, sau o sa fim toti lemne? ) Link to comment
ToPser Posted December 25, 2005 Share Posted December 25, 2005 Da pe 30 dec. ora 13 cred ca ar fi bine !!! Link to comment
mike.omega Posted December 25, 2005 Share Posted December 25, 2005 Eu pot veni numai pe 31 Asa am facut si topicul, daca voi hotarati altceva sunteti liberi sa modicati Link to comment
sebian Posted December 26, 2005 Share Posted December 26, 2005 (edited) nah ca am ajuns si eu acasa (Bucuresti) si am vazut forumul, ca frate-miu nu si-a platit rds-ul si net din parti. deci: @all: ma bucur ca am reusit sa ajung si eu, chiar daca pieton de data asta...din pacate (sau din fericire) o sa va cam plictisiti de mine ca am inceput un master prin ctza si o sa cam fiu pe acolo in uichenduri @MCojo: Nenea, eu abia cand ai plecat de la cafenea am aflat ca e ziua matale...scuze, nu mai intrasem de vreo 2 zile pe forum. anyway La Multi Ani!!! inca o data @dreamlike: te joci cu focul... ca oi fi sau nu iuzar conteaza mai putin...orice comunitate are un paria, asa ca... @allez: grasule @ NFS: ... atit.. @ Topser: Nenea, s-au cam schimbat planurile, fac revelionul in Bucuresti dar promisiunea nu o uit. gasesc eu pe cineva care sa ajunga in ctza sau medgidia cu beciurile...singura chestie e sa aflu unde se gasesc de cumparat...chipintaci @Omega: vreau poza ...am vazut ca ma pindeai la masa cu scula aia meseriasha a ta Edited December 26, 2005 by sebian Link to comment
mike.omega Posted December 26, 2005 Share Posted December 26, 2005 Pieton sau nu, noi tot te primim la intalniri Link to comment
test_driver Posted December 26, 2005 Share Posted December 26, 2005 @Sebian, acum mi-am adus aminte ce probleme aveam eu cu tine, ti-e iti place ceva ce mie nu-mi place, ceva legat de avatarul tau. , dar nu pun la suflet chestia asta stai linistit, si te mai asteptam pe la noi prin Constanta. Se poate totusi o intalnire vinerea, ca pe 31 dec. adica sambata la ora 13 sau 14 o sa fiu in pregatiri de distractii, si... nu pot parasii domiciliul unui prieten. Link to comment
sebian Posted December 27, 2005 Share Posted December 27, 2005 (edited) Test_driver, sa mor io daca imi aduc aminte...da-mi si mie o egzplicatie in private, sa-mi fac mea culpa @allez: grasule scuze, ti-am gresit nick-ul, fara intentie...mea culpa. varianta corecta : @alezz: grasule Edited December 27, 2005 by sebian Link to comment
Recommended Posts