Jump to content

Intalnire Sambata 24 Decembrie

Recommended Posts

• Replies 67
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

El este vestitul membru Iuzar, care s-a cam luat in clanta cu baietii care se cred mari de la buc si i-au inchis contul

[...]

Cel putin asa am inteles eu, corectati-ma daca gresesc.

Nu frate, ai dreptate. Normal ca tu ai tras concluzia corecta. Felicitari!

Fratilor, in aceasta perioada a anului trebuie sa fim mai buni si macar pt cateva zile sa uitam de cele rele, doar e Craciun! Haideti sa lasam toate conflictele de o parte si sa ne bucuram de ziua Sfanta de Craciun. Inatalnirea de ieri a fost un succes pt Constanta. Data viitoare o sa o facem si mai lata!

Am uitat sa va povestesc ca pe drum catre intalnire m-am intalnit cu Paul Ferrari si l-am invitat la intalnire , imi pare rau ca nu a putut ajunge!!! Poate daca mai ramane prin Constanta vine la intalnirea din ajunul anului nou!!! :drinkers:

n-ar fi cazul sa deschidem un alt topic? Intalnire 30 dec 2005?!? Si sa vedem ce si cum? Oricum intalnirea de ieri a fost prea tare, pacat ca a fost scurta, poate in ajun de an nou vom sta ceva mai mult. Dar nu prea mult ca sunt cumparaturi de facut. Dupa revelion mai dam intalnire, sau o sa fim toti lemne? :) )

nah ca am ajuns si eu acasa (Bucuresti) si am vazut forumul, ca frate-miu nu si-a platit rds-ul si net din parti. deci:

@all: ma bucur ca am reusit sa ajung si eu, chiar daca pieton de data asta...din pacate (sau din fericire) o sa va cam plictisiti de mine ca am inceput un master prin ctza si o sa cam fiu pe acolo in uichenduri

@MCojo: Nenea, eu abia cand ai plecat de la cafenea am aflat ca e ziua matale...scuze, nu mai intrasem de vreo 2 zile pe forum. anyway La Multi Ani!!! inca o data

@dreamlike: :D te joci cu focul... ca oi fi sau nu iuzar conteaza mai putin...orice comunitate are un paria, asa ca...

@allez: grasule :P

@ NFS: ... :P atit..

@ Topser: Nenea, s-au cam schimbat planurile, fac revelionul in Bucuresti dar promisiunea nu o uit. gasesc eu pe cineva care sa ajunga in ctza sau medgidia cu beciurile...singura chestie e sa aflu unde se gasesc de cumparat...chipintaci

@Omega: vreau poza :D ...am vazut ca ma pindeai la masa cu scula aia meseriasha a ta

:drinkers:

Edited by sebian

@Sebian, acum mi-am adus aminte ce probleme aveam eu cu tine, ti-e iti place ceva ce mie nu-mi place, ceva legat de avatarul tau. :P , dar nu pun la suflet chestia asta stai linistit, si te mai asteptam pe la noi prin Constanta.

Se poate totusi o intalnire vinerea, ca pe 31 dec. adica sambata la ora 13 sau 14 o sa fiu in pregatiri de distractii, si... nu pot parasii domiciliul unui prieten. :osanale: :osanale: :osanale:

Test_driver, sa mor io daca imi aduc aminte...da-mi si mie o egzplicatie in private, sa-mi fac mea culpa :(

@allez: grasule :P

scuze, ti-am gresit nick-ul, fara intentie...mea culpa. varianta corecta : @alezz: grasule :P

Edited by sebian
Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...