spon901 Posted December 19, 2005 Share Posted December 19, 2005 Vreau sa cumpar o cheie dinamometrica (0-20 Nm) Unde gasesc asa ceva in Bucuresti? Link to comment
ticolino Posted December 19, 2005 Share Posted December 19, 2005 s-ar putea sa gasesti la conex electronic (www.conexelectronic.ro), adica am vazut in vitrina ceva ce ar semana cu o cheie din aia. Link to comment
ciprianv Posted December 20, 2005 Share Posted December 20, 2005 la draper 0745159468 domnul Chiriac Mihai. nu stiu cat costa dar sunt cele mai fiabile. Link to comment
nexxus Posted January 29, 2006 Share Posted January 29, 2006 Mai gasesti sigur in Vitan. Link to comment
tatabobu Posted January 30, 2006 Share Posted January 30, 2006 Sau aici: http://www.artweb.ro/ius2/produse/index.php?section=&id=2744 Link to comment
Marele_Alb Posted June 29, 2009 Share Posted June 29, 2009 (edited) Stiu ca este un topic vechi de cativa ani dar poate mai intereseaza pe cineva subiectul: am luat saptamana asta din Praktiker Militari de la raionul auto, o 10-210 Nm, nemteasca, 120RON. Vine fara adaptoare sau prelungitoare si ca sa pot folosi tubularele din dotare am mai cumparat separat o reductie. Recomand doritorilor. Edited June 29, 2009 by Marele_Alb Link to comment
Viktor Posted April 7, 2024 Share Posted April 7, 2024 Da, foarte valabile ! Mai ales in cazuri in care trebiue luata in calcul perioada de forfecare cum ar fi in cazul desurubarii bujiilor, in special celor incandescente scazind sansele de a le rupe. Iti vine sa fugi in padure cind vezi cite unu cum minuieste o cheie dinamometrica, dupa ce ca nu esti in stare a face o setare corecta ... o mai folosesti si ca inlocuitor de ciocan, o arunci din mina, o tii in ploaie ... Fereasca ! Da' stii "tu" oare ca aceasta e o scula de precizie si calibrata iar de iti bati joc de ea iti bati joc de tine ? Intreb si io ... Ma rog ... Link to comment
Recommended Posts