Darescel Posted December 19, 2005 Share Posted December 19, 2005 Are cineva sau stie cineva cum se pune sau daca se poate pune cheder dublu pentru portierele de la Cielo? Vorbesc de lipirea unui al doilea cheder pe portiere. Mi se pare un pic cam deranjant sunetul portierelor la inchidere. Daca are cineva asa ceva montat se merita? Se mai atenueaza zgomotul acela? Daca se poate poze, materiale folosite, de unde se pot procura, cum se prind etc. Multumesc anticipat pt raspunsuri si Sarbatori Fericite tuturor. Domnilor moderatori daca mai este acest topic puteti sa-l inchideti daca vreti, dar va rog sa mentionati calea spre cel existent Link to comment
SORAN Posted January 2, 2006 Share Posted January 2, 2006 Schimba chederele vechi cu unele noi si baga vasilina "la greu" in mecanismele de blocare! Link to comment
Darescel Posted January 3, 2006 Author Share Posted January 3, 2006 Chederele sunt noi caci masina n-are nici un an. O sa pun si vaselina in mecanismale de blocare. Cred ca te referi la mecanismele de blocare de pe portiere? Multumesc pt raspuns si astept sa vad si rezultatul. Link to comment
zeus85 Posted May 27, 2007 Share Posted May 27, 2007 E mai veci topicul dar cred ca merita reinviat ! Ceva rezultate la sfatul dat de SORAN? Link to comment
underground Posted June 8, 2007 Share Posted June 8, 2007 Nu are efect cu vaselina. Zgomotul nu se schimba. Ar fi fost super sa fie ca la Crodoba...2 randuri de chedere. Link to comment
catalin30 Posted June 8, 2007 Share Posted June 8, 2007 Nici mie nu-mi place cum se inchid usile. La Logan se inchid mult mai usor, fara sa fie trantite si au un sunet placut. La Cielo de cand a fost nou trebuie trantite si suna a tabla goala. Dupa un an de folosire parca usa soferului se inchide un pic mai usor. Daca aveti solutii spuneti ca ma intereseaza si pe mine ! Link to comment
uskt2005 Posted June 9, 2007 Share Posted June 9, 2007 Exista un spray special pentru balamale si incuietori , cu care am dat si pot spune ca s-a schimbat total zgomotul in momentul cand se inchide usa(este un sunet mai infundat - ceva cam cum se aude la masinile straine ) Am sa revin in cursul zilei de azi pt a va spune cum se numeste exact si poate o sa bag si o poza Link to comment
andreis Posted June 9, 2007 Share Posted June 9, 2007 Nu e cumva wd40? Am dat si eu dar n-a tinut mai mult de 2 saptamani . Link to comment
Englishman Posted June 10, 2007 Share Posted June 10, 2007 Nea` Uskt, ai uitat de promisiune ? Link to comment
uskt2005 Posted June 10, 2007 Share Posted June 10, 2007 Nea` Uskt, ai uitat de promisiune ? Nu am uitat dar nu am scos inca poza dupa telefon Spray cu vaselina siliconica de la WURTH am folosit (ceva cu 2000 scrie pe el) P.S. cand voi scoate poza o voi posta Link to comment
ovi_jer Posted June 10, 2007 Share Posted June 10, 2007 fftopic: Cat a costat spray-ul cu vaselina siliconica? Link to comment
scorpion Posted June 10, 2007 Share Posted June 10, 2007 Zgomotul la inchidere poate fi dat si de lipsa foliei aplicata pe usa sub panoul de usa .Are rol principal de etansare . De obicei cind se monteaza alarme unii montatori le scot si uita sa le mai puna . Link to comment
uskt2005 Posted June 11, 2007 Share Posted June 11, 2007 Cat a costat spray-ul cu vaselina siliconica? Nimic ... moka prin amabilitatea moshului de Gl Link to comment
Englishman Posted June 13, 2007 Share Posted June 13, 2007 Hai te rog eu, pune o poza... m-am tot uitat si eu prin benzinarii dupa spray-ul asta dar nu mi-a sarit nimic in ochi... Merci ! Link to comment
aayulian Posted June 14, 2008 Share Posted June 14, 2008 poti sa dai cu vaselina pe usa(interior,bineinteles) si asa usa va fi mai grea si se va auzi altfel zgomotul cand se inchide.Am experimentat eu asta pe fosta dacie.si in plus nu o sa ai probleme cu rugina niciodata. Link to comment
balky Posted June 14, 2008 Share Posted June 14, 2008 Si cam cata vaselina sa dai ca usa " sa fie mai grea " ? Vreo 4-5 kg ? Link to comment
Cumnatu Posted June 14, 2008 Share Posted June 14, 2008 Ce funny e asta cu vasilina in usa. Eventual poti sa cari vre-o 10 saci de nisip in permanenta dupa tine ca sa ai stabilitate de R8. Link to comment
naylui Posted June 14, 2008 Share Posted June 14, 2008 lipesti (termic ) banda KEBU pe interiorul fetelor de usi si iti garantez ca se va skimba radical sunetul Link to comment
aayulian Posted July 2, 2008 Share Posted July 2, 2008 nu prea vad ce au usile cu stabilitatea,dar in fine...oi avea si tu logica ta,cine stie? Link to comment
cris06 Posted August 1, 2008 Share Posted August 1, 2008 Va recomand o mica sugestie: inlocuiti limitatorul deschidere usi (articulatia dintre balamale). Eu am adaptat numai la usa soferului un limitator de Opel Zafira. S-a potrivit perfect la suruburile de fixare din usa insa am taiat din tija care se fixeaza pe stalp, am polizat capatul acesteia pentru a intra intre cele doua urechi sudate pe stalp. Acest limitator are o functionare sacadata si usa se inchide mult mai usor. Din pacate nu am facut ceva poze dar sper cand le voi adapta si la celelalte usi sa fac poze. Am lipit si cheder adeziv pentru geamuri cam de 9-10 mm latime pe cantul usilor si intr-adevar s-a micsorat zgomotul provocat de aerul infiltrat in habitaclu. Link to comment
Stavarash Posted November 21, 2018 Share Posted November 21, 2018 (edited) Buna ziua! De vreun an mi s-a dezlipit o bucata de cheder la portiera stanga. Cum pot lipi/fixa chederul f bine? Cu ce? Mulumesc! https://ibb.co/gkQBjqhttps://ibb.co/gvS2qVhttps://ibb.co/gaTxPq Edited November 21, 2018 by Stavarash Link to comment
Stavarash Posted November 21, 2018 Share Posted November 21, 2018 (edited) nu merge, nu tine Edited November 21, 2018 by Stavarash Link to comment
Geo_ZGA Posted November 21, 2018 Share Posted November 21, 2018 Tine, daca cureti si degresezi bine. Si cel original tot asa a venit, cu dublu adeziva. Apropos, se gasesc de cumparat noi, originale... si nu sunt scumpe deloc. Link to comment
Stavarash Posted November 26, 2018 Share Posted November 26, 2018 unde se gasesc? ce fel de banda adeziva, un model ceva?! In Iasi nu cred ca au chedere, cum se numeste ca sa stiu ce sa caut? Intrebare 2. Oglinda din dreapta s-a crapat, am cumparat sh o oglinda buna doar ca este culoarea rosie. Cum se scoate oglinda din carcasa fara riscuri? Link to comment
Recommended Posts