zalmoxis Posted December 22, 2005 Share Posted December 22, 2005 ...A mai trecut un an ..am mai mers alaturi asa din joi in joi, din Moeci in Moeci sau Bicaji, cu membri noi si mai vechi, seniori si tinere sperante, mai buni, mai rai, cu aventuri de service si de altele, cu Vama Veche, litoral aiurea si munti skiati ...Craciun Fericit si La Multi Ani pentru toti membri si vizitatorii... Sa ne vedem cu bine si sanatosi in 2006!!!... Link to comment
Alezz Posted December 22, 2005 Share Posted December 22, 2005 Sarbatori fericite tuturor,Craciun fericit,un an nou cat mai bun si fara incidente rutiere . Sa fim sanatosi si fara numar,fara numar,fara numar . Link to comment
andreib Posted December 22, 2005 Share Posted December 22, 2005 Sarbatori fericite si un an 2006 cat mai prolific tuturor. Link to comment
Maniaku Posted December 22, 2005 Share Posted December 22, 2005 Sa dea Doamne-doamne fara numar ca poate asa nu ma mai ia si pe mine radarul!!!! In alta ordine de idei: La multi ani tuturor, Craciun fericit, Happy hanuka(sau cum dreacu so' scrie ) sa fiti sanatosi, voiosi si la punga GROSI Link to comment
VIPER Posted December 22, 2005 Share Posted December 22, 2005 Hai noroc si La Multi Ani, sa cadeti cu curu'n bani! Sa va aduca Mos Craciun numai bunatati (era sa scriu bunaciuni, ptiu' drace!), sa fiti sanatosi, iubiti, bogati (si la cap, si la suflet, nu numai la buzunare!). Craciun Fericit!!! Link to comment
Obi_wan_Kenobi Posted December 23, 2005 Share Posted December 23, 2005 Imi permit sa postez mai devreme deoarece nu voi avea posibilitatea sa mai postez decit dupa Sarbatori. Inchei un an in care m-am simtit excelent in mijlocul unor oameni cu preocupari diferite, initial uniti doar prin "www.daewooclub.ro", care prin daruire si vitalitate au reusit sa puna in practica o idee si sa ma faca sa vin sa-i vad in fiecare joi, la ora opt, spre marea disperare a fiicei mele, un an in care am cunoscut oameni pasionati de masinile lor, saritori, priceputi (unii dintre ei, adevarati maestri), gata oricind cu un sfat, un ajutor, o parere si practic m-au invatat cum sa fac cunostinta cu mult-iubitul meu Matizac. Inchei un an in care am petrecut clipe de neuitat cu oameni plini de spirit, umor si pofta de viata, care scriu istoria poate celui mai valoros Forum din Romania, la intilnirile din Bucuresti si din tara precum si in saga, pe care eu o doresc cu cit mai multe episoade, de la Moeciu sau Bicaz, un an in care am redescoperit ca voia buna si mincatulul semintelor nu tine cont de eticheta, ci doar de calitatea omului cu care imparti punga de "bomboane agricole". Inchei un an cu speranta ca ceea ce avem noi acum nu se va risipi in praful timpului nici peste o suta de ani. Fratilor, sa dea Dumnezeu sa nu va piara nicicind zimbetul, speranta, pofta de viata, iar Spiritul Craciunul sa fie viu in voi de-a pururi! LA MULTI ANI DAEWOO SI CHEVROLETCLUB! Link to comment
tribunul Posted December 23, 2005 Share Posted December 23, 2005 MULTA SANATATE...hai noroc si LA MULTI ANI! Link to comment
hades Posted December 23, 2005 Share Posted December 23, 2005 Va urez si eu un an nou mai bun, cu multe bucurii si realizari pe toate planurile. Sa ne vedem cu bine in 2006!!! Si va multumesc pentru toate lucrurile utile pe care le-am aflat de la voi de cand sunt aici. La multi ani! "> Link to comment
florinbad Posted December 23, 2005 Share Posted December 23, 2005 Deoarece, pentru ca, asadar si datorita faptului ca nu mai apar pe forum pâna pe 9.01.2006 (patronul ne-a dat liber pâna atunci, iar la mine, la tzaranoaia, nu am net) va doresc Sarbatori Fericite, o masa plina de vin rosu, sarmale, cozonaci si: Sa va fie casa, casa! Sa va fie masa, masa! Sa va fie viata, viata! Vinu’ vin si berea bere Sa dansam fara manele. SA TRAITI BINE! va spun De-acum si pân’ la ajun! (Sau pân’la sfântu’Ion…) Apoi: Cel care, toata ziua E activ ca o albina, E puternic ca un taur, Munceste precum un cal, Si care seara se-ntoarce rupt de oboseala precum un caine, Ar trebui sa consulte un veterinar, caci este foarte probabil sa fie un bou ! (Cugetare a filozofului chinez Chang Ying Yue) Doua lucruri îmi doresc de la noul an: 1.Sper sa nu vina Apocalipsa pâna atunci si sa ne bucuram de viata... 2.Sper ca Iliescu sa nu-si puna în practica ideea aia tâmpita cu centralizarea ideilor Revolutiei într-o singura curte, caci n-o sa mai aflam adevarul în vecii vecilor… LA MULTI ANI TUTUROR! "> Link to comment
Frankie_Carbone Posted December 23, 2005 Share Posted December 23, 2005 Ca sa citez un clasic in viata: "Va urez Sarbatori Fericiti si Pofta Buna la Masa". (R.Exarhu). Link to comment
Pedala Posted December 23, 2005 Share Posted December 23, 2005 La multi ani si sa ne traiasca membrii clubului, cat si machinetele anexe!!! Link to comment
Cristaky Posted December 23, 2005 Share Posted December 23, 2005 Va multumesc si eu pentru toate sfaturile si gandurile bune. Va doresc un an minunat, mai bun decat toti ce-au trecut Sunteti cei mai buni! Link to comment
Leutzu Posted December 23, 2005 Share Posted December 23, 2005 n prag de sarbatori, cu pacea, lumina si caldura in suflet, va doresc sa aveti parte de zile minunate, de un Mos Craciun darnic si bun, sa va bucurati si sa asteptati anul ce vine. Un an mai bogat in impliniri, mai inalt in aspiratii si plin de succese. Craciun fericit si La multi ani! Link to comment
ticolino Posted December 23, 2005 Share Posted December 23, 2005 Sarbatori fericite si sa ne revedem cu bine in 2006! Link to comment
hitman Posted December 23, 2005 Share Posted December 23, 2005 Sarbatori fericite si sa ne revedem cu bine in 2006! Merge si de la mine! Link to comment
alx Posted December 23, 2005 Share Posted December 23, 2005 La Multi Ani! Va doresc sa aveti puterea de a depasi neajunsurile si necazurile cu care sunteti macinati in timpul anului si sa va detasati de aceste petrecand cateva clipe si zile alaturi de familie si de cei iubiti! Va doresc ceea ce va doriti si voi! Sarbatori Fericite! Link to comment
VAXXi Posted December 23, 2005 Share Posted December 23, 2005 Pentru forum, cadoul a fost un server nou cu 4 procesoare ... si stergerea tuturor avertismentelor/warn-urilor, c-ati fost cuminti Echipa tehnica va ureaza sarbatori fericite ! Link to comment
hitman Posted December 23, 2005 Share Posted December 23, 2005 (edited) Am primit acest fisier de la o fosta prietena din Australia. Foarte frumos atasamentul!!!!!! Deci un dar de la mine pt. toti. Xmas_Tree.pps Edited December 23, 2005 by hitman Link to comment
Wolfman Posted December 23, 2005 Share Posted December 23, 2005 Craciun Fericit si sa va aduca Mosu' absolut tot ce va doriti! Link to comment
ToPser Posted December 23, 2005 Share Posted December 23, 2005 La multi ani ! Sarbatori fericite ! Tot ce va doriti ! Link to comment
nrares Posted December 23, 2005 Share Posted December 23, 2005 Cu ocazia sarbatorilor de iarna, va doresc si eu multa sanatate, bani sa nu va incapa in buzunare si traditionalele "Sarbatori Fericite" si "La Multi Ani!" Link to comment
NFS Posted December 23, 2005 Share Posted December 23, 2005 Să vă fie casa casă, să vă fie masa masă, să fiţi alături de cei dragi şi să petreceţi de minune. Aveţi grijă să nu vă ingrăşaţi LA MULŢI ANI si la multi bani! Link to comment
tolin Posted December 23, 2005 Share Posted December 23, 2005 Merii Crizmas evribadea ! Link to comment
BogdanG Posted December 23, 2005 Share Posted December 23, 2005 Craciun fericit !!! Sa va aduca mosul cite o cisterna de benzina la toti !!!!!! Link to comment
catastef Posted December 23, 2005 Share Posted December 23, 2005 Urez tuturor membrilor forumului dar in special celor activi "Multa sanatate lor si masinilor lor", benzina ieftina si timp liber berechet. "LA MULTI ANI meseriasilor" Link to comment
Recommended Posts