george03 Posted December 23, 2005 Share Posted December 23, 2005 (edited) La multi ani tuturor!!! Craciun fericit si un an nou mai bun decat cel care tocmai se termina !! Edited December 23, 2005 by george03 Link to comment
lauamd Posted December 24, 2005 Share Posted December 24, 2005 Fie ca aceste sărbători să vă aducă tuturor ceea ce vă doriţi şi să aveţi nişte sărbători fericite , pline de bucurie şi lipsite de evenimente neplăcute. Să aveţi grijă la mâncatul porcului pentru nu a face indigestie. Link to comment
Lucian79 Posted December 24, 2005 Share Posted December 24, 2005 Ptr. cei cuminti ... SANTA'S COMING TO GET YOU ... ho ho hooo Link to comment
CT_ZDB Posted December 24, 2005 Share Posted December 24, 2005 Fie ca Sfintele Sarbatori de Craciun sa va aduca in suflet lumina, bucurie si dragostea celorlalti, cati mai multi kilometrii facuti in deplina siguranta si fara probleme tehnice cu ale noastre masini, vizite in service cat mai rare, carburanti cat mai ieftini si sa fiti multumiti de ale voastre masini. Craciun fericit! Link to comment
laurentziu83 Posted December 24, 2005 Share Posted December 24, 2005 La fel va doresc si eu sarbatori fericite alaturi de cei dragi, sa aveti parte numai de vesti bune si sa intrati cat mai bine in noul an, pe care va doresc sa-l aveti cat mai prosper. La Multi Ani ! Link to comment
body Posted December 24, 2005 Share Posted December 24, 2005 Si eu doresc sa urez tuturor un an nou mai bun , Sarbatori fericite si mai presus de toate MULTA SANATATE ca e mai important decat totul si de abia cand ai probleme iti dai seama ca ai da totul pentru sanatate . Sa aveti parte de toata fericirea din lume si sa Dea Dumnezeu ca in anul care vine sa fim mai buni ! Body si a sa nevasta cu matiz "> Link to comment
VIPER Posted December 24, 2005 Share Posted December 24, 2005 Inca o data CRACIUN FERICIT!!!!!!! BuonNatale.zip merryxmas2005.zip Link to comment
zapacitu Posted December 24, 2005 Share Posted December 24, 2005 (edited) Craciun Fericit la toata lumea! Sa aveti un an mai bun si plin de bucurii. La Multi Ani! Edited December 24, 2005 by zapacitu Link to comment
paul_marines Posted December 24, 2005 Share Posted December 24, 2005 (edited) In ajunul Nasterii Domnului si la “threshold –ul” dintre ani, va urez tuturor multa fericire alaturi de cei dragi, sanatate prosperitate si un an, 2006, mai bun , care sa aduca indeplinirea celor mai arzatoare dorinte, SARBATORI FERICITE SI LA MULTI ANI!! Safari Hunter >- Edited December 24, 2005 by safari hunter Link to comment
MethodRO Posted December 24, 2005 Share Posted December 24, 2005 Craciun fericit si un sincer La multi ani! Va ureaza membrul aerian din Constanta! Sa auzim de acum incolo numai de bine! Link to comment
Pedala Posted December 24, 2005 Share Posted December 24, 2005 (edited) Pentru forum, cadoul a fost un server nou cu 4 procesoare ... si stergerea tuturor avertismentelor/warn-urilor, c-ati fost cuminti Echipa tehnica va ureaza sarbatori fericite ! Sar'na mosule!!! Edited December 24, 2005 by Pedala Link to comment
mike.omega Posted December 25, 2005 Share Posted December 25, 2005 Ho! ho! ho! Sper ca Moshu a venit pe la fiecare cu ceva si ca aveti un Craciun Fericit! Link to comment
BAD_MF Posted December 25, 2005 Share Posted December 25, 2005 Va uREz si eu SARBATORI FERICITE, CRACIUN FERICIT, Un an nou plin de impliniri si de bucurii, si cu cat mai putine vizite in service!!! NOROC Link to comment
ToPser Posted December 25, 2005 Share Posted December 25, 2005 safari hunter vezi ca nu s-a uploadat corect poza ... Link to comment
ticodriver Posted December 26, 2005 Share Posted December 26, 2005 Sarbatori fericite si un An Nou excelent voua si mashinetelor voastre. Link to comment
ileana Posted December 26, 2005 Share Posted December 26, 2005 Bucuria poate veni de oriunde, fericirea vine cand nu te astepti, linistea vine de la Dumnezeu... la mine, in anul din care mai e putin, bucuria si fericirea au venit de cate ori v-am intalnit, joi de joi, la Moeciu sau Bicaz..dulcea dependenta de voi a umplut un gol in viata nelipsita de griji si stresuri de care stiu ca avem toti parte...placerea cu care m-am urcat in fiecare joi seara la volanul iubitei mele Papadii si nerabdarea sa va revad, nu au comparatie ..de la mine sanatate, Sarbatori fericite si sa aveti grija de voi, de cei dragi si de masinetele voastre..La multi ani! Link to comment
sebian Posted December 26, 2005 Share Posted December 26, 2005 Sarbatori fericite si un an muuuuult mai bun Link to comment
downlaw Posted December 27, 2005 Share Posted December 27, 2005 imi cer scuze sa ca nu am apucat sa va urez un Craciun fericit...dar va urez un An nou plin de bucurii si impliniri... km fara incidente...si mai ales multa sanatate ca e cea mai importanta Link to comment
dreamlike Posted December 27, 2005 Share Posted December 27, 2005 Sarbatori fericite, un an nou fericit si plin de impliniri va doresc tuturor. La multi ani si sa ne vedem sanatosi in 2006! Link to comment
keluboss Posted December 31, 2005 Share Posted December 31, 2005 nu v-am prins de Craciun, dar acum in buza de 2006, cu primavara din iarna care ne bintuie si cu un gind pentru tot ce-a fost 2005 nu pot decit sa va zic ca atunci cind ne-o fi mai rau sa ne fie ca acum VA UREZ LA MULTI ANI Si eu sa vi-i numar pe toti Link to comment
andreib Posted December 31, 2005 Share Posted December 31, 2005 LA MULTI ANI SI UN AN CAT MAI PROLIFIC TUTUROR >- Link to comment
Recommended Posts