Apocalips Posted January 16, 2006 Share Posted January 16, 2006 REvizia de 1000 nu e moca?? Link to comment
dreamlike Posted January 16, 2006 Share Posted January 16, 2006 Atat am platit si eu, numai ca la 1500. Link to comment
john Posted January 16, 2006 Share Posted January 16, 2006 Teoretic e moca, eu nu am platit nimic si am facut-o in Sibiu, cu masina plina de bagaje, insa nu am schimbat uleiul. L-am schimbat insa pana la prima revizie, pe la 5k km. Daca schimbi uleiul si filtrul la revizia de 1000-1500 probabil platesti in jur de 1 milion. Link to comment
AirBoy Posted January 16, 2006 Author Share Posted January 16, 2006 Este moca manopera, 3l de ulei si un filtru ii platesti. Link to comment
jonny_low31 Posted January 17, 2006 Share Posted January 17, 2006 salutare. am si eu o intrebare. din cate am inteles, tu ai facut rate pt masina. ai putea sa-mi dai si mie cateva detalii cum ar fi: avans, rata lunara, cate luni. mersi mult PS : sa o stapanesti sanatos si fara evenimente neplacute >- Link to comment
AirBoy Posted January 17, 2006 Author Share Posted January 17, 2006 Depinde de sistemul de rate. Eu am rata pe societate, prin Raiffeisen Bank. Creditul este pe 24 de luni si vine undeva intre 6-7 mil/luna (variaza functie de dobanda). Am platit 70 de mil avans +asigurari + covorase + rca... undeva la 100 de milioane mi-au plecat din buzunar la achizitie. Link to comment
AirBoy Posted February 2, 2006 Author Share Posted February 2, 2006 (edited) Azi a primit si brotacelul meu sonorizare MP3 JVC KDG411 si 2 boxulitze de 10cm pe fatza, Pioneer. Urmeaza ceva mai "masiv" pentru spate A fost o arta prinderea sertarului in locul mastii radio, dar s-a rezolvat prin utilizarea urechilor de la masca (decupate si prinse de sertar) si a 2 suruburi de M5x8 insurubate cu contra-piulita in gaura de surub de la laterala- mijlocul playerului pentru a culisa si tine playerul pe sinele cu care e prevazut lacasul. Edited February 2, 2006 by AirBoy Link to comment
steph Posted February 2, 2006 Share Posted February 2, 2006 pt. jonny_low31 matiz se rsp = 6700 euro - reducere 500 = 6200 Avans 65 mil, rata 6.5 mil pe luna ( 3 ani ) fara rata reziduala, cu casco inclus cu rata de administrare etc. Link to comment
dan22y Posted February 5, 2006 Share Posted February 5, 2006 (edited) Frumoasa masina, s-o stapanesti sanatos si cati mai multi km cu ea fara probleme. E prima cu culoarea aceasta cu sun-roof care am vazut-o. Ea la fel cu a mea. Cand reusesc sa-i fac poze noi o postez si eu in sebiectul Masina mea. Numai bine. tot pt. jonny_low31: matiz e: 4900 euro - reducere 200 euro Avans 82 milioane; rata 4.1 milioane/luna (4 ani) fara rata reziduala, cu casco inclus cu rata de administrare etc. Edited February 5, 2006 by dan22y Link to comment
AirBoy Posted February 5, 2006 Author Share Posted February 5, 2006 Traiasca brotaceii! @dan22y Si a ta e cu SunRoof? Cand zicea cineva ca o sa o mangai dimineata si o sa-i multumesc la sfarsitul zilei am zis ca-i nebun, ca doar o masina, un obiect... Ei bine, chiar e adevarat. E membra a familiei . @dan22y sa ai noroc si tu de ea, si poate, poate, ne intalnim si bem... un suc Link to comment
dan22y Posted February 6, 2006 Share Posted February 6, 2006 O sa scoatem brotaceii pe lac . Nu m-am exprimat eu bine mai sus, a mea nu e cu sun-roof. Cum ai grija de ea, asa are si ea grija de tine. Link to comment
dreamlike Posted April 30, 2006 Share Posted April 30, 2006 Felicitari! Desi ai parbriz dotat cu o mare bulina galbena (si nu e rovigneta) se vede treaba ca ai scapat cu capacele de la roti intacte (sau doar pe o parte?), modelul asta iesit in afara se zgarie foarte usor de borduri, genunchi de pietoni ("> sau chiar de alte masini. Antena pusa acolo, mie personal nu-mi place, eu am ales varianta antenei de interior lucru care mi-a afectat simtitor semnalul radio, insa nu ma indur sa-l gauresc pe Tizulake, desi un bun prieten ma tot indeamna "masina e plina de gauri" (by Topser). La cati mai multi kilometri fara probleme! Link to comment
AirBoy Posted May 3, 2006 Author Share Posted May 3, 2006 Capacul de roata de pe stanga fata a primit o bordura destul de tzapana si s-a spart in bucati. A plecat incetul cu incetul ca au ramas doar cele doua cozi de soricel cu care a fost legat. Cand i-am pus inapoi adidasii ( bocancii nu-i frec pe asfalt ) nu am mai luat alta sa-i pun, inca. Mai iau un set sa am rezerve. Nici pe mine nu ma incanta antena aia acolo dar la munte trebe sa fie exterioara. Poze de la Gulyasul de 1 mai Si playerul, ca tot nu l-ati vazut inca Link to comment
Recommended Posts