Dragos82 Posted December 24, 2005 Share Posted December 24, 2005 Masina mea : Ford Focus Scuzati mizeria de pe masina >- Link to comment
BAD_MF Posted December 24, 2005 Share Posted December 24, 2005 S-o stapanesti sanatos si fara incidente >- !!! Al treilea Ford pe forum..nu stiu ce se intampla, cred ca a inceput invazia FORD! Link to comment
DANNY WOO Posted December 24, 2005 Share Posted December 24, 2005 Este superb Focusul vechi,asta nou arata ca naiba,parca e cazut in bot si parca si-a luat o bata pe cocoasa!!!Sa-l stapanesti sanatos!!! >- Link to comment
Dragos82 Posted December 24, 2005 Author Share Posted December 24, 2005 Multumesc frumos.Intradevar si mie mi se pare nereusit focusul nou, puteau sa lucreze mai mult la el avand in vedere si pretul cam mare. Link to comment
Satori Posted January 10, 2006 Share Posted January 10, 2006 Urca-te in el. Mi-a placut Focusul nou la nebunie. Pe din afara pare neterminat dar inauntru... e simpatic. Link to comment
alx Posted January 10, 2006 Share Posted January 10, 2006 Chestie de gusturi... Io nu am putut sa sufar Ghia... Parca era in doliu tot bordul... Link to comment
Satori Posted January 10, 2006 Share Posted January 10, 2006 Finisajele sunt cam de KKO. Ma refeream la comfort, ergonomie... orice, in afara de finisaje Link to comment
Recommended Posts