tolin Posted December 28, 2005 Share Posted December 28, 2005 Nu cred, permisul vezi ca nu-l incurca. Link to comment
razvanclub1 Posted December 28, 2005 Author Share Posted December 28, 2005 de cand nu mai am permis n-am mai lucrat la aceea firma ci doar la firma lu' tata,si singurele mele drumuri sunt de la acasa la firma si de la firma la banca,cand duc incasarile zilnice. la firma de transporturi lucrez doar cand sunt in vacanta pentru distractie si pentru bani de buzunar da oricum discutia a degenarat mult de tot, vroiam sa aflu doar un singur lucru si l-am aflat pana la urma. permisul trebuie sa mi-l ridic pe 1 ianuarie. pe 1 ianuarie intru in legalitate iar maine plec la munte cu trenul si ma intorc pe 2 ianuarie asa ca nu mai conduc Link to comment
dreamlike Posted December 28, 2005 Share Posted December 28, 2005 Chiar daca discutia a degenerat sper ca am invatat ceva toti de aici. Sa nu facem ca tine! Oricum sa ne tii la curent cum ai rezolvat-o pana la urma. Distractie placuta la munte si sa nu te urci la volan. Link to comment
Shenck Posted December 28, 2005 Share Posted December 28, 2005 da oricum discutia a degenarat mult de tot, vroiam sa aflu doar un singur lucru si l-am aflat pana la urma. Motiv pt care se inchide Link to comment
Recommended Posts