zalmoxis Posted June 23, 2004 Share Posted June 23, 2004 ...mai ma tem ca asta se aude in motorasul ala la decelerare se aude un zgomot ca de cuzineti uzati!....Pana acum cu ulei DAEWOO 10W 30 se auzeau mai mult timp adica acceleram luam picior de pe acc. si pret de sa zic 5 sec se auzea zgomotul asta acum am skimbat uleiul (adica mi l-au skimbat ceoi de la ANET si mi-au pus 5W40 Halvoline si se aude ceva mai putin tinmp da' de auzit tot se aud ...STIE CAREVA SIMPTOMUL ASTA IL MAI AVETI VREUNUL ...DECI MASINA LA RELANTI ACCELERATI SI APOI ASCULTATI SI VEDETI...TREB SA FIE INSA LINISTE PERFECTA IN HABITACLU!!! Link to comment
FLEX Posted June 23, 2004 Share Posted June 23, 2004 Zeule, cam ce zgomot se aude? ca nu mi-e prea clar ... Link to comment
zalmoxis Posted June 23, 2004 Author Share Posted June 23, 2004 Tica-tica tiki tiki taca tiki !..Cam asa tu l-ai si auzit de altfel !....O sa va arat maine la meeting !!! Link to comment
Instinkt Posted June 23, 2004 Share Posted June 23, 2004 E exact ce am si eu. Au auzit si Flex si Oviudiuc la mine in masina. Precizez ca eu nu am decat 2500 de km cu maty al meu si am mers cu el linistit, adica nu l-am fortat fara sa fie nevoie. Singura data a fost atunci la intalnire, cand m-am intrecut cu emi. Link to comment
zalmoxis Posted June 23, 2004 Author Share Posted June 23, 2004 Atata vreme cat are limitator la turatie nu cred ca se pune problema de fortzat ...E bine ca suntem doi o sa mergem impreuna la Craiova sa ne puna motoare noi ****-i in gat !...Eu am 18K da' imi face asa cred ca mai demult numai ca liniste in habitaclu nu prea a fost ca sa pot sa aud ..Mai si in ma-sa suna clar a cuzineti !!! Link to comment
Instinkt Posted June 23, 2004 Share Posted June 23, 2004 Flex si Ovidiuc pot sa iti explice cel mai bine cum se aude si la mine. Daca o las la relanti (desi se aude si in mers), accelerez si cand dau drumul la pedala, revine la o turatie mai mica si se aude acel clantanit. Link to comment
FLEX Posted June 23, 2004 Share Posted June 23, 2004 :!: Nu cred ca e vreun cap de tara :!: ... cea mai nasoala manifestare de genul asta a avut-o emi, cu zdranganitul la accelerare, de vina e o mufa din spatele motorului care joaca si atinge pe undeva ... la zeu si Instinkt apare doar la decelerare, la mine face doar la ralenti ... tzaka-tzaka-tzaka ... din pacate, pentru a pozitiona cum trebuie mufa aia trebuie sa luam motorul in brate , pe dedesubt si sa mitocoshim ceva pe acolo ... si la emi inca nu s-a asfaltat; miroase a surubareala de week-end ... Link to comment
zalmoxis Posted June 23, 2004 Author Share Posted June 23, 2004 Da Felix asa e deci sambata dimi toata lumea la ANET sa surubareascsa aia tata nu noi la motor kiar nu ma bag sau tu nu mai ai garantzie la el !?!?! Link to comment
FLEX Posted June 23, 2004 Share Posted June 23, 2004 Ba mai am ... chestia e ca nu umbli la motor, ci doar pozitionezi o mufa care a luat-o razna (nu sta fixata la locul ei), aia clantzane ... sper ... Link to comment
zalmoxis Posted June 23, 2004 Author Share Posted June 23, 2004 Mai Felix ma rog sa ai dreptate da' io tot zic sa ne vedem in curte la ANET ca aia au zi rampa si tot !..Avetzi grija sa avezti Ghidu' de4 service la voi!!! Link to comment
Instinkt Posted June 23, 2004 Share Posted June 23, 2004 In conditiile astea, inseamna ca eu tre sa ma duc la GGA, ca practic nu am ce cauta la Autonet. Gresesc sau nu ? Link to comment
zalmoxis Posted June 23, 2004 Author Share Posted June 23, 2004 Mai asta numai dk vrei tu nu are importanta de unde ai luat masina eu am luat-o din craiova si dupa ce am mai priplat pe la vreo doua trei service-uri m-am oprit la baietzi astia ca-s tineri si par mai seriosi!!! Link to comment
Instinkt Posted June 23, 2004 Share Posted June 23, 2004 Asta e bine atunci. Dar acum intervine un lucru aiurea pentru mine. Maine la pranz, plec la mare si ma introc duminica seara. Asa ca eu nu am cum sa vin cu voi sambata. Daca va hotarati pentru alta zi, sa-mi spuneti si mie. PLS. Link to comment
lalexis Posted July 5, 2004 Share Posted July 5, 2004 Nu ai de ce sa-ti faci probleme. La toata lumea face asa. E normal. Si eu l-am auzit la mine si am intrebat la service. E o supapa electromagnetica care deschide alimentarea pe relanti. Deci, nu-ti mai face griji. Link to comment
Recommended Posts