Jump to content

BATAIE VILBROKEN- CUZINETI ???

Recommended Posts

...mai ma tem ca asta se aude in motorasul ala la decelerare se aude un zgomot ca de cuzineti uzati!....Pana acum cu ulei DAEWOO 10W 30 se auzeau mai mult timp adica acceleram luam picior de pe acc. si pret de sa zic 5 sec se auzea zgomotul asta acum am skimbat uleiul (adica mi l-au skimbat ceoi de la ANET si mi-au pus 5W40 Halvoline si se aude ceva mai putin tinmp da' de auzit tot se aud ...STIE CAREVA SIMPTOMUL ASTA IL MAI AVETI VREUNUL ...DECI MASINA LA RELANTI ACCELERATI SI APOI ASCULTATI SI VEDETI...TREB SA FIE INSA LINISTE PERFECTA IN HABITACLU!!!

E exact ce am si eu. Au auzit si Flex si Oviudiuc la mine in masina. Precizez ca eu nu am decat 2500 de km cu maty al meu si am mers cu el linistit, adica nu l-am fortat fara sa fie nevoie. Singura data a fost atunci la intalnire, cand m-am intrecut cu emi. :oops:

Atata vreme cat are limitator la turatie nu cred ca se pune problema de fortzat ...E bine ca suntem doi o sa mergem impreuna la Craiova sa ne puna motoare noi ****-i in gat !...Eu am 18K da' imi face asa cred ca mai demult numai ca liniste in habitaclu nu prea a fost ca sa pot sa aud ..Mai si in ma-sa suna clar a cuzineti !!!

:!: Nu cred ca e vreun cap de tara :!: ... cea mai nasoala manifestare de genul asta a avut-o emi, cu zdranganitul la accelerare, de vina e o mufa din spatele motorului care joaca si atinge pe undeva ... la zeu si Instinkt apare doar la decelerare, la mine face doar la ralenti ... tzaka-tzaka-tzaka ... din pacate, pentru a pozitiona cum trebuie mufa aia trebuie sa luam motorul in brate :shock: , pe dedesubt :shock: si sa mitocoshim ceva pe acolo ... si la emi inca nu s-a asfaltat; miroase a surubareala de week-end ... :lol: :lol: :lol:

Ba mai am ... chestia e ca nu umbli la motor, ci doar pozitionezi o mufa care a luat-o razna (nu sta fixata la locul ei), aia clantzane ... sper ...

Mai asta numai dk vrei tu nu are importanta de unde ai luat masina eu am luat-o din craiova si dupa ce am mai priplat pe la vreo doua trei service-uri m-am oprit la baietzi astia ca-s tineri si par mai seriosi!!!

• 2 weeks later...

Nu ai de ce sa-ti faci probleme. La toata lumea face asa. E normal. Si eu l-am auzit la mine si am intrebat la service. E o supapa electromagnetica care deschide alimentarea pe relanti. Deci, nu-ti mai face griji.