geti Posted December 25, 2005 Share Posted December 25, 2005 se poate monta pe un cielo gle din 96 o chiulasa de cielo executive sau de espero si ce modificari implica.Motivul pentru care as face aceasta schimbare este tocmai faptul ca am probleme la aceasta si nu ca daca mi-as pune de 16v ar merge mai bine ci pur si simpu daca tot o schimb sa pun si ceva mai bun cu toate ca nu stiu la ce consum ma duce si ce pret are chiulasa second-hand. Link to comment
AAdorjan Posted December 25, 2005 Share Posted December 25, 2005 Vezi aici: http://www.autodaewoo.ro/dezmembrari.php Chiulasa complet echipata (second) 550 ron. Link to comment
geti Posted December 25, 2005 Author Share Posted December 25, 2005 mersi chiar m-am uitat dar e 16v ca nu imi dau seama Link to comment
ovi_jer Posted December 25, 2005 Share Posted December 25, 2005 Implica prea multe modificari si costuri mari.Mai repede schimbi motorul cu altul. Link to comment
geti Posted December 25, 2005 Author Share Posted December 25, 2005 mersi de raspuns.Ma gandeam eu ca e prea frumos ca sa fie adevarat,dar nici alt motor nu imi pun ca eu vreau sa schimb doar chiulasa care e si un pic defecta deci nu as pune 16v numaidecat dar ma gandeam daca tot o schimb... Da asta e, mersi Link to comment
pesteimputit Posted January 2, 2006 Share Posted January 2, 2006 poti incerca sa pui o chiulasa de opel kadet gsi 16v mi se pare ca era un baiat la intalnire care avea asa ceva... Link to comment
geti Posted January 3, 2006 Author Share Posted January 3, 2006 da dar o chiulaas de kadet GSI e deja de 1800-2000 cmc si imi creste consumul f mult,dar nu stiu cat, ca asa m-as baga sau la una de astra GSi 16v dar sa stiu cat ar consuma. Link to comment
Mad MAX Posted January 4, 2006 Share Posted January 4, 2006 astra gsi si kadett gsi au acelasi motor(adica 2.0i 16v 150 cp). Merge chiulasa de astra f 1.6i. Link to comment
ovi_jer Posted January 4, 2006 Share Posted January 4, 2006 ...Merge chiulasa de astra f 1.6i. Pe ce motor merge? Link to comment
Mad MAX Posted January 4, 2006 Share Posted January 4, 2006 pe motorul de 1.5i sohc de cielo Link to comment
geti Posted January 4, 2006 Author Share Posted January 4, 2006 bine dar e astra i si nu mpi banuiesc ca e vorba de varianta mono si nu multi.Dar totusi nu m-am lamurir merge sau nu chiulasa de 1,8 sau mai bine de 2000 amble 16 v si amble de pe opel astra respectiv Kadet.Va multumesc Link to comment
ZaiR Posted January 17, 2006 Share Posted January 17, 2006 astra gsi si kadett gsi au acelasi motor(adica 2.0i 16v 150 cp). Merge chiulasa de astra f 1.6i. pot sa te intreb din ce surse stii chestia asta? Link to comment
geti Posted January 21, 2006 Author Share Posted January 21, 2006 Tin sa precizez ca exista si de 1800 motor GSI montat pe Kadet Link to comment
zizu Posted February 22, 2008 Share Posted February 22, 2008 (edited) se poate monta pe un cielo gle din 96 o chiulasa de cielo executive sau de espero si ce modificari implica.Motivul pentru care as face aceasta schimbare este tocmai faptul ca am probleme la aceasta si nu ca daca mi-as pune de 16v ar merge mai bine ci pur si simpu daca tot o schimb sa pun si ceva mai bun cu toate ca nu stiu la ce consum ma duce si ce pret are chiulasa second-hand. salut se poate monta dar nu faci de cat sa cresti consumul si sa ai scazi puterea dar daca tot vrei sati pui 16v tre sa schimbi si pistoane si sati pui unele de espero 1,5 dohc atunci scazi consumul si cresti puterea cu vreo 15 cp bafta multa Edited February 22, 2008 by zizu Link to comment
aly Posted May 29, 2008 Share Posted May 29, 2008 Eu am acasa o chiulasa completa de pe Nexia 16 valve. M-ar bate un gand sa o pun o al meu Espero 1.8(injectoarele le-asi lasa tot pe alea de pe Espero) Ma intereseaza daca se potriveste si daca ECM-UL se "descurca" cu noua configuratie. Multumesc. Link to comment
ovi_jer Posted May 29, 2008 Share Posted May 29, 2008 Dar chiulasa mai mica se ''descurca'' pe un motor mai mare? Link to comment
zizu Posted June 6, 2008 Share Posted June 6, 2008 se poate monta pe un cielo gle din 96 o chiulasa de cielo executive sau de espero si ce modificari implica.Motivul pentru care as face aceasta schimbare este tocmai faptul ca am probleme la aceasta si nu ca daca mi-as pune de 16v ar merge mai bine ci pur si simpu daca tot o schimb sa pun si ceva mai bun cu toate ca nu stiu la ce consum ma duce si ce pret are chiulasa second-hand. ca pret nu stiu dar daca vrei 16v pe gle tre sa schinbi si pistoanele cu unele de esp si cu totul castigi 15 cp bafta Link to comment
Mircea Posted June 6, 2008 Share Posted June 6, 2008 Daca mai raspund si eu in subiectul asta mai spui o data? Si eventual in acelasi stil "curgator", fara cap si fara coada? Link to comment
cosmin_cosmin_1 Posted February 4, 2009 Share Posted February 4, 2009 (edited) Garnitura chiulasa 8v Garnitura chiulasa 16v Mie mi se par diferite destul de mult. Nu cred ca se poate face trecerea de la 8 la 16v. Gresesc? In bloc sunt date gaurile suplimentare necesare pentru chiulasa de 16v? Caut si eu informatii privind raportul de comprimare pentru ambele tipuri de chiulasa, 8v si 16v. Ma ajuta cineva? Edited February 4, 2009 by cosmin_cosmin_1 Link to comment
Dj_Dark Posted February 5, 2009 Share Posted February 5, 2009 Le gasesti in manualul de service la specificatii tehnice motor. Cred ca si in manualul de utilizare exista o pagina. Link to comment
catalin_a Posted January 10, 2010 Share Posted January 10, 2010 Garnitura chiulasa 8v Garnitura chiulasa 16v Mie mi se par diferite destul de mult. Nu cred ca se poate face trecerea de la 8 la 16v. Gresesc? In bloc sunt date gaurile suplimentare necesare pentru chiulasa de 16v? Caut si eu informatii privind raportul de comprimare pentru ambele tipuri de chiulasa, 8v si 16v. Ma ajuta cineva? Cosmin ai mai aflat ceva ? si eu sunt interesat de subiectul asta. Link to comment
CATA_ASD Posted January 10, 2010 Share Posted January 10, 2010 Se poate pune...user-ul serban_pc facuse asa ceva pe al lui cielo...a pastrat doar blocul motor de 8v in rest a pus totul de 16v. A zis ca se simtea diferenta. Mai multe nu stiu. Link to comment
GeorgeParaschiv Posted January 10, 2010 Share Posted January 10, 2010 Daca nu ma insel stiu ca Serban avea c20le, nu 1,5 DOHC Link to comment
catalin_a Posted January 11, 2010 Share Posted January 11, 2010 Daca nu ma insel stiu ca Serban avea c20le, nu 1,5 DOHC exista un topic pe tema asta ? c20le ? sau c20let ? ma indoiesc sa mearga pusa chiulasa k16 pusa pe 2.0 Link to comment
Dj_Dark Posted January 11, 2010 Share Posted January 11, 2010 (edited) Merge insa trebuie schimbat tot motorul, mai putin blocul, inclusiv electronica ( si ECM) practic din cel vechi ramane doar blocul cu seria. Serban a avut c20xe insa cand a vandut masina avea bloc de 8V si restul de nexia 16V, dupa spusele lui. Edited January 11, 2010 by Dj_Dark Link to comment
Recommended Posts