Jump to content

Recommended Posts

se poate monta pe un cielo gle din 96 o chiulasa de cielo executive sau de espero si ce modificari implica.Motivul pentru care as face aceasta schimbare este tocmai faptul ca am probleme la aceasta si nu ca daca mi-as pune de 16v ar merge mai bine ci pur si simpu daca tot o schimb sa pun si ceva mai bun cu toate ca nu stiu la ce consum ma duce si ce pret are chiulasa second-hand.

mersi de raspuns.Ma gandeam eu ca e prea frumos ca sa fie adevarat,dar nici alt motor nu imi pun ca eu vreau sa schimb doar chiulasa care e si un pic defecta deci nu as pune 16v numaidecat dar ma gandeam daca tot o schimb... :( Da asta e,

mersi

bine dar e astra i si nu mpi banuiesc ca e vorba de varianta mono si nu multi.Dar totusi nu m-am lamurir merge sau nu chiulasa de 1,8 sau mai bine de 2000 amble 16 v si amble de pe opel astra respectiv Kadet.Va multumesc

• 2 weeks later...
astra gsi si kadett gsi au acelasi motor(adica 2.0i 16v 150 cp). Merge chiulasa de astra f 1.6i.

pot sa te intreb din ce surse stii chestia asta?

• 2 years later...
se poate monta pe un cielo gle din 96 o chiulasa de cielo executive sau de espero si ce modificari implica.Motivul pentru care as face aceasta schimbare este tocmai faptul ca am probleme la aceasta si nu ca daca mi-as pune de 16v ar merge mai bine ci pur si simpu daca tot o schimb sa pun si ceva mai bun cu toate ca nu stiu la ce consum ma duce si ce pret are chiulasa second-hand.

salut se poate monta dar nu faci de cat sa cresti consumul si sa ai scazi puterea dar daca tot vrei sati pui 16v tre sa schimbi si pistoane si sati pui unele de espero 1,5 dohc atunci scazi consumul si cresti puterea cu vreo 15 cp bafta multa

Edited by zizu
  • 3 months later...

Eu am acasa o chiulasa completa de pe Nexia 16 valve.

M-ar bate un gand sa o pun o al meu Espero 1.8(injectoarele le-asi lasa tot pe alea de pe Espero)

Ma intereseaza daca se potriveste si daca ECM-UL se "descurca" cu noua configuratie.

Multumesc.

• 2 weeks later...

ca pret nu stiu dar daca vrei 16v pe gle tre sa schinbi si pistoanele cu unele de esp si cu totul castigi 15 cp bafta

• 7 months later...

Garnitura chiulasa 8v

Garnitura chiulasa 16v

Mie mi se par diferite destul de mult. Nu cred ca se poate face trecerea de la 8 la 16v.

Gresesc?

In bloc sunt date gaurile suplimentare necesare pentru chiulasa de 16v?

Caut si eu informatii privind raportul de comprimare pentru ambele tipuri de chiulasa, 8v si 16v. Ma ajuta cineva?

post-6769-1233778126_thumb.jpg

post-6769-1233778135_thumb.jpg

Edited by cosmin_cosmin_1
  • 11 months later...

Garnitura chiulasa 8v

Garnitura chiulasa 16v

Mie mi se par diferite destul de mult. Nu cred ca se poate face trecerea de la 8 la 16v.

Gresesc?

In bloc sunt date gaurile suplimentare necesare pentru chiulasa de 16v?

Caut si eu informatii privind raportul de comprimare pentru ambele tipuri de chiulasa, 8v si 16v. Ma ajuta cineva?

Cosmin ai mai aflat ceva ? si eu sunt interesat de subiectul asta.

Merge insa trebuie schimbat tot motorul, mai putin blocul, inclusiv electronica ( si ECM) practic din cel vechi ramane doar blocul cu seria.

Serban a avut c20xe insa cand a vandut masina avea bloc de 8V si restul de nexia 16V, dupa spusele lui.

Edited by Dj_Dark