mike.omega Posted December 25, 2005 Share Posted December 25, 2005 (edited) Asadar domnilor sambata viitoare propun sa ne strangem cel putin la fel de numerosi ca si sambata trecuta, ultima data pe anul acesta Sa modifice cineva "explicatia" Edited December 25, 2005 by mike.omega Link to comment
MethodRO Posted December 26, 2005 Share Posted December 26, 2005 Eu nu imi pot face prezenta deoarece am sa fiu la Busteni! Daca sunteti careva prin zona poate facem o scurta intalnire la munte! Un gratar scurt ceva... Oricum va urez distractie placuta. Cu cat mai multi cu atat mai bine! Link to comment
test_driver Posted December 26, 2005 Share Posted December 26, 2005 Acum am vazut noul topic. Pe 31 nu pot veni, se poate pe 30 pls pls pls Link to comment
mike.omega Posted December 27, 2005 Author Share Posted December 27, 2005 Ne vedem si pe 30 insa unii mai si muncesc atunci si cred ca o sa vin pieton in ziua aia, sau cu masina aia mai mare dar sa-mi eliberati parcarea Link to comment
MCojo Posted December 27, 2005 Share Posted December 27, 2005 Pe 30 se mai si munceste...doar dupa ora 16:00 Link to comment
dreamlike Posted December 27, 2005 Share Posted December 27, 2005 Cred ca e cam dificil saptamana asta. Propun ca cei care vor sa vina sa specifice ziua si ora si apoi sa ne punem de comun acord, in functie de majoritate: pe 30 dupa amiaza sau pe 31 dimineata. Link to comment
mike.omega Posted December 27, 2005 Author Share Posted December 27, 2005 Atunci eu votez pentru sambata(31) dupa ora 12:00 Link to comment
ToPser Posted December 27, 2005 Share Posted December 27, 2005 Ok 31 dec dupa 12 !!! >- Link to comment
paul_marines Posted December 27, 2005 Share Posted December 27, 2005 (edited) Nu va bazati pi mini di treis'unu, Din motivi di familie pi 30 sunt in trafic spri Moldova, ca mai ramasi sieva vinut si carnat di pork si daka vini si cu capra ii tare bini. Far' di suparare ni mai vidiem si pi la anul la intalniri. La Multi Ani si Multi Kilometri cu Placieri la Volanul Masinilor Voastri Hunterul et Familia MCojo ia zi ai amici di undi ii poza ca parca prin vara ai fost pi acolo? Sa ti vaz di stii cieva geografii. Si daka nu ghiciesti nu dispera, vezi ai ca scrii pi borna, hi hi hi!! Edited December 27, 2005 by safari hunter Link to comment
test_driver Posted December 27, 2005 Share Posted December 27, 2005 CHIAR TREBUIA SA PUI POZELE ALEA, am inceput sa visez despre munti, si nu am sanse sa ajung pe acolo, cel putin nu anul asta, poate in 2006, pe la mijloc, sau poate am noroc si o tai in Februarie la Moeciu. Link to comment
ovidiu51 Posted December 28, 2005 Share Posted December 28, 2005 eu prefer 30 Dec., indiferent de ora Link to comment
dreamlike Posted December 28, 2005 Share Posted December 28, 2005 Maine seara tragem linie? Cine face recensamantul? Mie mi-e indiferent in ce zi sau ora, in principiu. Link to comment
mike.omega Posted December 29, 2005 Author Share Posted December 29, 2005 (edited) Avand in vedere faptul ca mai toti avem diverse treburi sambata, propun sa ne vedem maine(adica vineri, 30.12.2005) pe la ora 16:00 Membri ce au postat deja ca pot veni: 1. Eu 2. Topseru 3. Test Driver 4. Dreamlike 5. M Cojo 6. Ovidiu51 Altcineva?! Sunteti de accord?! PS: sper ca nu mai trebuie sa spun ca ne vedem in fata la Cafe D'art nu?! Edited December 29, 2005 by mike.omega Link to comment
dreamlike Posted December 29, 2005 Share Posted December 29, 2005 Ok, atunci vineri la ora 16.00. Ne vedem la Cafe D'art. Vine cineva cu Plugusoru', in avanpremiera? Link to comment
test_driver Posted December 30, 2005 Share Posted December 30, 2005 (edited) Acum am vazut si eu ca trebuia sa vin azi la 16:00, sorry, sorry sorry Cum pot repara greseala? Maine nu pot veni, asa ca va urez de pe acum, un an nou fericit, si sa vi se implineasca toate visele, dar nu ala de a castiga la loto, ca dupa aia se imparte premiul la prea multa lume,si-si pierde valoarea . LA MULTI ANI!!!! Edited December 30, 2005 by test_driver Link to comment
dreamlike Posted December 30, 2005 Share Posted December 30, 2005 Eheheee, nu scapi asa usor tinere. Intalnirea s-a tinut astazi tocmai la propunerea ta si tocmai tu ... Asta e, te-am trecut absent si ne-am vazut de treaba ca in fiecare saptamana. Te mai asteptam si la anul, iar despre intalnirea de astazi o sa vezi si o sa auzi amanunte de la fata locului de la cronicarul nostru mike.omega. La multi ani si tie si tuturor membrilor daewoo constanta! Link to comment
mike.omega Posted December 30, 2005 Author Share Posted December 30, 2005 (edited) Am reusit sa resetez compul asa ca reluam! Aho aho! daewoo-isti si frati! stati putin si nu manati! Cronica-mi ascultati! S-a consumat si ultima intalnire de pe anul acesta, un an prolific pentru daewooclub CT si nu numai! Ei bine subsemnatul s-a prezentat la locul faptei cam cu 15 min inainte si cand efectuam o parte din manevra de parcare e micutei dacii zaresc un tico un violet mai special. N-am bagat de seama mai nimic pana cand nu mi-am adus aminte ca a scris Ovidiu pe aici pe undeva ca el are o culoare mai fistichie pe masina! Ei bine el era! L-a tradat inscrisul de pe laterala cu "automatic". Da! am scris bine, exista ticozaur SX cu cutie automata. Incercand sa aflu mai multe despre mica masina observ ca se apropie 2 faruri insotite si de o caroserie albastra, relativ curata, de matiz. In mod evident era Dreamlike care ne-a prezentat noile sale paravanturi negre si stropitoarele de parbriz schimbate(pozele vorbesc). Cand sa-mi dezlipesc privirea de la frumoasele paravanturi aud: "Uite-l pe M Cojo!" dar vad un break... Cand colo, era M Cojo dar cu masina de serviciu. Unul dintre membrii grei a venit sa ne salute deoarece era chemat la munci inapoi. Ei bine in timp ce mai barfeam un pic in 3 primesc telefon pe post de buzdugan cum ca vin si Topserii. Ei bine pana sa apara Topserii a plecat M Cojo iar aparitia lui Topser senior a fost moment de rascruce! Acesta fiind foarte curios de caracteristicile ticozaurului automat. Dupa ce am admirat si portbagajul modificat din ticozaurul visiniu am decis sa ne retragem la o cafea/suc in cafeneaua ce ne era vecina. Acolo am rasfoit o revista "Maxi Tuning", asta asa in caz ca nu eram destul de bolnav, bine ca aveam servetele cu mine ) Pozele urmeaza, din pacate sistemul de stabilizare al FZ30-ului nu prea a mai functionat la un timp de expunere de 1/4 sec... dar data viitoare vin cu trepiedul! Asa ca eu va urez un AN NOU FERICIT!!! multa sanatate si spor in 2006-ele ce va veni in mai putin de 36 de ore @Test Driver: Un spion ne-a spus ca ti-a vazut masina in Eforie si era curata! De cand asa miracole?! Edited December 30, 2005 by mike.omega Link to comment
MCojo Posted December 30, 2005 Share Posted December 30, 2005 Da, a fost ultima intalnire la care masinile predominante in prima faza au fost daciile, de parca era o intalnire a clubului vecin... Abia dupa plecarea mea si venirea lu' Topser avantajul a trecut de partea ticozaurilor... @Test Driver: Un spion ne-a spus ca ti-a vazut masina in Eforie si era curata! De cand asa miracole?! In cazul masinii lu' @test_driver, SPION= Eu, ti-am vazut masina si m-am mirat cat de curata putea sa fie... Am trecut eu cam in viteza pe langa ea, pacat ca nu era si o baltoaca ca sa se stropeasca... )...la cat era de curata Multe miracole se mai intampla la sfarsit de an... Un an mai bun si sa auzim de bine! Link to comment
test_driver Posted December 31, 2005 Share Posted December 31, 2005 Cutata? a fost maxim 36 de ore, sa o vezi acum, zici ca nu am spalato de 2 luni sau ani, Si am spalato acum 2 zile sau 3, nu mai stiu exact. Tre sa o spal intr-o sambata si sa vin si eu cu ea curata. Inca o data, scuze ca nu am venit. LA MULTI ANI!!! Link to comment
ToPser Posted December 31, 2005 Share Posted December 31, 2005 pai deacuma vii cu bemveu` ala diesel care l-ai luat ! tradatorule ! Link to comment
MCojo Posted December 31, 2005 Share Posted December 31, 2005 Ntttt nu e diesel ca nu-mi place sa plec cu tractorasul prin oras la arat in prag de anul nou ) Link to comment
mike.omega Posted December 31, 2005 Author Share Posted December 31, 2005 Huh?! Test Driver si-a luat 320D, abia astept sa vad daca pleaca de spate Link to comment
test_driver Posted January 1, 2006 Share Posted January 1, 2006 (edited) Mai baieti mai, nu va-m spus povestea cu BMW-ul meu? Il am e adevarat, dar il voi folosii ceva mai incolo, acum e "out of order". LA MULTI ANI!!!! Edited January 1, 2006 by test_driver Link to comment
Recommended Posts