Esperatul Posted January 6, 2006 Share Posted January 6, 2006 (edited) Sorry, a fost de la diacritice, se repara. Gata, am editat. Edited January 6, 2006 by Esperatul Link to comment
Mircea Posted January 6, 2006 Share Posted January 6, 2006 3 Baia Mare3 Bistrita 3 Buftea 3 CALARASI 3 Cernavoda 3 cluj napoca 3 Oltenita 3 Piatra Neamt 3 Slatina 3 Targu Mures Un orasel cu 10k de locuitori pe acelasi loc cu Tg Mures, Cluj, Slatina etc. Suntem tari domnle Si stiti care e faza: Mai sunt 3 masini cu autocolant in Buftea, un matiz rosu, un espero alb si un cielo grena, dar pana acum nu s-au inscris oficial pe forum ( unul dintre ei nu are internet sigur). Cand ma intalnesc cu ei ii bat la cap sa se inscrie Oficial! Link to comment
Esperatul Posted January 6, 2006 Share Posted January 6, 2006 Buftea: Mircea(Nubira II, Matiz SE AC Euro III(work)), nipiro(TICO), adiciobanu(Peugeot 405 GR) . Link to comment
AAdorjan Posted January 6, 2006 Share Posted January 6, 2006 Acum sa fie drep la Cluj ii cam asa: 12 Cluj-Napoca 7 Cluj 3 cluj napoca Ceea ce face in total 22 de membrii din acest oras cu 3 nume diferite Link to comment
Esperatul Posted January 6, 2006 Share Posted January 6, 2006 Pentru cei care n-au ce face am atasat un Access cu userii. IPB_Mirror.zip Link to comment
MCojo Posted January 6, 2006 Share Posted January 6, 2006 La Constanta ai uitat sa ii treci pe cei care au trecut la oras CT sau Cta. Link to comment
marr Posted January 16, 2006 Share Posted January 16, 2006 Sibiu <=> Hermannstadt Oricum putini suntem pe forum din cate Chevy-uri sunt prin oras... sa nu mai vorbim de Woo Link to comment
Abram Burel Posted January 30, 2006 Share Posted January 30, 2006 Maaaaai, asta pare o problema de securitate. Adica serverul de mysql accepta cereri de la orice masina din Internetul asta sau imi scapa mie ceva? Link to comment
Esperatul Posted January 30, 2006 Share Posted January 30, 2006 @AB - nu e nici o problema de securitate din cate stiu eu. La un server de MySql se poate loga in teorie oricine de pe www atata timp cat are credentialele si ii permit setarile serverului. Intuiesc totusi ca serverul e setat sa nu accepte setari remote de la orice IP pe 3306 din regulile interne, firewall, etc si ca exista credentiale strong care nu pot fi ghicite asa usor, de exploituri nu stiu, nu vorbesc. Datele pe care le-am facut rost in joaca le-am obtinut cu un parser custom made in joaca, nimic complicat. Nu-l pot pune online pentru ca rulat sinmultan poate ingreuia mersul serverului si nu are rost. Nu am avut rabdare sa confectionez un set de reguli de prelucrearea datelor get CTA-> Constanta, etc, sorry. Link to comment
VAXXi Posted January 30, 2006 Share Posted January 30, 2006 Cu alte cuvinte, nu te-ai conectat la SQL direct, ci ai folosit functiile forumului pentru asta Link to comment
fane_popa Posted March 4, 2007 Share Posted March 4, 2007 Se poate reactualiza lista oraselor din provincie cu numarul de membrii? mar interesa mai mult din timisoara. Link to comment
Mircea Posted March 4, 2007 Share Posted March 4, 2007 Pai da click pe members, toggle more options, pune criteriu de selectie Tm si afli ce te intereseaza. Link to comment
Venom Posted May 17, 2007 Share Posted May 17, 2007 Inca unu din TM. Sper sa ne mai adunam, cu cat mai multi cu atat mai bine. Link to comment
Recommended Posts