Jump to content

Astept provincia :)

NFS

Recommended Posts

• Replies 62
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

3 Baia Mare

3 Bistrita

3 Buftea

3 CALARASI

3 Cernavoda

3 cluj napoca

3 Oltenita

3 Piatra Neamt

3 Slatina

3 Targu Mures

:banana: Un orasel cu 10k de locuitori pe acelasi loc cu Tg Mures, Cluj, Slatina etc. Suntem tari domnle :lavolan: Si stiti care e faza: Mai sunt 3 masini cu autocolant in Buftea, un matiz rosu, un espero alb si un cielo grena, dar pana acum nu s-au inscris oficial pe forum ( unul dintre ei nu are internet sigur). Cand ma intalnesc cu ei ii bat la cap sa se inscrie :D Oficial!

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

@AB - nu e nici o problema de securitate din cate stiu eu. La un server de MySql se poate loga in teorie oricine de pe www atata timp cat are credentialele si ii permit setarile serverului. Intuiesc totusi ca serverul e setat sa nu accepte setari remote de la orice IP pe 3306 din regulile interne, firewall, etc si ca exista credentiale strong care nu pot fi ghicite asa usor, de exploituri nu stiu, nu vorbesc.

Datele pe care le-am facut rost in joaca le-am obtinut cu un parser custom made in joaca, nimic complicat. Nu-l pot pune online pentru ca rulat sinmultan poate ingreuia mersul serverului si nu are rost.

Nu am avut rabdare sa confectionez un set de reguli de prelucrearea datelor get CTA-> Constanta, etc, sorry.

• 1 year later...
  • 2 months later...