NFS Posted June 23, 2004 Share Posted June 23, 2004 Un clasament al membrilor din provincie ar arata cam asa: 1. Timisoara = 7 membrii 2. Iasi = 4/5 3. Galati = 3/4 (laurentiu e si colo si colo) 4. Craiova = 3 5. Constantza = 2 (+ Cernavoda 1) 6. Brasov = 2 Bashka unii care tin numai pentru ei... si care ar mai putea fii din locurile mai sus mentionate... Niste intalniri, ceva ?!?!? Stiu ca la Galati s-a incercat... how about ceilalti? Link to comment
sprite Posted June 23, 2004 Share Posted June 23, 2004 ...va propun eu una la Otopeni! Ca io sunt "exilat" aicea... Link to comment
laurentziu83 Posted June 25, 2004 Share Posted June 25, 2004 2. Iasi = 4/53. Galati = 3/4 (laurentiu e si colo si colo) Niste intalniri, ceva ?!?!? Stiu ca la Galati s-a incercat... how about ceilalti? Deocamdata sunt "si colo" , adik in Gl, adik acasa. Sambata am sa fiu numai "colo" ca ma duc sa-mi dau restantele Cum facem: la locatie trecem adresa din buletin (n-am viza de flotant) sau adresa unde stam tot anul universitar, mai putin drumurile acasa? La intalnirea din GL nu am fost prezent (mai mare rusinea) ca n-am stiut si oricum nu eram acolo. Despre o intalnire a tuturor menbrilor las greii sa decida, sper sa nu ajung acolo cu trenul (banii!) pentru ca nu-mi permit un drum de capul meu prin tara. Un drum GL-IS justificat, da, mai merge, altfel... Am si eu un topic deschis aicea cu o idee de intalnire iar la numarul de raspunsuri vad un cerculet, asa ca... Inca ceva: Avem un membru la care scrie K o s o v o. Il stii NFS ? Nu de alta dar ai uitat sa-l treci . Link to comment
NFS Posted June 25, 2004 Author Share Posted June 25, 2004 ...Inca ceva: Avem un membru la care scrie K o s o v o. Il stii NFS ? Nu de alta dar ai uitat sa-l treci . Mai, io ma intailnesc cu mine in fiecare dimineatza, nu mai prezinta interes... si chestia e ca nu pot sa lipsesc la nici o intalnire! Link to comment
laurentziu83 Posted June 29, 2004 Share Posted June 29, 2004 As fi propus ca intalnirea asta sa fie facuta la mare, acolo ar fi cel mai bine si n-ar prea fi motive de obiectat. Dar cu asa multi membri din Timisoara... Link to comment
expero 16V Posted July 8, 2004 Share Posted July 8, 2004 Un clasament al membrilor din provincie ar arata cam asa: 1. Timisoara = 7 membrii 2. Iasi = 4/5 3. Galati = 3/4 (laurentiu e si colo si colo) 4. Craiova = 3 5. Constantza = 2 (+ Cernavoda 1) 6. Brasov = 2 Bashka unii care tin numai pentru ei... si care ar mai putea fii din locurile mai sus mentionate... Niste intalniri, ceva ?!?!? Stiu ca la Galati s-a incercat... how about ceilalti? Din Buzau parca mai era cineva care nu stiu pe unde umbla si cu mine 2.La egalitate cu Brasovul...cel putin P.S.:Cum mai pot da de membrii din Buzau??????? Link to comment
VIPER Posted July 8, 2004 Share Posted July 8, 2004 O sa dea ei de tine cand o sa te vada cu autocolantul cu DaewooClub.ro !!! Apropos, poate ti-l aduc eu cand trec prin Buzau, sa zici cate vrei. Link to comment
expero 16V Posted July 9, 2004 Share Posted July 9, 2004 Ce autocolant???E mare?Tre' sa-l lipesc pe masina, adica e de-ala finut si discret sau e din ala baubau. P.S.:Nu mi-ai zis data exacta la care vii si nici partea pe care-ti trebuie.Sa-mi spui ca sa vorbesc sa ti-o tina pana vii,k? Link to comment
NGruia Posted July 9, 2004 Share Posted July 9, 2004 Aha care ca sa zica va "dati" la Timisoara" !!?? Noa las pe mosu' ca daca ii "concurs" ii bag cu forcepsu' pe toti cunoscutii cu Woo-uri . (la "> ca nu-s chiar asa multi !!) Pe bune vorbind eu zic ca e bine si forumul trebuie lasat sa creasca "natural" . Ba mai mult cred ca nu prea trebuie modificat , e f. bun asa cum este . Gata ca plec sa fac "inscrieri" !! Link to comment
VIPER Posted July 9, 2004 Share Posted July 9, 2004 Ce autocolant???E mare?Tre' sa-l lipesc pe masina, adica e de-ala finut si discret sau e din ala baubau.P.S.:Nu mi-ai zis data exacta la care vii si nici partea pe care-ti trebuie.Sa-mi spui ca sa vorbesc sa ti-o tina pana vii,k? Obiectul arata asa: http://www.daewooclub.ro/download.php?id=525 . Il lipesti daca vrei, il iei daca vrei, nu e cu "trebuie". Eu o sa-l pun in spate pe geam (nu-mi place "luneta"...) in dreapta jos, sa nu deranjeze la mers. In plus acolo il vede cel mai bine un sofer cand il depasesti, nu? De venit 90% va fi pe 19 iulie, plec dimineata pe racoare (vorba cantecului) din Buc. De trebuit imi trebuie si stanga si dreapta. Zi-mi cand pot sa-ti zic cel mai tarziu, sa vad cum o sa stau cu finantele... Link to comment
expero 16V Posted July 9, 2004 Share Posted July 9, 2004 Cand vrei tu te hotarasti in functie de finante.Numai sa ma anunti imediat cum stii daca vrei doua sau una Link to comment
NGruia Posted July 9, 2004 Share Posted July 9, 2004 (edited) Stiti ce va rog - cand sunt gata autocolantele un "volintir" sa il duca dnei. **** Cristina SC ***************SRL , str. Fainari nr. *********** Sector II Bucuresti . NFS - sotul acestei doamne este proaspat intros din ... Kosovo !! Edited January 5, 2006 by NFS Link to comment
FLEX Posted July 9, 2004 Share Posted July 9, 2004 Am biroul la 50m de str. Fainari, asa ca pot eu sa iau legatura cu d-na ... ... so, daca Timisoara vrea "lipiciuri" mai multe sa zica cite si se face ... Link to comment
NFS Posted July 9, 2004 Author Share Posted July 9, 2004 ...NFS - sotul acestei doamne este proaspat intros din ... Kosovo !! Pe bune? E posibil sa fie cadru militar? Pt. ca numele nu-mi spune nimic... si in general, ii cam cunosc pe civilii romani din Ksv (sau macar as fi auzit de el, din gura in gura). Ma rog, n-are importanta! Si nu mai vine? Ca poate ma aleg si eu cu niste autocolante, mai curind... ... ca sa vezi ce mica-i lumea... Link to comment
NGruia Posted July 9, 2004 Share Posted July 9, 2004 Cred ca e cadru militar , e asa mai "scortos" , dar de treaba !! Iar de venit din cate l-am vazut parca nu prea mai il trage ata . Sorry!! Link to comment
laurentziu83 Posted July 9, 2004 Share Posted July 9, 2004 Stiti ce va rog - cand sunt gata autocolantele un "volintir" ... Ar fi bine sa se stearga o parte din acest mesaj. Nu de alta dar trebuie sa cam ramanem anonimi pentru exterior. Cine vrea sa stie, MP. Link to comment
NFS Posted August 25, 2004 Author Share Posted August 25, 2004 1. Timisoara = 7 membri2. Iasi = 4/5 3. Galati = 3/4 (laurentiu e si colo si colo) 4. Craiova = 3 5. Constantza = 2 (+ Cernavoda 1) 6. Brasov = 2 Dupa doua luni de la precedenta estimare, situatia membrilor din provincie este aproximativ urmatoarea: 1. Iasi = 11 membri 2. Timisoara = 9 (+1 de la Arad) 3. Craiova, Ploiesti 5 4. Constantza = 4 (+ Cernavoda 1) 5. Galati, Brasov = 3 6. Tirgoviste, Rm.Valcea, Pitesti, Oradea, Buzau = 2 Sunt in jur de 80 de membri care n-au locatia completata , dintre care vreo 2-3 sunt chiar activi! Link to comment
laurentziu83 Posted August 25, 2004 Share Posted August 25, 2004 De la noi nimeni in plus. Interesant e ca a crescut numarul in Iasi. am plecat io, de-aia si vin de-abia la 1 oct.Cred ca tre sa-mi spal masina sa se vada autocolantul. Vreo 3 woo-uri am numai in parcare, nu mai vorbim cate sunt prin oras. In Galati numai eu si cu Iso ce mai activam, in rest, nik. Link to comment
alfa Posted October 30, 2004 Share Posted October 30, 2004 Salve , ma puteti adauga linistiti la "forumisti din TIMISOARA". Pretena si-a achizitionat un Matizache Rosu, E Sun Roof,de vreo 2 sapt. Si acuma daca tot suntem 10 din TM, o recomandare intre service-ul Tiwa Therm (de unde si-a luat buburuza) sau cel de pe Miresei (Auto Univers). Din cate am vazut la cumpararea masinii, cei de la Tiwa sunt muuuult mai de treaba. 10X si astept reply-uri. Link to comment
hellcat Posted October 30, 2004 Share Posted October 30, 2004 si vine tare din spate bacaul cu...2 membri. e si asta un inceput. Link to comment
Wolfman Posted October 30, 2004 Share Posted October 30, 2004 Am un prieten cu Cielo, sper sa-l aduc pe forum sa fie la Bacau scorul 2-1 Cielo-Espero! Link to comment
CT_ZDB Posted November 17, 2004 Share Posted November 17, 2004 Salutare.. si mai treceti inca 1 persoana la Constanta !!! Link to comment
NFS Posted November 17, 2004 Author Share Posted November 17, 2004 Dupa inca aproape 3 luni, clasamentul provinciei arata astfel: 1. Iasi 22 2. Timisoara 14 3. Constanta 12 + Cernavoda 1 4. Craiova si Ploiesti = cite 9 5. Brasov si Tg.Mures = cite 7 6. Galati si Pitesti = cite 5 7. Cluj si Valcea = cite 4 8. Bacau = 3 9. Tirgoviste, Buzau, Neamt si Oradea = cite 2 10. Arad, Bistrita, Braila, Calarasi, Lugoj, Medgidia, Slobozia si Tr.Severin = cite 1. PS. Din pacate, 176 de membri nu au binevoit sa-si completeze locatia din profil. Alti 2-3 o au pusa la misto. Restul pina la aproape 500 sunt bucuresteni!!! Link to comment
expero 16V Posted November 18, 2004 Share Posted November 18, 2004 Care-i al doilea din Buzau ca eu inca n-am avut onoarea sa-l cunosc?!?!? Link to comment
laurentziu83 Posted November 18, 2004 Share Posted November 18, 2004 Inseamna ca ne facem bine treaba aici in Iasi daca avem 22 de membri. Deja avem intalnire stabila. Da am o intrebare. Pe mine unde m-ati bagat? La Iasi sau la Galati, ca eu de-acolo sunt da n-am mai fost de ieri . Link to comment
Recommended Posts