NFS Posted November 18, 2004 Author Share Posted November 18, 2004 Care-i al doilea din Buzau ca eu inca n-am avut onoarea sa-l cunosc?!?!? BLITz http://www.daewooclub.ro/profile.php?mode=...iewprofile&u=10 PS. Te duci la Membrii forumului si dai ordonare dupa Locatie! Da am o intrebare. Pe mine unde m-ati bagat? La Iasi sau la Galati, ... . Si colo si colo... asa... ca sa fie si-o marja de eroare. Link to comment
Shenck Posted November 18, 2004 Share Posted November 18, 2004 Alti 2-3 o au pusa la misto. Restul pina la aproape 500 sunt bucuresteni!!! Nu o mai au Link to comment
body Posted November 23, 2004 Share Posted November 23, 2004 Salve ! Care pana mea sunt aia noua ploiesteni mai NFS , ca io nu am vazut doi , decat eu si vaxxi , aaaa daca punem la cat suntem de mari (greutate in kg ) om face cat 3 dar in nici un caz cat 9 !!!! Link to comment
dan22y Posted January 12, 2005 Share Posted January 12, 2005 CIAO! Din Bistrita mai sunteti careva sau doar eu? M-am mai intalnit cu diversi matizisti de la noi din oras dar nu am reusit sa conving pe nimeni sa facem si noi o adunare; plus ca i-am si informat de forum, oricum astept si din cluj sau judetele vecine sa facem o intalnire, mersi, numai bine Link to comment
hellcat Posted January 12, 2005 Share Posted January 12, 2005 si in Bacau situatia sta prost. se pare ca proprietarii de woo-uri au alte preocupari. @Wolfman: parca ziceai de o intalnire, macar in 2. Link to comment
dan22y Posted January 13, 2005 Share Posted January 13, 2005 ai mare dreptate, se pare ca si in bistrita nu vor sa stie de masina lor doar ca un mijloc de transport, degeaba ma agit singur... numai bine Link to comment
NFS Posted January 14, 2005 Author Share Posted January 14, 2005 Stiam sigur ca mai e cineva din Bistrita (asta de cind am facut clasamentele de mai sus), dar cum nu mai merge dupa locatie... doar intamplarea a facut sa-mi cada ochii pe avatarul unui alt bistritean: savimbi. Or mai fi si altii, da' tot la plesneala dai de ei... Nah, ca v-am facut si lipeala! Sa-mi ziceti daca iese ceva. ) Link to comment
ToPser Posted February 21, 2005 Share Posted February 21, 2005 NFS ai pus Medgidia la diverse sau la etc. !? Asa ca trebe sa faci o modificare !!! Link to comment
dan22y Posted July 6, 2005 Share Posted July 6, 2005 din bistrita cred ca suntem 3 aici pe forum si o sa ne intalnim cat degraba la o bere: dan22y savimbi amagdea Link to comment
Obi_wan_Kenobi Posted July 6, 2005 Share Posted July 6, 2005 Care-i al doilea din Buzau ca eu inca n-am avut onoarea sa-l cunosc?!?!? <{POST_SNAPBACK}> Si eu sint din Buzau! >- Link to comment
Gica Posted July 6, 2005 Share Posted July 6, 2005 Nu, tu esti din Rahova... acum >- Nu il poti satisface pe expero... Link to comment
Obi_wan_Kenobi Posted July 6, 2005 Share Posted July 6, 2005 Asa e, da' radacinile, din Buzau sint tatutule, din Buzau, hau-hau! Link to comment
Mircea Posted July 6, 2005 Share Posted July 6, 2005 Buftea o trecem ca ilfov sau cum? Am mai adus si eu un membru cu tico Link to comment
ileana Posted July 6, 2005 Share Posted July 6, 2005 baga si Oltenita la diverse...desi m-am lipit de bucuresteni Link to comment
CT_ZDB Posted July 6, 2005 Share Posted July 6, 2005 Mai, ia faceti un recensamant printre constanteni... ca s-au mai adunac cativa >- Link to comment
Shenck Posted July 6, 2005 Share Posted July 6, 2005 baga si Oltenita la diverse...desi m-am lipit de bucuresteni Lasa mai ca esti d'a noastra, acum nici sa vrei si nu mai scapi Link to comment
perfidus Posted January 5, 2006 Share Posted January 5, 2006 Vad ca suntem 9 membri din Craiova, dar nu cunosc pe nimeni. Aveti autocolante? As pune si eu unul ca e mic orasul - mai ales ca Lacetti HB nu sunt multe - ma ajuta cineva, vreun moderator? Intalniri vad ca nu se anunta pe la Craiova, se cauta un initiator? Nu sunt vechi pe forum, dar mi-a placut de la inceput si a contribuit substantial la alegerea primei mele masini noi Salutari si va astept cu propuneri de intalniri! Link to comment
NFS Posted January 5, 2006 Author Share Posted January 5, 2006 Din pacate, de cind cu IPB-ul, nu mai avem ordonare dupa locatie... Tare imi arde buza sa mai fac un clasament! Link to comment
john Posted January 5, 2006 Share Posted January 5, 2006 Vad ca suntem 9 membri din Craiova, dar nu cunosc pe nimeni. Aveti autocolante? As pune si eu unul ca e mic orasul - mai ales ca Lacetti HB nu sunt multe - ma ajuta cineva, vreun moderator? Intalniri vad ca nu se anunta pe la Craiova, se cauta un initiator? Nu sunt vechi pe forum, dar mi-a placut de la inceput si a contribuit substantial la alegerea primei mele masini noi Salutari si va astept cu propuneri de intalniri! me Link to comment
Esperatul Posted January 5, 2006 Share Posted January 5, 2006 (edited) Din pacate, de cind cu IPB-ul, nu mai avem ordonare dupa locatie... Tare imi arde buza sa mai fac un clasament! Numar Locatie _____________________ 1296 Fara Informatii 476 Bucuresti 53 Iasi 48 Constanta 25 Ploiesti 24 Timisoara 21 Craiova 18 Brasov 18 Galati 16 Bacau 12 Cluj-Napoca 10 Pitesti 7 Cluj 6 Oradea 6 Rm. Valcea 5 Buzau 4 Braila 4 Sibiu 4 Suceava 4 Tg. Mures 3 Baia Mare 3 Bistrita 3 Buftea 3 CALARASI 3 Cernavoda 3 cluj napoca 3 Oltenita 3 Piatra Neamt 3 Slatina 3 Targu Mures 2 Arad 2 rosiorii de vede 2 Slobozia 2 Targoviste 2 Targu Jiu 2 VASLUI 1 Alexandria , Teleorman 1 auto-moto 1 Baia de Fier,Gorj 1 BANIE 1 Barlad 1 Bcuresti 1 bcuuresti 1 berceni 1 Berceni City 1 BG 1 Birlad 1 Boldesti 1 botosani 1 Brad-Deva 1 Bydgoszcz (Poland) 1 Campina 1 Campina,PH 1 Cesena - Italy 1 Cluj-naveta judMS resedinta TgMS 1 Copacabana 1 Czech republic 1 Deva 1 Drobeta Turnu Severin 1 Elblag 1 fagaras 1 focsani,VN 1 Galatz 1 Gherla 1 Giurgiu 1 Giurgiu / Romania 1 Hermanstadt 1 in heavens 1 Istanbul 1 italia 1 Liege, Belgia 1 Lugoj 1 Magurele 1 Micul Paris :-(( 1 mila 80 1 Montreal,Ca 1 Montreal... sper cit de curind 1 Mures 1 Nurnberg Germania 1 Paris/Fr 1 Pastraveni, Neamt 1 Poland 1 POLSKA 1 Prahova 1 radauti 1 Reghin,Mures 1 Resita 1 RO 1 ROMANIA - IALOMITA - SLOBOZIA 1 Sighet 1 sighetu marmatiei 1 Slatina/Olt 1 Smoke City 1 St.Petersburg, Russia 1 Târgoviste 1 Tg-Jiu 1 Tg-Jiu, Gorj 1 Tg. Neamt 1 Toplita, HR 1 Tuebingen, Germany 1 Tulcea 1 Turnu Severin 1 Voluntari, Ilfov 1 Zalaegerszeg 1 zalau Edited January 6, 2006 by Esperatul Link to comment
NFS Posted January 5, 2006 Author Share Posted January 5, 2006 Pai mai intai zi si mie cum ai facut... apoi vezi ca aia doi din Oltenia, probabil ca sunt din Oltenita (cel putin unul!) Link to comment
Esperatul Posted January 5, 2006 Share Posted January 5, 2006 (edited) Pai nu am access la baza de date asa ca am dat jos datele de pe site cu un proglamel banal. Daca vrei iti dau datele in excel sau access. Apoi ... select count( * ) Numar, locatie from tblParsedIPB group by locatie having count( * )>1 order by Numar desc Edited January 6, 2006 by Esperatul Link to comment
NFS Posted January 5, 2006 Author Share Posted January 5, 2006 Pai asta imi era neclar (chestia cu accesul la BD) Mai bine imi dai programul Link to comment
Esperatul Posted January 5, 2006 Share Posted January 5, 2006 Stai un pic sa-l cizelez catdecat. Link to comment
ileana Posted January 6, 2006 Share Posted January 6, 2006 Pai mai intai zi si mie cum ai facut... apoi vezi ca aia doi din Oltenia, probabil ca sunt din Oltenita (cel putin unul!) suntem 2 sigur din Oltenita...cu locatia completata la profil Link to comment
Recommended Posts