ady64gam Posted December 27, 2005 Share Posted December 27, 2005 salutare la totii tico-listii Amo mare problema m-i sa oprit tico in drum (in mers). Am descoperitca nu mai da scinteie. De ce?ma poate ajuta careva cu o idee?A mai ramas sa schimb delco cu totu ca nu se gaseste o piesa din delco (con cluzia mea)o bobina cu 2fire am cautat peste tot (aproape)Are careva idee unde gasesc un delco ieftin? mutumesc Link to comment
Pedala Posted December 27, 2005 Share Posted December 27, 2005 de ce nu ai curent deloc ar fii o idee sa verifici si fisa centrala + bobina de inductie Link to comment
Senna Posted December 27, 2005 Share Posted December 27, 2005 Verifica daca primarul bobinei de inductie primeste curent. Pui un bec intre firul "cald" al bobinei si masa si dai la cheie. Daca nu palpaie e probabil sa fie dusa bobina pe care nu o gasesti tu de cumparat. Inainte sa cauti o piesa asigura-te ca este intr-adevar defecta, ca sa nu pierzi timp si bani degeaba. Zic asta nu ca n-ar putea fi stricata, ci ca un sfat. Link to comment
Recommended Posts