Salex Posted February 24, 2008 Share Posted February 24, 2008 A mea e Leganutza sau Moshu'. Link to comment
Zmeul cel rau Posted February 24, 2008 Share Posted February 24, 2008 Eu ii spun alei mele "masina", de genul "azi merg cu masina". Cand nu e cuminte si nu ma asculta sau ii fac eu cate ceva , rareori ce-i drept, "azi merg pe jos". Prefer sa ii spun "masina" decat "pe jos" totusi. Link to comment
AZH Posted February 24, 2008 Share Posted February 24, 2008 In ultima perioada de timp ii spun numai "jegosul", pt ca de cate ori il spal , ziua urmatoare ninge sau ploua.Asta este...dar in interior este curat si frumos mirositor. Link to comment
bishnitzarul Posted February 24, 2008 Share Posted February 24, 2008 Eu nu vorbesc si nu dau nume fiarelor..pur si simplu sunt niste fiare . Link to comment
Gabi D Posted February 25, 2008 Share Posted February 25, 2008 Salutare. Bine v-am gasit! Prima masina a mea a fost o Dacie 1310 din 85 pe care am botezat-o "Blonda" si "Tarfa" (scuzati limbajul). Blonda se aplica in momentul cand eram multumit de ea, iar tarfa in momentele cand mi-a facut problemele cu alternatorul, ralantiul si cutia de viteze. Acum am un Matiz, dar cum abia l-am achizitionat, nu i-am gasit inca o porecla. Link to comment
Viktor Posted September 18, 2010 Share Posted September 18, 2010 Maaama si la nume faine. S-o batez dupa obiceiul Ortodox, ar trebui sa o scufund in Dunare ceia ce nu-mi permit, asadar, o botez in functie de comportament. ) Link to comment
Recommended Posts