Jump to content

Unde Parcam La Noapte

keluboss

Recommended Posts

#-o din pacate este o problema care ma macina si presupun ca ii afecteaza pe toti cei fara garaj

Anul trecut renaultul Clio a primit cadou doua pocnitori pe plafon si un ghiveci de flori pe capota :-? surprinzator ghiveciul n-a lasat nici o urma insa urmele de la petarde o scot si acum din sarite pe nevasta-mea de cite ori spala masina. Maty a scapat mai ieftin a primit doar un lichid pe capota si pe parbriz, un ulei ceva care s-a scos foarte greu... si care chiar n-am idee de la ce-ar fi putut fi...

:mda: Una peste alta, unde parcam fratilor, ca la 12 se dezlantuie?

Aaaa, in fata blocului?! :)

Oricum la 12 noaptea o sa fiu in fata blocului pe langa ele, just in case!

Si ce o sa faci o sa te arunci pe ea cand vezi artificii? Sepepistule!

De la fostul proprietar am luat masina cu niste frumuseti de rotocoale de rugina pe capota de la petarde (rezolvate pe casco totusi).

Pentru anul asta recomand parcarea in cartiere de mosi comunisti. Eu o tin in Floreasca. :D

O husa de naylon ceva?

Anul trecut un vecin si-a pus o prelata pe masina nou nouta (solenta) si asta s-a dovedit cea mai proasta solutie. Prelata s-a aprins si norocul lui a fost ca a sarit lumea si a stins-o. Culmea vopseaua nu a patit nimic.

Prelata s-a aprins si norocul lui a fost ca a sarit lumea si a stins-o. Culmea vopseaua nu a patit nimic.

Deci totusi e buna :mrgreen:

Asa este, m-am gandit si eu... probabil sub un copac ceva.. camai arunca de pe la balcoane, si asa ar ramane in copac, sau ar pocni pana ajunge jos. Si bucatile ce se dezmembreaza si rachete, la fel...

retractez ca am spus 12 noaptea in primul post, in bucuresti se trage fratilor de pe acum ... circulati cu prudenta. Eu n-am mai numarat cite petarde au dat spre mine teroristii de la servici pina acasa... m-am linistit, las sa bubuie :drinkers: la multi ani tuturor

Edited by keluboss
Pentru anul asta recomand parcarea in cartiere de mosi comunisti. Eu o tin in Floreasca. :D

Okey, retrag ce am zis. Am pus-o acolo si pe la 1 noaptea cand deja terminasem uiskiul si alte bauturi de gen m-au chemat vecinii sa ies sa o mut ca era parcata in fata unei case parasite ce luase foc din cauza unei petarde si nu puteau pompierii sa intervina. Norocul meu a fost ca mai era unul la petrecere de care am facut misto toata noaptea ca nu bause nimic si mi-a mutat-o ca eu... :drinkers:

Io am scapat de problemele astea, nefiind in Bucuresti, insa am dat de o problema un pic mai delicata si chiar nasoala... Prin satele din Moldova (si cred ca si din alte parti) se strang grupuri imense de mascati, cu bate, topoare, etc. Eram in drum spre un han si ne-au blocat strada (3 masini eram), erau zeci, si incepusera sa devina violenti (beti, normal!). E naspa senzatia, ca in filmele alea cu multimea incinsa care inconjoara masina si incepe sa o loveasca... In trecut in aceeasi zona s-au intamplat multe chestii nasoale (injunghieri, masini rasturnate sau arse, violuri, etc...). Eram pe punctul sa dau cu spatele si sa trec ca la bowling, dar cumva s-au dat deoparte (poate pentru ca si eu si Tata aratam a preoti?). La ntoarcere am dat iar de aia, si mai beti, si mai nervosi. Am scapat. Pe viitor o sa fac in asa fel incat zonele prin care trec sa aiba si drumuri secundare de acces, aici era doar un drum...

Prin ce sate mai exact, ca stiu ca mai iese p***o show traditional dintr-asta cu bate si topoare, am asistat prin zona Liesti Ivesti si au intervenit dubele de mascati. Romanul dupa 2 beri e tare (voiam sa zic altfel, dar sa nu se supere un coleg de aici) , sparge a doua sticla de bar si restul o foloseste drept arma. Probabil de aici "dau cu sabia, dau cu paru".