SpyDer_ThE Posted December 31, 2005 Share Posted December 31, 2005 Caut 2 faruri cielo stanga/dreapta noi sau in stare buna dar sa fie complete adika cu motorasele electrice de reglaj . Astept PM.. Link to comment
Danutzzzzdefectu Posted January 24, 2006 Share Posted January 24, 2006 Am doua faruri de Cielo (stanga si dreapta). Au sticla intacta, motorasele bune, dar au niste prinderi sparte... Daca te intereseaza, PM pls. Link to comment
Mad MAX Posted January 24, 2006 Share Posted January 24, 2006 mai am si eu un far de dreapta ... are o prindere crapata ... daca pui o saiba e ok Link to comment
Mad MAX Posted January 30, 2006 Share Posted January 30, 2006 stai pe aproape ... in curand o sa le schimb eu pe ale mele de la masina. Link to comment
hohaele Posted March 13, 2006 Share Posted March 13, 2006 Salut baieti. Am un prieten care nu are net, il intereseaza un far CIELO stinga,sh.Daca mai sunt ceva oferte va rog postati.Constanta sau Bucuresti.Multumesc. Link to comment
Mad MAX Posted March 13, 2006 Share Posted March 13, 2006 iti pot oferi eu far stanga cu reglaj electric nou in cutie. http://www.daewooclub.ro/forum/index.php?showtopic=9322 Link to comment
hohaele Posted March 13, 2006 Share Posted March 13, 2006 Multumesc Mad Max,dar pe prietenul meu il intereseaza,second hand,oricum i-am dat citeva nr de telefon,de pe forum cu baieti care au piese second,inclusiv nr de la firma lu Nicu Barbu.Merci oricum. Link to comment
Recommended Posts