covrigma Posted December 31, 2005 Share Posted December 31, 2005 la multi ani...sa va distrati frumos...un an mai bun ca asta care a trecut Link to comment
guru Posted December 31, 2005 Share Posted December 31, 2005 Guru va ureaza un an bun si cat mai multe adepte!La multi km! Link to comment
alx Posted December 31, 2005 Share Posted December 31, 2005 LA MULTI ANI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111 Link to comment
Mike1 Posted December 31, 2005 Share Posted December 31, 2005 Va urez tuturor membrilor DaewooClub un an nou mai bun decat cel precedent la toate capitolele si cel mai important... sanatate maxima atat voua cat si familiilor voastre >- Mihai va saluta si va doreste petrecere frumoasa Link to comment
ToPser Posted December 31, 2005 Share Posted December 31, 2005 La multi ani , multe bucurii , si numai fericire ! welcome 2006 ! numai bine , sinan Link to comment
hades Posted December 31, 2005 Share Posted December 31, 2005 La multi ani 2006!!! Va doresc tuturor un an nou cat mai bun. Cel mai bun de pana acum. Sa ne vedem cu bine in 2006!!! Link to comment
mike.omega Posted January 1, 2006 Share Posted January 1, 2006 La multi ani! Si bine ai venit 2006! Eu, in mod evident, am ceva poze sa va arat Link to comment
nrares Posted January 1, 2006 Share Posted January 1, 2006 La multi ani! cu multa sanatate, fericire si noroc atat voua, colegii mei de forum cat si familiilor si celor dragi voua. Link to comment
sebian Posted January 1, 2006 Share Posted January 1, 2006 (edited) La Multi Ani!!!! Sa va dea Dumnezeu bine! (ca asa a zis marinaru' shef ieri noapte) Edited January 1, 2006 by sebian Link to comment
mugur Posted January 1, 2006 Share Posted January 1, 2006 (edited) la multi ani tuturor si un an 2006 excelent !!!!!!!! Edited January 1, 2006 by mugur Link to comment
kti Posted January 1, 2006 Share Posted January 1, 2006 LA MULTI ANI! MULTA SANATATE! MULTI KILOMETRI! SI CAT MAI PUTINE VIZITE PE LA SERVICE! Link to comment
test_driver Posted January 1, 2006 Share Posted January 1, 2006 LA MULTI ANI 2006!!!!!!!! si dupa cum spunea un mare om "SA TRAIM BINE" Link to comment
zack Posted January 1, 2006 Share Posted January 1, 2006 La multi ani !! sa fiti sanatosi...deoarece daca ai sanatate,restu vin de la sine . Link to comment
icet Posted January 1, 2006 Share Posted January 1, 2006 La Multi Ani,sanatate si fara avenimente neplacute,atat la volan cat si in viata de zi-cu-zi!!!! Link to comment
dreamlike Posted January 1, 2006 Share Posted January 1, 2006 La multi ani! Sa aveti un an bun plin numai de bucurii! Link to comment
BigMe Posted January 1, 2006 Share Posted January 1, 2006 @dreamlike: ce tort albastru(ce de colorant), cum a fost tortu? Si acum o mica urare: Sa va loveasca cel mai mare noroc din lume, cel mai mare sac cu bani si crapas-ar butoiul cu sanatate deasupra voastra. LA MULTI ANI!!! Link to comment
NFS Posted January 1, 2006 Share Posted January 1, 2006 Sa auzim numai de la excelent in sus in noul an. Bag si eu niste poze pt care am inghetat nitel pe balcon (am mai multe, dar astea-s dintre cele mai reusite). Si o parte a campului de lupta, dimineata... Link to comment
ileana Posted January 1, 2006 Share Posted January 1, 2006 sa intelegem ca Tzitz a pazit avanpostul?! Link to comment
NFS Posted January 1, 2006 Share Posted January 1, 2006 Si cu mine, ca am fost singurii care n-am pus alcool in gura Si nu sunt adventist de ziua-a 7-a, sunt matizist de ziua a 4-a! Link to comment
laurentziu83 Posted January 2, 2006 Share Posted January 2, 2006 (edited) La multi ani si sa aveti si voi un an nou mai bun decat cel care a trecut. Poze cu artificiile, katiusele, tunurile de flacari, rachetele (munitie de vreo 2 milioane in total) nu prea am, deoarece multe au bubuit la sol de-ti era frica sa le tii in mana si numai de poze nu-mi ardea cand eram ca pe campul de lupta. La anul ma intorc la pocnitori, petarde, bombe, grenade, etc, e mai safe. Iata si prima poza pe 2006 a camerei. Nu aveam cum sa elimin efectul de smoke, era prea puternic de la prea multe "bombe". Si inca o poza, mai placuta nu dati cu pietre. Edited January 2, 2006 by laurentziu83 Link to comment
raresnica Posted January 2, 2006 Share Posted January 2, 2006 Cam tarziu, dar "La multi ani/km! si-un An Nou Fericit! Multa sanatate si prosperitate". Link to comment
Recommended Posts