mike.omega Posted January 2, 2006 Share Posted January 2, 2006 (edited) Salutare! Iata ca am trecut voiosi si sanatosi in noul an si urmatoarea intalnire se apropie amenintator Pe 7 ianuarie este si Sfantul Ion(la multi ani! si sa traiti cu numele! de pe acum) asa ca eu propun sa ne vedem in fata la Cafe D'Art la ora 12:00 pentru ca dupa-amaiza poate mai avem "amenzi" si sa nu incurcam planurile lumii Ei bine?! Ce ziceti? Edited January 2, 2006 by VIPER Link to comment
paul_marines Posted January 2, 2006 Share Posted January 2, 2006 (edited) La multi Ani ! As veni cu mare placere insa din cate vad deja a trecut?! ("> Raspunde la Intalnire 7 Ianuarie 2005 Mike.Offf... pune macar una pe 2006, te rog Edited January 2, 2006 by safari hunter Link to comment
ToPser Posted January 2, 2006 Share Posted January 2, 2006 Eu s-ar putea sa fiu prezent sa editeze cineva postu lu mike ca e inca mahmur ) Link to comment
mike.omega Posted January 2, 2006 Author Share Posted January 2, 2006 (edited) Mda, numai eu puteam sa fac din astea si cica n-am baut de revelion decat putina sampanie ca a trebuit sa Anyway, merci Vipere ca ai modificat, si acum sper ca se intelege Edited January 2, 2006 by mike.omega Link to comment
paul_marines Posted January 2, 2006 Share Posted January 2, 2006 (edited) Acum ca propunerea a devenit interesanta si mai ales de actualitate, trebuie sa spun ca vin. Voi alegeti ora intrevederii, mai ales ca Mike.Omega trebuie sa mearga si la scoala?? sau nu?? ("> Edited January 2, 2006 by safari hunter Link to comment
dreamlike Posted January 2, 2006 Share Posted January 2, 2006 Bine v-am gasit. Deja am inceput sa-mi organizez ziua de sambata in functie de intalnirile noastre, asa ca stabiliti ora si voi fi acolo. Link to comment
mike.omega Posted January 2, 2006 Author Share Posted January 2, 2006 Abia pe 9 ajung la scoala si oricum nu ma grabesc Atunci ramane la 12:00 ca apoi sa poata sa ajunga fiecare pe unde trebuie? Link to comment
Ghengy Posted January 3, 2006 Share Posted January 3, 2006 (edited) Gata fratilor` S-a facut Sambata - 7 ianuarie 2006 ora 12 ne vedem acolo`. Sa vedeti cat de sifonata este masina mea ) Merci pt. invitatie` Edited January 3, 2006 by Ghengy Link to comment
mike.omega Posted January 3, 2006 Author Share Posted January 3, 2006 Sa-i aduci omului sticker ca eu sigur le uit Link to comment
dreamlike Posted January 3, 2006 Share Posted January 3, 2006 Avem un nou membru!! Nu mai sunt eu bobocul? In cazul asta pregatiti ritualurile de initiere. Cine aduce lenjeria intima si machiajele? Ce se intampla cu test driver, chiar asa ne-a parasit? De cand i-a vazut MCojo masina curata n-am mai auzit de el. Link to comment
test_driver Posted January 3, 2006 Share Posted January 3, 2006 (edited) Nu mai am net la mine in camera, si nu-mi place sa intru pe calculatorul lu' sor-mea. Sambata nu stiu daca ajung in oras, maine plec in Ungaria, am o mica problema, cred ca o stiti care este, trebuie sa-mi iau noua masina, busita evident, nu aveam eu norocul sa o tina intreaga, si o repar si cred ca abia sambata viitoare ne intalnim, daca primiti un BMW diesel, sper sa nu dea TopSer cu pietre . Si inca o data scuze pt. vinerea trecuta, eu cu gura mare, si tot eu chiulangiul. Am auzit ca trebuia sa ma inec, sau sa sughit ). Bafta!! Edit: am uitat sa spun ca eu chiar m-am inecat, dar sambata nu duminic, am scapat cu viatza Edited January 3, 2006 by test_driver Link to comment
Ghengy Posted January 3, 2006 Share Posted January 3, 2006 (edited) Nu ma speriati, ca nu mai vin ) INCA CEVA` V-ar interesa sa aparem la TV Neptun in emisiunea lor AUTO ??? "autoBlitz" sau cum se cheama! Astept pareri ... sugestii... Edited January 3, 2006 by Ghengy Link to comment
mike.omega Posted January 3, 2006 Author Share Posted January 3, 2006 (edited) Ouch! Cred ca pt aia ar trebui aprobare de la mai marii forumului Mai ales ca domnsoara Andreea Marinescu(prezentatoarea) are un Matiz maroniu(sau ce culoare o fi ala) PS: Asta ar insemna sa ne spalam masinile?! PS2: Mister Dreamlike daca imi aduc eu bine aminte mata ai scapat basma curata... Edited January 3, 2006 by mike.omega Link to comment
Ghengy Posted January 4, 2006 Share Posted January 4, 2006 Om vedea noi. Ne descurcam. Mai vb. despre asta la intalnire. Pt. ca totul se rezuma, in momentul de fatza, la proiect. sa nu credeti ca sunt eu mare scula de bascula dar "negrila" mi-a fost vecina si colega de clasa... nici nu stiu daca ma mai recunoaste ) (chelesc). Link to comment
ToPser Posted January 4, 2006 Share Posted January 4, 2006 Din pacate sambata nu pot ajunge deoarece trebuie sa plec la Bucuresti ... Asta e ..next time .. imi pare rau Link to comment
dreamlike Posted January 4, 2006 Share Posted January 4, 2006 PS2: Mister Dreamlike daca imi aduc eu bine aminte mata ai scapat basma curata... Am avut derogare Topser si cu stergatoarele alea meseriase cum ramane ca eu le asteptam ca painea calda? O lasam pe saptamana "hailanta"? Link to comment
ToPser Posted January 4, 2006 Share Posted January 4, 2006 sorry dar sambata hailalta o sa fac tot posibilul sa ajung Link to comment
Shenck Posted January 4, 2006 Share Posted January 4, 2006 @ToPser: apari joi la noi? Link to comment
Ghengy Posted January 4, 2006 Share Posted January 4, 2006 (edited) Pai da... la noi se dau intalniri in fiecare saptamana ??? Nu ar fi mai dragutz... mai rar ??? Nu de alta... dar nu cred ca voi reusi sa tin pasul cu intalnirile`. Daca sunt prea dese... devin plictisitoare, daca sunt mai rare.. vine omu mai entuziasmat... creste DORINTA, pasiunea in el. (parerea mea) Voi ce ziceti ? Edited January 4, 2006 by Ghengy Link to comment
MCojo Posted January 5, 2006 Share Posted January 5, 2006 (edited) De unde ideea asta cu intalniri mai rare?!... Abia am reusit sa-i strangem pe baieti sa ne intalnim sambata de sambata si tu vrei mai rar?! Vino la intalniri mai intai si dupa aia spune-ti parerea, nu o face inainte! Nimeni nu este obligat sa vina, iar cei care vin o fac din placere... nu-ti convine... traim intr-o tara libera, stii ce ai de facut... Edited January 5, 2006 by CT_ZDB Link to comment
mike.omega Posted January 5, 2006 Author Share Posted January 5, 2006 Calm... stim cu totii ca Topser nu poate fi prezent sambata de sambata in CT din diverse motive asa ca nu vad unde e problema. Restul care sunt din CT nu veniti?! Hai ca maine facem "recensamant"! Link to comment
MCojo Posted January 5, 2006 Share Posted January 5, 2006 @Mike nu m-am referit la Topser...citeste mai bine si ai sa vezi ca ma refeream la postul anterior al lui @Ghengy si nu la altele ... Link to comment
mike.omega Posted January 5, 2006 Author Share Posted January 5, 2006 Atunci lasa ca vine Ghengy la intalnire si se lamureste el cum sta treaba > Link to comment
Recommended Posts