sebian Posted January 5, 2006 Share Posted January 5, 2006 Eu spun pas uichendul asta dar saptamina viitoare cred ca apar, ca incepe sesiunea. Link to comment
VECTOR Posted January 5, 2006 Share Posted January 5, 2006 o sa incerc sa ajung si eu sambata asta,ca tot incerc de mult sa vin si nu mai ajung.asta daca e voie ,bineinteles.de asta nici nu m-am inscris niciodata pe "lista de prezenta" pentru ca nu eram sigur ca o sa ajung. acum sper sa fie cu noroc si sa nu mai apara alte probleme... Link to comment
MCojo Posted January 5, 2006 Share Posted January 5, 2006 (edited) Te asteptam bucurosi ... se pare ca matizosii or sa fie superiori de data asta... ...da' lasa ca vine si Safari_Hunter si un Kalos face cat trei matiji ... Edited January 5, 2006 by MCojo Link to comment
ToPser Posted January 5, 2006 Share Posted January 5, 2006 @ToPser: apari joi la noi? shenck , din pacate nu ...eu sambata plec la bucuresti ... Link to comment
CT_ZDB Posted January 5, 2006 Share Posted January 5, 2006 Deabia acum am mai apucat sa intru pe net... asa ca LA MULTI ANI TUTUROR! Despre mediatizarea clubului la televiziunea locala... ramane de vorbit (peste o saptamana o sa fiu la intalnirea din Bucuresti si o sa vorbesc cu "sefii", bineinteles, depinde ce se vrea a se face). @Ghengy: Nici nu se poate pune problema de rarirea intalnirilor... nu poti fi prezent la toate... fiecare are programul lui... de aia e bine ca intalnirile sa fie bine fixate... ora si ziua din saptamana... nu stii cum faci si ai drum pe la Teatrul Ovidius si mai saluti un forumist, mai de destinzi 5 min. daca nu poti sta mai mult. Pentru Sambata cred ca o sa apar si eu si Method_Ro cat si midnight_racer (aseara m-am intalnit cu el "> )... asa ca se anunta o intalnire destul de numeroasa. Propunere: loc vacant... se cauta Cronicar de Constanta!!!! Il incoronam pe Mike? El este nelipsit de la intalniri si mai exerseaza si pentru BAC... P.S. : Intalnirile sunt un mijloc de a ne cunoaste, de a lega prietenii.. asa ca puteti venii insotiti de cine vreti voi (prieteni/prietene/sotii) si se poate discuta ORICE... nu numai despre masini... Link to comment
mike.omega Posted January 5, 2006 Author Share Posted January 5, 2006 Vezi Vectore, incet incet te-a prins si pe tine boala ) ZDB-ule sa veniti(tu si MethodRO) ca am si eu o rugaminte la voi Link to comment
Ghengy Posted January 5, 2006 Share Posted January 5, 2006 Oke` Am inteles situatia` Eu doar mi-am dat cu parerea. va rog sa nu aruncati cu pietre`. Ne vedem sambata` Link to comment
dreamlike Posted January 5, 2006 Share Posted January 5, 2006 (edited) @MCojoda' lasa ca vine si Safari_Hunter si un Kalos face cat trei matiji 40000000.gif... Pai face numai daca te uiti la soferi E buna ideea cu mike.omega - cronicarul din constanta - daca si el e de acord eu il votez cu ambele maini. >- Cat priveste chestia cu aparitia la tv, am mari retineri, personal nu cred ca e cazul, doar ca o forma de promovare a siteului, altfel ...Vorbim mai bine sambata. Topser ai grija ca vad ca au pus baietii de la bucuresti bunghiul pe tine si vor sa te racoleze. Nu te lasa dus!! Si ce e cu tevatura asta cu intalnirile? Nu sunt obligatorii! Cine nu vrea, nu vine - simplu. Maine seara recensamantul mike? Edited January 5, 2006 by dreamlike Link to comment
Ghengy Posted January 5, 2006 Share Posted January 5, 2006 Care e treaba cu recensamantul` ??? Link to comment
mike.omega Posted January 5, 2006 Author Share Posted January 5, 2006 Cu o zi inainte facem o lista cu persoanele care au scris ca sunt sanse sa ajunga Cat despre functia de cronicar... vb la intalnire Link to comment
paul_marines Posted January 5, 2006 Share Posted January 5, 2006 (edited) Bey cu galagia asta, nu mai poate sta omul sa citeasca prin alte posturi de galceava de la Intalniri!! Vad ca cei noi tre' sa dea ochii cu mai vechii si mai greii si de altfel intr-u egalii prezenti la intalniri, pentru a-si face o opinie despre ei si mai apoi sa emita opinii . Totul se rezuma la: Fii prezent, constata si decide. Contati pe mine, care cel mai probabil voi dubla prezenta Kalosilor cu dovlecelul meu. Despre prezenta televiziunii parerea mea este Mike.omega sa vii si cu trepiedul, asta in cazul in care tremuram si nu face fata stabilizarea . Edited January 5, 2006 by safari hunter Link to comment
mike.omega Posted January 5, 2006 Author Share Posted January 5, 2006 (edited) Pai o sa-l car dupa mine, n-am ce face! Daca sefii spun ca stabilizarea nu merge, pot eu sa-i contrazic? Hai ca fac acum recensamantul ca n-am ce face 1. Eu 2. M Cojo 3. Safari Hunter 4. Dreamlike 5. ZDB 6. MethodRo 7. Vector(?) 8. Ghengy 9. Midnight Racer(?) PS: pacat ca Ovidiu nu a mai dat nici un semn Edited January 5, 2006 by mike.omega Link to comment
Ghengy Posted January 5, 2006 Share Posted January 5, 2006 Ghengy - PREZENT - matiz Albastru Safari Hunter, cand venim pe la tine sa facem o placinta de dovleac ? Link to comment
mike.omega Posted January 5, 2006 Author Share Posted January 5, 2006 Eh, putem sa-i facem si masina placinta sau sa scriem "orange" cu alb pe ea Am eu un fel de vopsea alba pt rectificat usi de garaj cica, dar cred ca merge si pe masini ) Link to comment
dreamlike Posted January 5, 2006 Share Posted January 5, 2006 A aparut safari_hunter de pe plaiurile razese? Oricum fotografia e beton, parca e dintr-o reclama la orange. @Ghengy - chestiile alea portocalii sunt bostani (asa le spune pe la mine pe acasa) si sunt pentru porci, nu m-as risca sa fac placinta din ei. In schimb semintele se pot usca, praji si manca si sunt foarte gustoase. Poate ne da mai multe detalii safari la intalnire. Link to comment
paul_marines Posted January 5, 2006 Share Posted January 5, 2006 (edited) Alte imagini de la Piatra. Pentru poza din mijloc (cea cu carnatii) trebuie sa inspirati adanc cu ochii larg deschisi sa le simtiti aroma, nu inainte de a regla egalizatorul grafic de arome si mirodenii. Edited January 5, 2006 by safari hunter Link to comment
Zmeul cel rau Posted January 5, 2006 Share Posted January 5, 2006 fftopic: Mi-am pus-o ca wallpaper de desktop pe aia din mijloc. Link to comment
Ghengy Posted January 5, 2006 Share Posted January 5, 2006 Bostani sau Lubenitze sau Dovleac - sunt mai multe soiuri - altele mai dulci ( pt. placinta ) altele mai bogate in seminte... si tot asa. Si pe la bunicii mei se da PORUMB la porci. Avem ce discuta sambata ) Link to comment
mike.omega Posted January 6, 2006 Author Share Posted January 6, 2006 Safari ar trebui sa primeasca warn pt anumite poze Nu se mai inscrie nimeni pt maine? Link to comment
MCojo Posted January 6, 2006 Share Posted January 6, 2006 (edited) Stai linistit ca a primit warn si o sa mai primeasca si de la noi maine...daca nu se prezinta cu o monstra din ce era prin poze ) Edited January 6, 2006 by MCojo Link to comment
CT_ZDB Posted January 6, 2006 Share Posted January 6, 2006 Bostani sau Lubenitze sau Dovleac - sunt mai multe soiuri - altele mai dulci ( pt. placinta ) altele mai bogate in seminte... si tot asa. Lubenitze = pepene verde.. la Olteni... nu are nici o legatura cu dovlecii Link to comment
mike.omega Posted January 6, 2006 Author Share Posted January 6, 2006 Bine ca n-am pus poza cu carnatii lu mama din iarna asta ca ma puneati si pe mine sa aduc monstre Din pacate au disparut de mult, erau prea buni Link to comment
MCojo Posted January 6, 2006 Share Posted January 6, 2006 (edited) E de ajuns ca doar ai pomenit de ei, asa ca maine si tu o monstra... Iar faza ca s-au terminat ...nu tine la noi... Edited January 6, 2006 by MCojo Link to comment
mike.omega Posted January 6, 2006 Author Share Posted January 6, 2006 Hmm, ma gandeam eu! Las ca daca mai face mama, ca vad vine frigul iar, va aduc si voua Link to comment
Ghengy Posted January 6, 2006 Share Posted January 6, 2006 Lubenitze = pepene verde.. la Olteni... nu are nici o legatura cu dovlecii Bunici mei stau in OLTINA ( mai incolo de Adamclisi ) si de exp. la pepenele galben se spune CAUN - la un soi si BARABITUN la celalalt soi. LAs` ca ne lamurim maine la intalnire. Dar daca ploua cum a plouat azi... mai vine careva ??? Sper sa ninga ca o sa fie mai frumos. La 12 sunt prezent... hai 12.05 Link to comment
Recommended Posts