MCojo Posted January 6, 2006 Share Posted January 6, 2006 (edited) Dupa cum spuneam... fiecare vine dupa cum are placere, nu este obligat nimeni sa vina... Pana acum nu am tinut cont de vreme sau altele ca sa ne intalnim, dar fiecare este liber sa inventeze orice scuza ca sa nu vina PS. De la Adamclisi pana la Oltina mai mananci o paine buna... eventual si ceva carnati ! ) Edited January 6, 2006 by MCojo Link to comment
paul_marines Posted January 6, 2006 Share Posted January 6, 2006 (edited) Amicilor , deja vad ca va-nghesuiti la carnati. V-a zapacit mirosul de afumatura ??? Mai usor, vedeti ca dovlecii sunt mai multi !! Si chiar asa stand lucrurile voi gasi maine un capat de carnat pentru degustare. Totusi poate aveti treaba, drumuri in capitala, scoli cine stie? Nu as vrea sa spuneti ca v-am ademenit sa veniti la intalnire. Edited January 6, 2006 by safari hunter Link to comment
dreamlike Posted January 6, 2006 Share Posted January 6, 2006 Safari esti plin de surprize: ne-ai colindat, ne-ai dat sa mancam, ne-ai facut un foc de artificii si ne-ai prezentat si frumusetile patriei. Ce surpriza ne mai pregatesti pentru maine? Poate ne prezinti noul kit de de telefon cu bluetooth de pe masina? Link to comment
iulia Posted January 6, 2006 Share Posted January 6, 2006 (edited) Duna o indelungata si justificata absenta, am trecut aseara pe-acolo in drum spre casa. Pe la 22.20 nu mai era nimeni; noroc ca l-am vazut totusi pe NFS care se oprise in parcare langa bulevard sa dea un telefon si nu ma observa oricat am stat eu paralel cu el si am claxonat Deci pot spune ca am fost la intalnire; am vazut cel putin o persoana. Din exces de zel se pare ca am ajuns la Constanta Am cam uitat cum se foloseste forumul se pare. Edited January 6, 2006 by iulia Link to comment
paul_marines Posted January 6, 2006 Share Posted January 6, 2006 (edited) Ce surpriza ne mai pregatesti pentru maine? Poate ne prezinti noul kit de de telefon cu bluetooth de pe masina? Vise taica, ma gandesc si eu daca nu am visat prea fumos si adanc, precum Dorothy. Aici vrajitorul din Oz fiind GM-ul care a facut promisiunea. Iulia, incearca o noua locatie. Aici bate briza marii, pe cand de la tine izvorasc Daciile. Edited January 6, 2006 by safari hunter Link to comment
iulia Posted January 6, 2006 Share Posted January 6, 2006 (edited) Or izvori ele, numai ca eu n-am treaba cu Daciile..si nici ele cu mine Ajung mult prea rar pe-acolo. Am vazut si eu imediat dupa, multumesc de avertizare Edited January 6, 2006 by iulia Link to comment
MCojo Posted January 6, 2006 Share Posted January 6, 2006 (edited) Nu-i nici o problema Iulia noi te asteptam cu drag si pe la noi pe la Constanta...mai ales ca esti febletea forumului! Ce bine ar sta o blonda in mijlocul forumistilor din C-ta! No offence Iulia! @Safari_Hunter Nu speria fata caci ea este o dulcica! Edited January 6, 2006 by MCojo Link to comment
paul_marines Posted January 6, 2006 Share Posted January 6, 2006 (edited) Ma cam speriasem sa vad ca dau navala si bucurestenii, argesenii etc. la metrul de carnat ce mai ramase si din care mi se rupe inima sa va aduc cate o imbucatura. Mirosul de afumatura cred ca s-a propagat ca un virus informatic de uite membrii atrasi de miresme posteaza pe pagina noastra. Cred ca am facut-o lata si vorba lui Mike, trebuie sa iau un warn. Edited January 6, 2006 by safari hunter Link to comment
dreamlike Posted January 6, 2006 Share Posted January 6, 2006 Big problem! Un bou de taximetrist a intrat in mine astazi. Stricaciuni minore dar vizibile si ma deranjeaza la culme. Putin strambata aripa din spate, foarte usor zgariata usa spate si vopseaua sarita. Cred ca o sa am insomnie la noapte. Cica omu' nu m-a vazut Ce e mai tare e ca omul avea un kalos, care face cat trei matiji Maine la 8.30 ma duc la service. Daca o rezolva pana la 12.00 vin, daca nu... stau acolo pana termina si vin dup-aia. Link to comment
mike.omega Posted January 6, 2006 Author Share Posted January 6, 2006 Poate venim sa-ti facem o vizita La ce service? Link to comment
dreamlike Posted January 6, 2006 Share Posted January 6, 2006 La Ascendos, in 4-5. Dar sa vedem daca se baga omul la reparatie ca nu am fost la politie (mi-a fost mila de baiat ca ramane fara permis si implicit serivici), insa daca nu tine figura n-am ce-i face - il torn. Link to comment
MCojo Posted January 6, 2006 Share Posted January 6, 2006 Sorry ma man da trebuie sa te dezamagesc...Du-te acolo doar daca il cunosti pe patron altfel buleala e la ea acasa acolo... am avut o experienta tare neplacuta la ei si sincer n-o doresc la nimeni. Daca ai posibilitatea s-o repari in alta parte nu sta pe ganduri! Mai bine o repari pe RCA-ul celuilalt si te duci la un service autorizat care cat de cat stie meserie... Link to comment
paul_marines Posted January 6, 2006 Share Posted January 6, 2006 (edited) Ma bag si eu cu un sfat. MCojo are dreptate, incearca sa o faci la un dealer Daewoo, restul vor compromite calitatea. Cat despre mila fata de unii, ar putea avea efecte costisitoare. Ce s-ar intampla daca nu vrea sa-si recunoasca si sa plateasca daunele? Si sa fii nevoit sa mai si platesti pentru insolenta unora mi se pare prea mult. Edited January 6, 2006 by safari hunter Link to comment
mike.omega Posted January 7, 2006 Author Share Posted January 7, 2006 (edited) Aoleu! Altu n-ai gasit?! Desi acum e cam tarziu Eu am stat juma de zi la astia sa-mi schimbe un esapament(la dacie) si sa-mi sudeze scaunul la tico... Si eu eram cu relatii )"> Edited January 7, 2006 by mike.omega Link to comment
dreamlike Posted January 7, 2006 Share Posted January 7, 2006 Va multumesc de sfaturi. Am ajuns si eu la concluzia ca facerea de bine e f****e de mama. La 10.30 ma intalnesc cu baiatu la politie, imi iau dovada si ma duc la Arrow. E mai bine nu? Ala de la Ascendo a zis ca se rezolva cu 260 ron, dar se poate si la jumate daca ... si eu nu vreau jumatati de masura. Sper sa ajung la intalnire, daca nu saptamana viitoare. Link to comment
paul_marines Posted January 7, 2006 Share Posted January 7, 2006 (edited) Jumatatea de masura va ramane in proprietatea ta si in timp vei avea si dobanda la ea. Mai rau va fi cand vei plati impozit din nervii tai pentru o reparatie prost facuta si de care nu esti vinovat. Poti considera si Raver o optiune. (Soseaua Mangaliei , la iesire spre Metro 2) Edited January 7, 2006 by safari hunter Link to comment
dreamlike Posted January 7, 2006 Share Posted January 7, 2006 Mai e o chestie, baiatu a venit cu fra'su, care e tot taximetrist si vrea sa ia fapta asupra lui pentru ca ala micu de-abia e angajat si o sa aiba probleme. Ce sa fac sa fiu de acord? Link to comment
sebian Posted January 7, 2006 Share Posted January 7, 2006 Ajung si eu in ctza astazi insa plec abia pe la 11..in functie de cum se circula pe A2 ajung in jur de 2-3...am sa trag o fuga pe la Cafe D'Art, sa vad daca va mai gasesc pe acolo Link to comment
paul_marines Posted January 7, 2006 Share Posted January 7, 2006 (edited) Am doua variante: 1. Indiferent cine se trece vinovat, incearca sa iei o dovada de reparatiei si proces verbal pentru RCA. Totusi atentie la acesti taximetristi pe care din cauza unora ii consider pe toti de joasa speta umana 2. Daca ai CASCO, incearca sa iei autorizatia si sa treci la vinovat taximetristul. Fii smecher daca apar suspiciuni, fii bunul samaritean si spune ca o faci pe CASCO insa trebuie sa-l treci pe el vinovat. Asiguratorul va recupera banii de la ei. > Insa va fi prea tarziu sa mai pliscuiasca ceva, iar tu in ambele variante iti repari masina bine. NOTA SI CASCA BINE OKII, DACA AU RCA LA ORICE ALT ASIGURATOR DECAT ASIROM, TIRIAC, OMNIASIG ATUNCI FA PE CASCO DIRECT. O SA SCUTESTI NERVI, BANI SI MAI ALES O SA EVITI SE TE PUI CU ASIGURATORI DOAR CU NUMELE CARE INCASEAZA PRIME SI NU PLATESC DAUNE ARDAFaliment SPRE EXEMPLU!!!!! Edited January 7, 2006 by safari hunter Link to comment
mike.omega Posted January 7, 2006 Author Share Posted January 7, 2006 (edited) Nenea Sebian cam tarziu te-ai gandit sa ajungi, las ca ne vedem sapt aviatoare Si acum cronica... Ei bine azi vremea din CT ne-a adus aminte traditia cu gerul Bobotezei si ne-a bucurat cu un ger cumplit de nu-ti venea sa dai afara nici pisica! In plus fata de asta ai mei m-au lasat fara utilaj motorizat asa ca a trebuit sa apelez cele 2 picioare pentru a ajunge la intalnire, mi-ar fi placut mersul pe jos, dar NU pe vremea asta! Oricum, chiar si pe jos am ajuns cu vreo 10 min inainte tuturor si am profitat de timp pentru a surprinde un pic natura(or sa apara ceva pozne prin topicul dedicat) si cum stateam eu asa si ma holbam la copaci si catei observ cum apare cu pozitiile aprinse un dovleac umblator, supranumit Kalos(inca nu am descoperit de ce!) cu al sau propietar cu tot. Cand am decis sa ne bagam in masina la caldura apare membrul Ghegy care s-a anuntat cu surle si trambite ca vine dar cand sa intram in cafenea a disparut(btw, sa stii ca suntem aproape vecini, eram si eu de fata cand ti-a indoit aia bara in parcare acum ceva timp). Iar apoi apare greul M Cojo cu visina coapta, culmea supranumita tot Kalos!(e ceva necurat la mijloc!) dar muuult mai curata decat dovleacul deja prezent. Colegul nostru laudandu-se ca a spalat-o chiar azi dar i-am demonstrat ca mai bine schimba spalatoria. Oricum am avut placerea sa vizionam si sa mai si atingem pe deasupra cana "chevrolet" primita in dar de la colegul de suferinta(desi aici as folosi plural) destul de incapatoare. Cand admiram cat de curata e visina lui M Cojo apare un propietar de Renault... si imi zic eu ca ceva nu e in ordine, dar de fapt era membrul Vector(ma bucur ca ai reusit sa ajungi) care a vrut sa vada ce si cum se intampla pe la intalnirile dwc. Te asteptam data viitoare cu matizul ca sa nu bata la ochi in poze si sa suplinesti nr-ul de motoare in 3 cil! Dupa ce ne-am retras in cafenea a aparut Midnight Racer care aflase cam tarziu de intalnire dar bine ca a aflat! Si Dreamlike care era epuizat(moral) dupa alergatura de la service la politie si invers. Dupa ce ne-am strans mai multi am vb si comentat tot felul de chestiuni si probleme arzatoare la ordinea zilei. Cam asta ar fi! Inca odata la multi ani Ionilor! si sa ne vedem cu bine saptamana viitoare Poze un pic mai tarziu! Edited January 7, 2006 by mike.omega Link to comment
MCojo Posted January 7, 2006 Share Posted January 7, 2006 (edited) La cat de frig a fost azi in Cta (practic dupa ce au dat cu apa pe masina a inghetat instantaneu) si la cat noroi am avut eu pe si in masina, a iesit foarte bine la spalat... practic pe frigul asta mai bine de atat nu se putea... Imi rezerv placerea de a arata atat ravnita cana de care nu se poate desparti visina mea coapta... Edited January 7, 2006 by MCojo Link to comment
dreamlike Posted January 7, 2006 Share Posted January 7, 2006 O intalnire pe cinste, desi am ajuns cu o ora si ceva intarziere. Bine ca mi-am rezolvat problema. Vad ca Tizulake mai are un frate geaman in club. Apropo, dupa intalnire, am fost la BT Asigurari (unde avea RCA taximetristul), si aia au zis ca nu e nici o problema, pot sa merg la ce service vreau, se deconteaza. Acum de la vorba pana la fapta ... dar sa speram ca va fi bine. MCojo, cana aia e super dotare la kalos? Link to comment
paul_marines Posted January 7, 2006 Share Posted January 7, 2006 (edited) Intr-adevar, intalnire placuta si interesanta cu o prezenta deosebita. Pacat ca a trebuit sa punem in dezbatere incidentul lui Dreamlike, dar si acest aspect face parte din viata noastra, a posesorilor de auto. Sa speram ca acestea nu se vor inmulti in perspectiva. Simt ca cei de la Cafe D'Art isi fac planul odata cu aparitia clubului la intalnire, motiv pentru care ne omenesc mai cu politete. Mike.Omega faine poze. Pacat ca nu ai mai gasit programul acela care transforma o masina murdara intr-una curata si ceruita. MCojo am atasat imaginea de pe cana deoarece poza nu cuprinde toate detaliile. Edited January 7, 2006 by safari hunter Link to comment
midnight_racer Posted January 7, 2006 Share Posted January 7, 2006 Vad ca cronicarul nu a redat complet desfasurarea actiunii de astazi. Cum ca unii care ziceau ca vin nu au venit... etc. @Mike: Sa nu uiti sa mentionezi A/C -ul bagat pe rece de la Cafenea.. poate citesc si ei aici si dau caldura mai tare. @Dreamlike: Sorry pt Tizulake... Cum sapt viitoare e incert daca pot sa ajung(posibila vizita in Buc, dar depinde si de zapezile de pe A2), cred ca ne vedem peste 2 sapt. Poate facem atunci o intalnire de Matiz-uri (cei care au). "> Link to comment
dreamlike Posted January 7, 2006 Share Posted January 7, 2006 @midnight_racer: ce sa-i faci se mai intampla. Sunt de acord sa facem o intalnire cu matizuri majoritare, numai ca e cam greu avand in vedere cat face un kalos ... Multumesc de sfaturi si grija mare pe viitor. Am citit procesul verbal, pentru ce a facut baiatu' (pagube minore, ati vazut) s-a ales cu o amenda de 150RON plus permisul suspendat pe 90 zile. Asta e, prostia si domnia "se plateste". @MCojo: e chiar tare mesajul de pe cana, cu matizuri nu sunt? Link to comment
Recommended Posts