MCojo Posted January 7, 2006 Share Posted January 7, 2006 @Dreamlike Pentru mai multe relatii referitoare la desene cu si despre kalosi, matizuri, etc., imprimati sau neimprimati, te dau pe mana lui Safari_Hunter... El e "autorul"... Link to comment
paul_marines Posted January 7, 2006 Share Posted January 7, 2006 (edited) Dreamlike, anunta-ne din timp cand este ziua ta si se face! Am vazut intre timp pe profil. BTW Midnight_Racer se face si cu Matizuri. Ce zici MCojo? Edited January 7, 2006 by safari hunter Link to comment
MCojo Posted January 7, 2006 Share Posted January 7, 2006 (edited) Am apucat sa-i raspund inaintea ta cu o sutime de secunda! ) Later edit : Ne bagam cum sa nu, ne bagam!! Edited January 7, 2006 by MCojo Link to comment
paul_marines Posted January 7, 2006 Share Posted January 7, 2006 Bravo tie, vezi daca ai demaraj si nu mergi subturat!!! Link to comment
dreamlike Posted January 7, 2006 Share Posted January 7, 2006 Safari_hunter: te anunt de acum ca ziua mea e in iulie , asa ca mai am de asteptat, nu as putea primi una de 8 martie de exemplu? Link to comment
MCojo Posted January 7, 2006 Share Posted January 7, 2006 Consider ca acea cana e unica asa ca luati-va gandul de la alte replici... poate parasolare, tricouri, izmene dar cana trebuie sa fie unica! Link to comment
dreamlike Posted January 7, 2006 Share Posted January 7, 2006 (edited) Uriciosule si egoistule care esti! Edited January 7, 2006 by dreamlike Link to comment
paul_marines Posted January 7, 2006 Share Posted January 7, 2006 (edited) Fiind Ziua Femeii, cred ca ai merita mai curand o floare avand in vedere ca deja ai primit in avans un "pupic" de la un Kalos pe partea stanga. Am uitat sa mentionez ca tre sa vii travestit, mai sumar, asa sa merite cadoul. ) Putem face o repetitie pe 14 februarie de St Valentine Day!! Te prinzi? PS pupicul a fost acordat pe principiul "Sa nu uiti Darie sau Who's CHEVROLET?" Edited January 7, 2006 by safari hunter Link to comment
dreamlike Posted January 7, 2006 Share Posted January 7, 2006 Uite ca Valentine's Day mi-a scapat, dar daca e tot asa de frig cred ca m-as putea travesti cel mult in ursoaica. Oricum avand in vedere pupicelul care l-am primit de la kalos, as merita o recompensa, nu? Mai ales daca vine de la un celebru posesor de kalos. Link to comment
MCojo Posted January 7, 2006 Share Posted January 7, 2006 Atunci asteapta mult si bine intrucat pupicei nu ai primit si nici nu o sa primesti de la nici un kalosist veritabil ... Link to comment
paul_marines Posted January 7, 2006 Share Posted January 7, 2006 (edited) O mika corectie. Pupicelul nu ti l-am dat eu. Inca am ZERO la capitolul pupici "DATI". La capitolul "PRIMITI' am bagat marfa si eu inainte de sarbatori. Am adaugat poze cu masina de spart geamuri si smaltuit vopseaua. ATENTIE, WATCH OUT, ACHTUNG, BNIMANIE, ATENZZIONE SE PUN GEAMURI NOI!!! Edited January 7, 2006 by safari hunter Link to comment
dreamlike Posted January 7, 2006 Share Posted January 7, 2006 Cel putin din partea voastra pot sta linistit. Link to comment
MCojo Posted January 7, 2006 Share Posted January 7, 2006 (edited) Safari tata trebuie sa-ti aduc in vedere un lucru : semnul de avertizare era pus la loc de cinste Pacat ca era pe spate la vedere Just kidding off course... ai naibii grija pe unde umblii cu masina aia ca se pare ca sunt surori... Edited January 7, 2006 by MCojo Link to comment
mike.omega Posted January 8, 2006 Author Share Posted January 8, 2006 Mike.Omega faine poze. Pacat ca nu ai mai gasit programul acela care transforma o masina murdara intr-una curata si ceruita. Programul ala il stii tu! se numeste spalatorie... cel putin a lui M Cojo era ca noua, poate ne da si noua reteta. De ZDB si MethodRO n-am precizat ca n-au venit ca m-am gandit si eu ca se resimt dupa sarbatori si nu putem sa le cerem oamenilor prea mult acum, in viitor! @Dreamlike: eu in locul tau m-as uita de doo ori inainte sa-mi parchez masina pe la intalniri, mai ales daca eu nu sunt prezent ) Pe de alta parte, am probleme cu chestiunea aia care se numeste dacie! Am mers eu toata saptamana cu ea, a mers tata cu ea ieri, toate bune si frumoase. Aseara pe la 11:30 cand ma intorceam de la ceva sfinti Ioni vad ca masina nu e in parcare... in mod evident al meu frate s-a gandit ca e interesant sa mergi cu masina si nu stiu ce naiba a facut ca nu mai merge PS: aveti care o pila la astia cu vreme sa bage si ei mai multa zapada?! Link to comment
VECTOR Posted January 8, 2006 Share Posted January 8, 2006 mike,pentru ce iti trebuie multa zapada? vrei sa scazi consumul la 0? Link to comment
mike.omega Posted January 8, 2006 Author Share Posted January 8, 2006 Eh, fiecare cu dorintele sale Link to comment
VECTOR Posted January 8, 2006 Share Posted January 8, 2006 sa inteleg ca iti e dor de putin balet? mai bine astepti sa inghete lacul tabacarie la greutatea unui tico nu cred ca o sa ai probleme sa te joci putin pe acolo... Link to comment
Ghengy Posted January 8, 2006 Share Posted January 8, 2006 Salutare de la Mare` In drumul meu linistit spre casa... am dat la Dacia cu ochii de Ceasurile alea dotate si cu termometru. Cat credeti ca era afara ? -7 Grade ) Inatalnirea de pe 7 la -7 @safari hunter - Era tare sa iti zambeasca aia in poze... crezand ca esti din PRESA Link to comment
mike.omega Posted January 8, 2006 Author Share Posted January 8, 2006 Cele de mai jos un pic, adica de la Mol sunt ceva mai exacte Link to comment
iulia Posted January 9, 2006 Share Posted January 9, 2006 Nu-i nici o problema Iulia noi te asteptam cu drag si pe la noi pe la Constanta...mai ales ca esti febletea forumului!Ce bine ar sta o blonda in mijlocul forumistilor din C-ta! No offence Iulia! @Safari_Hunter Nu speria fata caci ea este o dulcica! Multumesc de "aparare" MCojo, dragut ca de obicei! Colegii de la Constanta sunt iuti la manie vad Un an bun si fara evenimente si la Constanta; cat mai putine de fapt ca cel despre care s-a povestit mai inainte! Si la cat mai multe intalniri inter-judetene!!! (oricum de la 1 mai incep; poate facem una de 1 mai chiar la voi, mai stii?) Link to comment
MethodRO Posted January 9, 2006 Share Posted January 9, 2006 Iulia daca iti faci prezenta la Cta sa sti ca am sa vin special pt tine! In plus de asta ai cam absentat la intalnirile din Bucuresti! Nu de alta da mi s-a facut dor de tine! Link to comment
dreamlike Posted January 9, 2006 Share Posted January 9, 2006 (edited) Chiar asa nu exista membre ale dwc c-ta de sex feminin? Nu sunt interesate de masini, de calculatoare, de fotografie sau de baieti? Si unii mai spun ca matizul e masina de femei! Edited January 9, 2006 by dreamlike Link to comment
mike.omega Posted January 9, 2006 Author Share Posted January 9, 2006 Vorbeste ala insuratu ) Tu n-ai observat ca noi suntem oameni seriosi( ) si procentul celor casatoriti(sau sunt pe cale sa) este mai mare decat al burlacilor Link to comment
paul_marines Posted January 9, 2006 Share Posted January 9, 2006 (edited) Multumesc de "aparare" MCojo, dragut ca de obicei! Colegii de la Constanta sunt iuti la manie vad Mai sa fie. Multumesc "Cavaler Jedi", de o mie de ori mai protector decat Hunter, salbaticul acela, manios, din jungla . Ma rog Iulia, imi cer scuze ca dupa ce m-am maniat nu am incheiat cu o reverenta . Asa sunt eu mai din padurea equatoriala. Totusi si salbaticia are farmecul ei. Macar cu atat sa-mi imbunez imaginea. Mike.Omega macar tu sa tii cu mine. Edited January 9, 2006 by safari hunter Link to comment
MCojo Posted January 10, 2006 Share Posted January 10, 2006 (edited) Iulia poti conta pe sabia mea de cavaler jedi in lupta cu maniosul Hunter din jungla africana... )... caruia, fie vorba intre noi nu-i dau nici o sansa... Membre daewoo-iste s-ar putea sa fie, mai greu cu aparitia pe la intalniri... @Method_ro vezi ca-ti pun o "pila" buna pe langa soacra-ta... Edited January 10, 2006 by MCojo Link to comment
Recommended Posts