Jump to content

Intalnire 7 Ianuarie 2006

Recommended Posts

@Dreamlike

Pentru mai multe relatii referitoare la desene cu si despre kalosi, matizuri, etc., imprimati sau neimprimati, te dau pe mana lui Safari_Hunter... =))

El e "autorul"... :D

• Replies 102
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Fiind Ziua Femeii, cred ca ai merita mai curand o floare avand in vedere ca deja ai primit in avans un "pupic" de la un Kalos pe partea stanga. Am uitat sa mentionez ca tre sa vii travestit, mai sumar, asa sa merite cadoul. :) )

Putem face o repetitie pe 14 februarie de St Valentine Day!! :X

Te prinzi?

PS pupicul a fost acordat pe principiul

"Sa nu uiti Darie sau Who's CHEVROLET?" =))

Edited by safari hunter

Uite ca Valentine's Day mi-a scapat, dar daca e tot asa de frig cred ca m-as putea travesti cel mult in ursoaica.

Oricum avand in vedere pupicelul care l-am primit de la kalos, as merita o recompensa, nu? Mai ales daca vine de la un celebru posesor de kalos.

O mika corectie. Pupicelul nu ti l-am dat eu. Inca am ZERO la capitolul pupici "DATI". La capitolul "PRIMITI' am bagat marfa si eu inainte de sarbatori. Am adaugat poze cu masina de spart geamuri si smaltuit vopseaua.

ATENTIE, WATCH OUT, ACHTUNG, BNIMANIE, ATENZZIONE

SE PUN GEAMURI NOI!!! :wallbanger:

post-2099-1136663931_thumb.jpg

post-2099-1136664030_thumb.jpg

post-2099-1136664063_thumb.jpg

Edited by safari hunter

Safari tata trebuie sa-ti aduc in vedere un lucru : semnul de avertizare era pus la loc de cinste :tongue:

Pacat ca era pe spate la vedere :banana:

Just kidding off course... ai naibii grija pe unde umblii cu masina aia ca se pare ca sunt surori... =))

post-490-1136664878_thumb.jpg

Edited by MCojo
Mike.Omega faine poze. Pacat ca nu ai mai gasit programul acela care transforma o masina murdara intr-una curata si ceruita. :tongue:

Programul ala il stii tu! se numeste spalatorie... cel putin a lui M Cojo era ca noua, poate ne da si noua reteta.

De ZDB si MethodRO n-am precizat ca n-au venit ca m-am gandit si eu ca se resimt dupa sarbatori si nu putem sa le cerem oamenilor prea mult acum, in viitor! :thumbl:

@Dreamlike: eu in locul tau m-as uita de doo ori inainte sa-mi parchez masina pe la intalniri, mai ales daca eu nu sunt prezent :) )

Pe de alta parte, am probleme cu chestiunea aia care se numeste dacie! Am mers eu toata saptamana cu ea, a mers tata cu ea ieri, toate bune si frumoase. Aseara pe la 11:30 cand ma intorceam de la ceva sfinti Ioni vad ca masina nu e in parcare... in mod evident al meu frate s-a gandit ca e interesant sa mergi cu masina si nu stiu ce naiba a facut ca nu mai merge :rolleyes: :mda:

PS: aveti care o pila la astia cu vreme sa bage si ei mai multa zapada?!

Salutare de la Mare` :D In drumul meu linistit spre casa... am dat la Dacia cu ochii de Ceasurile alea dotate si cu termometru. Cat credeti ca era afara ? -7 Grade :) ) Inatalnirea de pe 7 la -7 :D

@safari hunter - Era tare sa iti zambeasca aia in poze... crezand ca esti din PRESA :tongue:

Nu-i nici o problema Iulia noi te asteptam cu drag si pe la noi pe la Constanta...mai ales ca esti febletea forumului!

Ce bine ar sta o blonda in mijlocul forumistilor din C-ta!

No offence Iulia!

@Safari_Hunter

Nu speria fata caci ea este o dulcica!

Multumesc de "aparare" MCojo, dragut ca de obicei! :> Colegii de la Constanta sunt iuti la manie vad :P

Un an bun si fara evenimente si la Constanta; cat mai putine de fapt ca cel despre care s-a povestit mai inainte!

Si la cat mai multe intalniri inter-judetene!!! :drinkers:

(oricum de la 1 mai incep; poate facem una de 1 mai chiar la voi, mai stii?)

Chiar asa nu exista membre ale dwc c-ta de sex feminin?

Nu sunt interesate de masini, de calculatoare, de fotografie sau de baieti?

Si unii mai spun ca matizul e masina de femei! :tongue:

Edited by dreamlike

:D

Multumesc de "aparare" MCojo, dragut ca de obicei! Colegii de la Constanta sunt iuti la manie vad :P

Mai sa fie. Multumesc "Cavaler Jedi", de o mie de ori mai protector decat Hunter, salbaticul acela, manios, din jungla X( .

Ma rog Iulia, imi cer scuze ca dupa ce m-am maniat nu am incheiat cu o reverenta :D . Asa sunt eu mai din padurea equatoriala. Totusi si salbaticia are farmecul ei. Macar cu atat sa-mi imbunez imaginea.

Mike.Omega macar tu sa tii cu mine. :X

post-2099-1136842649_thumb.jpg

post-2099-1136842729_thumb.jpg

post-2099-1136842773_thumb.jpg

post-2099-1136842848_thumb.jpg

post-2099-1136842984_thumb.jpg

post-2099-1136843045_thumb.jpg

Edited by safari hunter

Iulia poti conta pe sabia mea de cavaler jedi in lupta cu maniosul Hunter din jungla africana... :) )... caruia, fie vorba intre noi nu-i dau nici o sansa... :D

Membre daewoo-iste s-ar putea sa fie, mai greu cu aparitia pe la intalniri...

@Method_ro vezi ca-ti pun o "pila" buna pe langa soacra-ta... =))

Edited by MCojo
Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...