alx Posted January 2, 2006 Share Posted January 2, 2006 Deci la prima, deci intalnire, deci pe anul asta se combina cineva... hac... Cam aburit vad monitaurul dar sper la ceva compatrihoti sa vine a-mi alina suferintele provocate de beutura... Gata, de la anu' NU MAI BEAUUUU! Link to comment
dreamlike Posted January 2, 2006 Share Posted January 2, 2006 Salutari! Ca sa va reveniti va recomand sa va plimbati pe aici: Link to comment
Alezz Posted January 2, 2006 Share Posted January 2, 2006 (edited) Voi fii prezent...si cat se poate de treaz...nu am luat la bord nimic in noaptea de revel...sau stai 2 pahare de Cappy...cine stie...poate o facem lata joi...lasam masinile acolo...si venim a 2 a zii sa le luam...over and out . Edited January 2, 2006 by Alezz Link to comment
VIPER Posted January 2, 2006 Share Posted January 2, 2006 As cam veni... Da mi-e lene sa gandesc de acuma... Link to comment
NFS Posted January 2, 2006 Share Posted January 2, 2006 Gata, de la anu' NU MAI BEAUUUU! Io am inceput cu Revelionul, unde am baut sampanie pt copii, bere N/A, Santal si cafea! Si totusi m-am distrat de minune! Asa ca vin si la intalnire! Link to comment
GaGauTa Posted January 4, 2006 Share Posted January 4, 2006 Salve as veni si eu pt prima oara sa-mi zice-ti si mie care e botezu` S"> sper sa scap de la scarbici Bafta Link to comment
VIPER Posted January 4, 2006 Share Posted January 4, 2006 M-am razgandit, vin ca am de vizionat un Lacetti 4 usi!!! Link to comment
hitman Posted January 4, 2006 Share Posted January 4, 2006 Da, merge. Nu am vazut pina acuma un Lacetti de aproape asa ca as vrea sa analizez problema mai in detaliu. Link to comment
Alezz Posted January 4, 2006 Share Posted January 4, 2006 Salve as veni si eu pt prima oara sa-mi zice-ti si mie care e botezu` S"> sper sa scap de la scarbici Bafta Fiind prina intalnire pe 2006 daca vii scapi de botez . Link to comment
GaGauTa Posted January 4, 2006 Share Posted January 4, 2006 daca scap de la scarbici, vine baiatu ca tare sunt curios de mmeting Link to comment
VIPER Posted January 4, 2006 Share Posted January 4, 2006 Deci care aduci lichidu' de frana sa botezam ca lumea Matizu' omului? Io am pistol din ala cu rezervor si pompa (pentru apa, dar merge). Link to comment
Alezz Posted January 4, 2006 Share Posted January 4, 2006 Io zic sa incercam cu decarbusolv ca sa il "curatam" definitiv > . Link to comment
pesteimputit Posted January 4, 2006 Share Posted January 4, 2006 (edited) daca nu mai ploua atat de nasol ca azi poate vin... who the F**K am i kidding... eu vin oricum... asa ca count on me Edited January 4, 2006 by pesteimputit Link to comment
bogdanc Posted January 5, 2006 Share Posted January 5, 2006 Same place, same hour?!? Ma gandesc sa incep si io cu dreptul anul asta. Poate daca vin la prima intalnire, o sa ajung la mai multe decat anul trecut. So, count me in. Link to comment
Shenck Posted January 5, 2006 Share Posted January 5, 2006 la cit de frig e azi si cum bate vintul, cred ca nu ajung Link to comment
Leutzu Posted January 5, 2006 Share Posted January 5, 2006 Poa sa ninga, Poa sa ploua, Si nu am masina noua, Eu ajung pana in noua. Link to comment
BogdanG Posted January 5, 2006 Share Posted January 5, 2006 Azi vin mai devreme daca termin inventarul ,oricum sper sa vina ceva lume sa nu bat drumul degeaba ) Link to comment
tatabobu Posted January 5, 2006 Share Posted January 5, 2006 Deci care aduci lichidu' de frana sa botezam ca lumea Matizu' omului? Io am pistol din ala cu rezervor si pompa (pentru apa, dar merge). L-ai speriat...poate nu mai vine... Link to comment
xenna Posted January 5, 2006 Share Posted January 5, 2006 Mult prea frig azi ca sa pot veni.Cu parere de rau Link to comment
Alezz Posted January 5, 2006 Share Posted January 5, 2006 De ce ma ("> ...haine groase nu ai??? Link to comment
ileana Posted January 5, 2006 Share Posted January 5, 2006 Fie frigu' cat de frig, Si eu ajung la meeting. Hai mai @xenna, nu ma lasa singura cu baietii...ca ma sperii! ...ia-l pe d-nul @Senna pe post de sobitza Link to comment
VIPER Posted January 5, 2006 Share Posted January 5, 2006 L-ai speriat...poate nu mai vine... Hehehe. Pai atunci, frate barbos, il luam si pe fratele barbos ALX si ii facem o primire popeasca, ca tot vine Boboteaza! Link to comment
Recommended Posts