tatabobu Posted January 5, 2006 Share Posted January 5, 2006 Din pacate voi avea absenta astazi, trebuie sa trec pe la ai mei... Link to comment
Alezz Posted January 5, 2006 Share Posted January 5, 2006 (edited) Hai ca am plecat, ajung pe la 7 jumate . M-am intors cu picioarele inghietate inca..a fost frumos...lume multa(in raport cu conditiile atmosferice)dar eu zic sa vina baietii cu pozele brrrrrrrrrrr. Edited January 5, 2006 by Alezz Link to comment
VIPER Posted January 5, 2006 Share Posted January 5, 2006 Frrrateee, da frrriggggg a fossssttttt... Hai sa bag niste poze, cu toate ca si aparatul se blocase de frig la un moment dat!!! Deci pozele contin oaresce fetze vesele (de frig am auzit ca lumea innebuneste ) si eterna lupta din WRC intre Solberg si Loeb dusa la scara 1:14... Link to comment
RaduERD Posted January 6, 2006 Share Posted January 6, 2006 Hai sa pun si eu niste poze! Link to comment
tolin Posted January 6, 2006 Share Posted January 6, 2006 Ce a fost cu parastasul ala ? Link to comment
Frankie_Carbone Posted January 6, 2006 Share Posted January 6, 2006 (edited) O sa fiu cu ochii pe urmatoarele intalniri, sigur o sa apar si eu. Numa' bine. Edited January 6, 2006 by Frankie_Carbone Link to comment
Alezz Posted January 6, 2006 Share Posted January 6, 2006 Nu a fost nici un parastas,a venit ileana cu niste ceai foaaaaarte bun,mai bun chiar decat al lui obi > . Link to comment
tolin Posted January 6, 2006 Share Posted January 6, 2006 Din poze si de pe fetele voastre, asa rezulta. Link to comment
NFS Posted January 6, 2006 Share Posted January 6, 2006 Era un vint si-un ger de crapau pietrele! Noroc ca era un mare camion p-acolo, de ne-am mascat dupa el. Ileano, data viitoare scoti mai intai ceaiul alalalt! Link to comment
razvanclub1 Posted January 6, 2006 Share Posted January 6, 2006 am vrut sa trec pe acolo macar 15 min dar chiar n-am putut ajunge. ma tinut dentisul 2 ore Link to comment
Maniaku Posted January 6, 2006 Share Posted January 6, 2006 Am fost si eu pe acolo, dar de pe la 19:00 si nu am rezistat decat vreo ora dupa care m-am tirat acasa!! Link to comment
VIPER Posted January 6, 2006 Share Posted January 6, 2006 Haidi, mai, ca io am ajuns inainte de ora 20! Nu te-am vazut Link to comment
iulia Posted January 6, 2006 Share Posted January 6, 2006 La putin timp dupa 10 seara nu mai era nimeni...v-as fi spus si eu La Multi Ani. Next time. Link to comment
NFS Posted January 6, 2006 Share Posted January 6, 2006 Atunci ma consider un norocos, ca mie mi-ai zis! Link to comment
ileana Posted January 6, 2006 Share Posted January 6, 2006 si eu te-am vazut Iulia..eu tocmai facusem dreapta de pe aleea care duce spre polivalenta si tu aveai semnal stanga, sa intri..te-am vazut prea tarziu ca sa-ti fac semn Link to comment
NFS Posted January 6, 2006 Share Posted January 6, 2006 Au, deci esti "nimeni"? Nu, eu sunt "cineva"! Stii cum e, cind zice nevasta "Cineva sa duca gunoiul!" Ei bine, eu sunt ala! Link to comment
remix Posted January 8, 2006 Share Posted January 8, 2006 Lasa ca in cativa ani "cineva" va fi copilu... nici macar cineva nu vei mai fi Link to comment
dreaQ Posted January 9, 2006 Share Posted January 9, 2006 Am mai scris intr--un alt topic: cand am scos masinuta de la service radacini giurgiului tipul de acolo mi-a spus ca ar putea fi gazda intalnirilor pe vreme rea. Adica intalnirile sa aibe loc in hala de service. Cum eu nu am vechime in intalniri nu am avut ce sa-i raspund. Oricum de treaba tipul, asta dupa ce mi-a vazut autocolantul "daewooclub.ro". Mi-a povestit ca si daewoo a incercat in tinerete organizarea de evenimente periodice cu posesorii de masini woo dar proiectul s-a rezumat la o singura intalnire. Omul mi-a spus ca pune la dispozitie hala si m-am simtit dator sa va zic. "> Link to comment
Mircea Posted January 9, 2006 Share Posted January 9, 2006 E de tinut minte. N-ai si tu un numar de telefon, un nume ceva? Link to comment
dreaQ Posted January 9, 2006 Share Posted January 9, 2006 Nume nu am dar trec aproape zilnic pe acolo. Pot suna si la service sa vorbesc cu domnul acela. Noroc cu tine...cu autocolantul... Link to comment
Mircea Posted January 9, 2006 Share Posted January 9, 2006 era noroc daca-ti facea un 10% discount... Link to comment
Sharpe Posted January 9, 2006 Share Posted January 9, 2006 Hmmm,nu e prost omul! Daca ofera servicii de calitate,si preturi speciale pt membrii DaewooClub,poate deveni service-ul oficial al clubului,daca pot spune asa. Ar fi reciproc avantajos. Link to comment
VIPER Posted January 9, 2006 Share Posted January 9, 2006 Am primit si eu o oferta asemanatoare de la un nou membru al nostru (dotat cu autocolant la intalnirea de care se discuta aici). E vorba de o curte interioara suficient de mare cat sa tina minim 30 de masini, la o firma care se ocupa printre altele cu alarme si electronica auto. Este prin zona Piata Scanteii (ma rog, Piata Presei Libere). Link to comment
alx Posted January 9, 2006 Author Share Posted January 9, 2006 Pai si care-i avantajul? Are caldura sau ce? Link to comment
Recommended Posts