dreaQ Posted January 9, 2006 Share Posted January 9, 2006 @alx la radacini au caldura sau macar nu e ca afara (pe ger). Plus ca misto ar fi sa poti ridica si tu masina pe o rampa. Si ca sa fortezi nota.."fiti amabil pot face si eu schimbul de ulei ca tot sunt aici..." ) Link to comment
alx Posted January 9, 2006 Author Share Posted January 9, 2006 Dupa primele seminte pe jos ne primim un ditai sutul in fund... Stati linistiti, locul actual de intalnire este "un-replaceable"... Link to comment
ileana Posted January 9, 2006 Share Posted January 9, 2006 frigul, căldura, vântul, ţânţarii, ploaia, ninsoarea, viscolul, toate fac parte din farmecul întâlnirilor...cine e devotat cauzei (încă incertă ptr mine ), le îndură pe toate cu stoicism..băgaţi-mă undeva unde să îmi fie cald iarna şi răcoare vara, unde să nu mă bată vântul şi ploaia din când în când, că nu mai vin...asta am şi acasă, fără să mai bat atâţia km Link to comment
dreaQ Posted January 9, 2006 Share Posted January 9, 2006 Am inteles dar trebuia sa va spun. Adevarul ca intalnirile au un farmec aparte outdoor. De aia e mai placut sa bei o bere pe terasa mai mult decat in carciuma. Link to comment
xenna Posted January 9, 2006 Share Posted January 9, 2006 Ar fi minunat sa se gaseasca un loc "cald"pt intalnirile de iarna.As veni si eu in conditiile astea si n-as mai lasa-o pe @ileana singura cu baietii.Vara e super ok la Polivalenta,dar acum... Link to comment
ileana Posted January 9, 2006 Share Posted January 9, 2006 @xenna si acum e super ok..vino cu inima deschisa si te vei incalzi la flacara spiritului daewoo (mamaaa, ce fromos am zis! )..stii ce bune sunt semintele inghetate?..scuipi coji alaturi de scamele de la manusi , iti curge nasul, din cauza caciulii(sau gluga) si a vantului nu prea auzi ce se vorbeste, picioarele nu le mai simti, cand te urci in masina nu prea mai nimeresti gaura cheii din cauza tremurului mainilor...vino...ca-i super > Link to comment
Tommy Posted January 9, 2006 Share Posted January 9, 2006 xenna: As veni si eu in conditiile astea si n-as mai lasa-o pe @ileana singura cu baietii. eu cred ca Ilenei ii place singura cu baietii "> Link to comment
Mike1 Posted January 9, 2006 Share Posted January 9, 2006 @xenna si acum e super ok..vino cu inima deschisa si te vei incalzi la flacara spiritului daewoo (mamaaa, ce fromos am zis! )..stii ce bune sunt semintele inghetate?..scuipi coji alaturi de scamele de la manusi , iti curge nasul, din cauza caciulii(sau gluga) si a vantului nu prea auzi ce se vorbeste, picioarele nu le mai simti, cand te urci in masina nu prea mai nimeresti gaura cheii din cauza tremurului mainilor...vino...ca-i super > Ileana, a fost super pur si simplu mi-a placut tare mult cum ai zis-o! Numai daca as fi reusit sa fi ajuns si eu mai des in ultima vreme Dar recuperez eu Link to comment
iulia Posted January 9, 2006 Share Posted January 9, 2006 Pe vreme de iarna n-am rezistat decat cel mult o ora si ceva, acum cateva saptamani. Pai ...ingheti, mai intri la caldurica, mai dai o tura, mai iei ceva de papa sau seminte (macar ai motiv sa pleci), mai bei un ceai fierbinte...metode se pare ca mai exista. Ia sa-mi caut si eu termosul pentru viitoare intalnire Link to comment
Mike1 Posted January 9, 2006 Share Posted January 9, 2006 Da, exact: un termos, un ceai cu rom (dar nu prea mult ) si vorba Ilenei: niste seminte inghetate si cu scame de manusi )"> Link to comment
alx Posted January 9, 2006 Author Share Posted January 9, 2006 cine e devotat cauzei (încă incertă ptr mine ) Crede si nu cerceta! Link to comment
dreamlike Posted January 9, 2006 Share Posted January 9, 2006 Va invitam pe litoral unde e cald si bine. O punem si de-o baie cand ne incalzim prea tare. Link to comment
Recommended Posts