costinel Posted February 20, 2008 Share Posted February 20, 2008 Din cate stiu eu, nu prea se mai poate dezlipi si refolosi nimic care este lipi cu adeziv dublu; am vazut personal o incercare de acest gen (paravanturi lipite la o Dacia 1300) si s-au spart. Sper sa ma poti contrazice. Link to comment
zeneseu Posted February 20, 2008 Share Posted February 20, 2008 @adeamus Se pot dezlipi paravanturile cu dubluadeziv. Eu iti recomand sa astepti sa se incalzeasca destul de bine afara. Cu ceva rabdare, daca incepi sa tragi usurel de capete, se pot dezlipi. Trust me. Am facut-o. In alta ordine de idei, banda adeziva nu va putea fi refolosita. In acest sens, gasesti prin Selgros si Metro banda dubluadeziva Bison. Problema e ca va trebui sa o tai in doua pe lungime. Locul unde au fost lipite paravanturile, va trebui sa il cureti. Link to comment
Marius* Posted February 20, 2008 Share Posted February 20, 2008 Cel mai indicat este sa nu mai montati deflectoare cu banda adeziva. Exista o alta solutie. Deflectoare care se monteaza in rama geamului portierei. Eu am montat asa ceva pe masina mea si sunt foarte multmit ! Link to comment
zeneseu Posted February 20, 2008 Share Posted February 20, 2008 (edited) Corect. Am mai zis si eu pe undeva ca nu recomand. Dar daca asa vor oamenii... Eu din 4 mai am 3. Incet incet am sa ajung sa scap de ele si sa iau de cele in rama. As mai mentiona si faptul ca, deflectoarele de aer ce se monteaza in rama, s-ar putea sa nu fie tocmai stralucite. Astfel incercati deflectoarele inainte sa le cumparati sa vedeti daca inchide geamul complet. In caz contrar, nu fortati geamul. Se poate strica macaraua. Edited February 20, 2008 by ZeNeSeu Link to comment
bishnitzarul Posted February 20, 2008 Share Posted February 20, 2008 De unde putem achizitiona deflectoare de aer ( paravanturi ) care se monteaza in culisa geamului ? eu caut de ceva vreme si nu am gasit...am gasit doar modelul care se lipeste . Link to comment
Marius* Posted February 20, 2008 Share Posted February 20, 2008 Eu am montat asemenea deflectoare la masina mea de aprox 2 ani. Impreuna cu deflectoarele respective, in colet se mai livreaza si un set de cleme de auminiu, care se monteaza in interiorul ramei si preseaza chederul. Nu ingreuneaza cu nimic functionarea geamului. @ bishnitzarul ti-am dat PM. Numai bine ! Link to comment
nonel Posted February 20, 2008 Share Posted February 20, 2008 Pai vrem si noi PM ca vrem si noi sa cumparam . Multumim. Link to comment
adostar Posted February 20, 2008 Author Share Posted February 20, 2008 Super misto cu deflectoare, mai ales vara. Link to comment
trebor271074 Posted February 20, 2008 Share Posted February 20, 2008 adostar said: Eu am pus deflectoare din sticla acrilica (szatuna - unguresti) care intra in culisa geamului, pret 125 roni doar pt. portierele din fata. Eu am dat 60 ron tot din acelasi material si tot pt usile din fata. Nu te mai du pe la magazinul alora. Sunt tepari. Link to comment
nonel Posted February 20, 2008 Share Posted February 20, 2008 @trebor271074 De unde ai luat cu 60 RON? Link to comment
adostar Posted February 20, 2008 Author Share Posted February 20, 2008 (edited) trebor271074 said: Eu am dat 60 ron tot din acelasi material si tot pt usile din fata. Nu te mai du pe la magazinul alora. Sunt tepari. Pune te rog o poza cu deflectoarele tale, aveau si ei unele la 60 lei dar nu erau szatuna si bateau spre albastru. Am vrut sa iau deflectoarele astea de pe net, am gasit pe un site unde costau 150 lei. Daca mai gasesti cu 60 lei si sunt szatuna mai vreau si eu o pereche, macar sa-mi zici magazinul ! Edited February 20, 2008 by adostar Link to comment
matyzel Posted May 10, 2008 Share Posted May 10, 2008 Dupa indelungi cautari pe net si dupa ce m-am convins ca cele SZATUNA sunt bune si merita pretul de 115 ron + 10 lei taxe transport, cu noroc am gasit si in Bacau. Un pic mai scumpe, dar per ansamblu tot acolo am iesit : 130 ron + marele avantaj ca am vazut pe ce dau banii. Astazi le-am montat, deci inca nu pot sa ma pronunt asupra lor. Cert este ca vin foarte bine, sunt de calitate, iar montajul max.10 minute. Sa vedem pe parcurs...Poze inca n-am facut. Link to comment
Mengelaus Posted May 16, 2008 Share Posted May 16, 2008 Nu-mi pui te rog site-ul si aici sau pe pm daca nu e voie aici?Vreau si eu sa-mi iau deflectoare si in Cluj n-am gasit.Sunt din cele care intra in culisa geamului nu?Si la pretul asta sunt toate 4 sau doar cele de pe fata?Merci mult.O seara buna. Link to comment
adostar Posted May 16, 2008 Author Share Posted May 16, 2008 Am vazut la un mag. din GL deflectoare szatuna pentru toate portierele. Link to comment
NFS Posted May 16, 2008 Share Posted May 16, 2008 Intrebarea mea e cum se comporta la viteza? Eu mi-am pus pe Santafe, originale Hyundai... si la peste 90/h fluiera de le iau dracii. Link to comment
KumKum Posted May 16, 2008 Share Posted May 16, 2008 Am si eu puse de curand pe masina, chiar inainte de a veni la Costinesti, prima impresie e buna la viteze de 120 km/h nu au facut galagie, dar sunt modelul incastrat in culisa geamului si poate de asta nu suiera. Link to comment
adostar Posted May 16, 2008 Author Share Posted May 16, 2008 Eu am szatuna pe matiz si nu fluiera de loc. Ce marca sunt alea tale ? Link to comment
KumKum Posted May 16, 2008 Share Posted May 16, 2008 (edited) adostar said: Eu am szatuna pe matiz si nu fluiera de loc. Ce marca sunt alea tale ? Si ale mele tot Szatuna, le aveam de la primul propietar al masinii, nu le-am montat pana acum tot de teama ca vor fluiera. Edited May 16, 2008 by KumKum Link to comment
matyzel Posted May 20, 2008 Share Posted May 20, 2008 Mengelaus said: In Cluj,parca, este chiar dealerul celor de SZATUNA - sau daca iti convine iti aduci direct de la unguri, fiind si aproape. Link to comment
RaZoR-07 Posted May 21, 2008 Share Posted May 21, 2008 (edited) NFS said: Intrebarea mea e cum se comporta la viteza? Eu mi-am pus pe Santafe, originale Hyundai... si la peste 90/h fluiera de le iau dracii. Alea pentru SF sunt mai nereusite ca oamenii nu s-au gandit ca mergi cu tractorul peste 90. La mine fluiera doar peste 140, adica odata cu nevasta-mea, motiv pentru care nici nu am observat la inceput. > Asta la Accent... ca la Matiz incepe sa se auda fluieratul odata cu boom-ul sonic. Adica nu fluiera, sau nu am auzit eu. La ambele coreence am modelul cu dubluadeziv. Edited May 21, 2008 by RaZoR-07 Link to comment
adrian_r5 Posted May 22, 2008 Share Posted May 22, 2008 matyzel said: In Cluj,parca, este chiar dealerul celor de SZATUNA - sau daca iti convine iti aduci direct de la unguri, fiind si aproape. Se pare ca nu e la Cluj ci la Dej http://www.szatuna.hu/szelterelo/kapcsolat/partnerek Link to comment
Mengelaus Posted May 22, 2008 Share Posted May 22, 2008 Da, intr-adevar la Dej sunt importatorii lor.Am sa-mi pun reminder pentru cand voi avea drum pe acolo Link to comment
calinjack Posted August 18, 2014 Share Posted August 18, 2014 luat si eu cu banda adeziva-28 ron/set 4 usi made korea Link to comment
calinjack Posted August 24, 2014 Share Posted August 24, 2014 motat.arata bine doar ca mi se par prea inguste Link to comment
Recommended Posts