Mariusss Posted January 2, 2006 Share Posted January 2, 2006 Salut si La Multi Ani! Am cumparat acum doua saptamani din Cora un pachet audio pentru Matiz, marca Vieta (mp3 player + 4 boxe), cu 4,8 milioane. Ca raport calitate-pret e multumitor. Singura problema e ca producatorul nu a pus in pachet si capace pentru boxele din fata (diam. 10 cm). Stie cineva unde as putea gasi in Bucuresti o pereche de capace fara boxe :-)? Multumesc anticipat! Link to comment
MariusZMC Posted January 2, 2006 Share Posted January 2, 2006 Incearca la cei care monteaza casetofoane si boxe auto... Link to comment
SORAN Posted January 2, 2006 Share Posted January 2, 2006 Daca mai gasesc iti aduc eu! Da trebuie sa vii la daewoo la intalnire! Link to comment
Mariusss Posted January 3, 2006 Author Share Posted January 3, 2006 Multumesc pentru raspunsuri! Am incercat la service Radacini Giurgiului, unde mi-au montat jucaria, dar nu aveau capacele potrivite (desi le-au cautat constiincios). La intalniri mi-ar face placere sa vin. S-auzim de bine! Link to comment
MariusZMC Posted January 4, 2006 Share Posted January 4, 2006 Uite aici http://www.olmar.firm.ro/index.php?cPath=46_55 Link to comment
Abram Burel Posted January 4, 2006 Share Posted January 4, 2006 Capace-masca gasesti printre alte locuri la: - Muzica pe Calea Victoriei - pe Academiei (intre Doamnei si Regina Elisabeta) in spate la "coloane" - pe Maica Domnului la unele magazine Link to comment
Recommended Posts