Cristaky Posted January 3, 2006 Share Posted January 3, 2006 Stimabililor, ne intalnim si noi saptamana asta? Poate numaram impreuna banii castigati cu colindatul/uratul/semanatul ... P.S. Desigur, Andrei ... se va lasa si cu ciocolata calda Link to comment
andreib Posted January 3, 2006 Share Posted January 3, 2006 Daca mai sunt doritori sa ridice mana . Eu trebuie sa vin cu ciocanul de 15 kg pentru o interventie de precizie chirurgicala in bordul lui Cristi (de cand asteptam eu asta ). Link to comment
Leone Posted January 4, 2006 Share Posted January 4, 2006 Hai sa traiti frumos si s'aveti un an baftos! Incercam ceva pe joi, adica azi, 5 ianuarie? Link to comment
andreib Posted January 4, 2006 Share Posted January 4, 2006 Nu mai bine o lasam pe vineri?...Maine nu stiu pe unde o sa fiu . Link to comment
Leone Posted January 4, 2006 Share Posted January 4, 2006 Vineri sa fie! Eu deja zic ca am votat, poate pina atunci se mai intorc niste rataciti pe-acas'! Link to comment
Cristaky Posted January 5, 2006 Author Share Posted January 5, 2006 Votez pentru ... ceea ce inseamna ca sunt de acord ca membrii DaewooClub din Iasi sa se intalneasca vineri, 6 ianuarie 2006, la orele 19.00 trecute fix, in parcarea Romtelecom, pentru ca apoi, patrunsi de sentimente curate si ganduri bune (si de frig, de ce sa nu fim sinceri? ), sa se bucure de o ciocolata calda intr-una din locatiile mai mult sau mai putin aglomerate aflate in imediata vecinatate a locului de intalnire Link to comment
andreib Posted January 5, 2006 Share Posted January 5, 2006 (edited) Gata, ramane cum a stabilit cristi. PS: Asteptam noi voluntari. Edited January 5, 2006 by andreib Link to comment
Leone Posted January 5, 2006 Share Posted January 5, 2006 Da, da, voluntari si voluntare! ca e vremea friguroasa si ciocolata calda ajuta doar in anumite cazuri! Link to comment
Leone Posted January 6, 2006 Share Posted January 6, 2006 Mey copii, mai adaug tirzior ceva: intirzii vreo 15-20 de minute, da' sa nu intrati in panica, vin cum am promis! Link to comment
andreib Posted January 6, 2006 Share Posted January 6, 2006 Eu vin, stau in masina cu geamul inchis, va salut din masina, intru cu tot cu masina la cioc calda... PS:...Am uitat sa mentionez motivul...Is racit bocna ("> . Link to comment
lalexis Posted January 6, 2006 Share Posted January 6, 2006 Veneam si eu, dar cum am internat nevasta in maternitate nu am mari sanse sa ajung. Next time, i hope! ("> Link to comment
Recommended Posts