Jump to content

RCA 2007

dan70

Recommended Posts

Ei bine, mie pt Lacetti 1.6 stimabilii bancheri de la HVB mi-au facut RCA la Asiban, aprox 333 ron pt un an. Mi s-a parut putin, pe site-ul Asiban prima minima pt capacitatea mea se cifreaza la 516 cu 10% off deci 464.4 ron. Nu mai inteleg nimic :mda:

• Replies 129
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Depinde de data când ti l-au facut.

167 ron / an (persoana fizica) pentru Matiz la Asiban.

Asa arata RCA 2007

post-178-1166627032_thumb.jpgpost-178-1166631340_thumb.jpg

Trebuia sa stergi si numarul de telefon. Asa mi-am dat seama ca ai facut la Asirom... :D

Edited by Laurycã
Asa arata RCA 2007

post-178-1166627032_thumb.jpgpost-178-1166631340_thumb.jpg

Mie mi-au dat tot chitanta din aia mica si ingusta... M-am pacalit? Sau e valabila si aia?

PS: 6 luni matiz = 108 RON

Edited by SMS
Mie mi-au dat tot chitanta din aia mica si ingusta... M-am pacalit? Sau e valabila si aia?

PS: 6 luni matiz = 108 RON

Politele noi s-au facut numai pentru asigurarile care au valabilitatea începand cu 1 ianuarie 2007. La tine probabil valabilitatea incepe din decembrie 2006.

Da foarte ieftin :D .Am avut reducere de 50% si am primit si bonus 2 bonuri benzina in valoare de 20 lei.

Si nu ti-au dat nici o explicatie pt. generozitatea lor ? Eu ma asteptam la peste 600 RON/an sa fie o asigurare de Leganza. Are importanta faptul ca pana acum am facut toate asigurarile doar la ei ? Scap si eu la fel de ieftin ? Stiu ca in afara conteaza varsta, vechimea in soferie, antecedentele etc. Sa fie astea cauzele pt. care ai platit atat de putin ? E si cartea verde inclusa, nu ?

Incepea cam pe 18.12.2006. Sper sa fie asa cum zici. (nici carte verde nu mi-a dat... - poate din acelasi motiv)

Chiar daca nu ti-au dat cartea verde pentru ca ai polita in format vechi, poti sa te duci sa o ceri, iar firma de asigurari e obligata sa ti-o elibereze gratuit pana la terminarea valabilitatii RCA-ului.

AHA! (sa ma invat minte sa mai fac la tarabele de la udriste...) :spumelagura:

Unde scrie ca trebuie sa se elibereze si carte verde?

Ma duc :lavolan:

Edited by SMS

Salut

Am un Matiz si trebuie sa ii fac RCA .

Masina o conduc doar eu , desi nu sunt proprietarul

Stie cineva va rog :

1. RCA-ul trebuie facut pe numele meu , sau al proprietarului ?

2. La ce trebuie sa fiu atent cand il fac , exista alt criteriu in afara de pret ?

3. Cam cat costa pentru un Matiz toata povestea ?

Multumesc anticipat

1. Pe numele proprietarului.

2. sa fie asigurarea in format A4 (coala de hartie - adica model nou) si sa-ti dea si carte verde.

3. pentru 6 luni este cam 100 ron.

[...]rovinieta pentru parbriz pentru 6 luni.

Se pare ca mi-a fost stearsa intrebarea anterioara. Eu tot nu m-am lamurit ce e rovinieta aia. Autocolant cu reclama ca ai asigurare la firma aia?

Se pare ca mi-a fost stearsa intrebarea anterioara. Eu tot nu m-am lamurit ce e rovinieta aia. Autocolant cu reclama ca ai asigurare la firma aia?

Vigneta de asigurare (si nu rovigneta) nu e autocolant cu numele firmei la care ai asigurarea, ci e un autocolant care are stantata data expirarii o serie si cam atat; seamana un pic cu rovigneta care se cumpara de la posta. La noile polite (cele cu cartea verde) nu mai sunt autocolante, ci se pun într-un suport de plastic si se afiseaza pe partea interioara a parbrizului.