dinoc Posted January 7, 2006 Share Posted January 7, 2006 Salutari, Cu ocazia drumurilor prin tara (acum de sarbatori) din cauza mizeriei ce se aduna pe geamuri - am reusit sa-mi zgarii geamul soferului, din nefericire l-am deschis pana jos - rezultat: o multime de zgarieturi pe exterior care agata la unghie ... as vrea sa stiu daca pot sa le mai atenuez (sunt chiar vizibile) - auzisem la un moment dat de ceva solutie care repara crapaturi/zgarieturi pt parbriz ... stie careva vreo solutie la problema asta ? Link to comment
Crista_Silviu Posted January 7, 2006 Share Posted January 7, 2006 Exista un polish special care slefuieste sticla si face ca zgarieturile sa dispara, dar problema e ca nu prea se gaseste...iar daca se gaseste este cam scump, am si eu aceasta problema si m-am interesat...in brasov nu am gasit deloc. Incearca pe la firmele care repara fisurile si ciobiturile de pe parbriz.Poate ai noroc... Link to comment
Kristian Posted January 7, 2006 Share Posted January 7, 2006 Atentie, polish-ul de geamuri face ca, dupa tratament, geamul sa deformeze obiectele. Am aflat asta de la cei care mi-au reparat o lovitura de piatra in parbriz. Au spus ca la eliminarea zgarieturilor nu se mai baga dupa ce au constatat cele spuse mai sus. Posibil ca la zgareituri foarte fine problema sa nu apara. Nu stiu daca merita incercat. Link to comment
Yuri Posted January 8, 2006 Share Posted January 8, 2006 Stiu ca la SIAB am vazut asa ceva, si costa in jur de 80 RON sau 145 RON altul mai smecher. Link to comment
ga!nusha Posted January 8, 2006 Share Posted January 8, 2006 Vad ca esti din bucuresti... ai incercat prin vitan... am vazut ca anu trecut aveau... dar nu mai stiu exact pe unde... Link to comment
Satori Posted January 10, 2006 Share Posted January 10, 2006 valiman are dreptate. Incearca la ExpertAuto. Link to comment
dinoc Posted January 10, 2006 Author Share Posted January 10, 2006 Am fost azi la ExpertAuto, mi-au zis ca n-au ce sa-i faca - zgaraieturile agata la unghie - iar polishul ar inrautati situatia chiar si estetic - exact ce se spunea pe aici - se creeaza efectul acela de lupa - care-i vizibil si din exterior. Link to comment
MCojo Posted January 10, 2006 Share Posted January 10, 2006 Atunci singura solutie care mai ramane e "samanta" de casco... Link to comment
Abram Burel Posted January 10, 2006 Share Posted January 10, 2006 Eu zic sa-ti schimbi si chederele-perie din partea de jos a geamului. Cred ca au ajuns un fel de smirghel. Link to comment
dinoc Posted January 10, 2006 Author Share Posted January 10, 2006 (edited) Geamul s-a zgariat din cauza mizeriei acumulate pe geamuri la drum lung - odata ce masina a ajuns la spalatoria - mizeria a disparut si de zgariat nu mai zgarie acum. Edited January 10, 2006 by dinoc Link to comment
silviustel Posted January 13, 2006 Share Posted January 13, 2006 @dinoc si eu am aceeasi problema, am descoperit azi. Am fost plecat de sarbatori si am venit cu masina murdara si zgaria la geamul din dreapta cand il deschideam. Dupa ce am spalat-o am descoperit si eu aceleasi zgarieturi care agata la mana. Se pot remedia pe casco? Tu cum ai rezolvat? Link to comment
DragosVok Posted October 23, 2006 Share Posted October 23, 2006 Salutare! Sunt propietarul unui Tico si am urmatoarea problema!Pe geamul latereal stanga fata am niste zgarieturi destul de proeminente!Va pun o intrebare si sper tare mult sa ma lamureasca cineva: exista pe piata produse cu care sa poti finisa si chiar elimina unele zgarieturi? Multumesc mult! Link to comment
Recommended Posts