mirceacra Posted January 7, 2006 Share Posted January 7, 2006 Oare cu ce se curata siliconul dat pe bord? Vreau sa lipesc ceva dar trebuie sa il curat intai...Cu alcool oare merge? Link to comment
guru Posted January 7, 2006 Share Posted January 7, 2006 Cu spirt medicinal,se degreseaza perfect! Link to comment
GaGauTa Posted January 8, 2006 Share Posted January 8, 2006 Salve Sau daca ai Alcool izopropilic, cu sigurantza va curatza mai bine, avand in vedere ca "spirtu`" nostru e cam botezat. Alcool izopropilic cred ca gasesti la benzinarii. Este pt prevenirea inghetzului benzinei (mai degraba a apei din beninza ) Bafta Link to comment
mirceacra Posted January 8, 2006 Author Share Posted January 8, 2006 Multumesc baieti, voi incerca! Link to comment
body Posted January 9, 2006 Share Posted January 9, 2006 Nu cu alcool !E posibil sa se albeasca bordul ! Incearca cu un detergent cu apa calduta si numai in locul in care vrei sa lipesti ceea ce vrei ! Bafta Link to comment
mirceacra Posted January 9, 2006 Author Share Posted January 9, 2006 Am curatat la inceput cu spirt medicinal si apoi cu alcool tehnic si ...am reusit ! Era vorba de lipirea unui ceas de bord... Link to comment
Recommended Posts