iso Posted June 26, 2004 Share Posted June 26, 2004 Nu a vazut nimeni pe undeva filtru LPG pentru Lovato (instalatia originala de pe Cielo)? Link to comment
expero 16V Posted June 28, 2004 Share Posted June 28, 2004 La fabrica??In Pagini Aurii la cei care comercializeaza Lovato? Link to comment
iso Posted June 28, 2004 Author Share Posted June 28, 2004 Am incercat la dealer-ul de unde a fost cumparata mashina nu au si in plus nici nu se baga la gaz !! Au fost de treaba si au cautat la fabrica si stupoare nu au gasit... Am sa incerc la Bulrom ca i-am gasit pe net ca's montatori de Lovato . Link to comment
expero 16V Posted June 28, 2004 Share Posted June 28, 2004 Vezi ca mai sunt unii prin Colentina si altii ca ei care au ateliere de 3 pe 3 unde instaleaza Lovato.oricum pe forumu' asta n-ai nici o sansa de raspuns ca baietii nu prea au gpl pe masini. Eu unu' am BiGas pe espero si chiar voiam sa te intreb la ce-ti trebe' filtru de-ala?se infunda din cauza gazului?la cat timp se schimba?si cum iti dai seama ca e infundat? Link to comment
iso Posted June 28, 2004 Author Share Posted June 28, 2004 Se schimba odata cu filtrul de benzina adica la 40.000km da' io cred ca c-ar fi bine mai des . Cind am desfacut filtrul de gaz am gasit inauntru cam o minutza de "nisip" aschii de fier ce au rezultat din comprimarea-decomprimarea buteliei de gaz de pe auto cit si a statiei GPL . N-am avut ce sa fac decit sa-l curatz bine si sa-l pun la loc . Link to comment
expero 16V Posted June 28, 2004 Share Posted June 28, 2004 Si nu poti sa pui alta marca sau nu-s la fel? Link to comment
iso Posted June 28, 2004 Author Share Posted June 28, 2004 NU stiu ca n-am intrebat de altele dar am sa sap ! Link to comment
iso Posted December 1, 2004 Author Share Posted December 1, 2004 ...in sfirsit s'au gasit filtrele LPG la Iasi , asta de veste buna . Link to comment
Recommended Posts