Jump to content

Amplificator Leganza

Recommended Posts

Am si eu cateva intrebari.Vreau sa pun un subwoofer pe masina(Leganza),dar as vrea sa pastrez CD-Playerul original(combina cu cd si caseta).Problema este ca nu are iesiri pentru subwoofer,se poate conecta altfel?

Nu ca deja am unul cu amplificator...cineva mi-a spus ca daca nu are casetofonul iesire pentru subwoofer se poate pune,nu stiu cum inainte de finali sau cam asa ceva...habar n-am.Inca ceva amplificatorul nu pot sa-l leg la iesirea pentru boxe?

Edited by MariusZMC

Iti trebuie un convertor. Care se pune pe cablurile de la boxele spate sa zicem si sa scoata semnal pentru amplificator. Cred ca gasesti in Tei la Conex sau la magazinele de langa

Daca nu are intrare de tip hi inputs sau daca nu faci sau cumperi un convertor de la iesire amplificata la intrare de linie nu il poti pune. pur si simplu semnalul la intrare va fi prea mare. in cel mai bun caz vei auzi niste distorsiuni infioratoare.

Uite um iti poti face singur un astfel de convertor.

http://www.tkk.fi/Misc/Electronics/circuit...er_to_line.html

Se gaseste si in targ in Vitan, la Autovit. Dupa cum spunea @pesteimputit, aceleasi produse. Costa 70 de RON. Stiu pt ca a vrut la un moment dat un prieten sa isi cumpere si am fost cu el acolo si mai am un prieten care are montat asa ceva dar vreau sa iti spun ca se aude groaznic, are HU Pioneer MP3 nu stiu exact modelul, oricum ceva bun, statie si subwoofer magnat si se aude foarte prost, pt ca statia ia semnal din dracia asta care e legata intre statie si boxele din spate. Poza nu am dar arata ceva gen releu de semnalizare de Dacia :) daca stii...