MethodRO Posted January 9, 2006 Share Posted January 9, 2006 Salutare! Pe mine unul nu ma sperie frigul deci am sa fiu prezent! Pt cei mai frigurosi am sa gasim un antidot... Sa vedem in cele ce urmeaza cine o sa-si faca prezenta! Link to comment
Abram Burel Posted January 9, 2006 Share Posted January 9, 2006 (edited) Asta e cel mai tare post de la revolutie incoace! Probabil d-aia e vorba de 22.12. Edited January 9, 2006 by Abram Burel Link to comment
MethodRO Posted January 9, 2006 Author Share Posted January 9, 2006 Am gresit postul! Rog unul din moderatori sa modifice data! Link to comment
Zmeul cel rau Posted January 9, 2006 Share Posted January 9, 2006 Metoade, nu terminasi bautura de revelion? Link to comment
MethodRO Posted January 10, 2006 Author Share Posted January 10, 2006 Zmelule nu imi mai aduce aminte de revelion si de sprituri! Numai eu stiu ce am patit. Noroc ca exista pastile anti mahmureala ca altfel nu stiu ce as fi facut. Link to comment
Alezz Posted January 10, 2006 Share Posted January 10, 2006 E putin aerian omu' acu ce vrei . Link to comment
exemplu Posted January 10, 2006 Share Posted January 10, 2006 mai din topic se intelege ca va veti intalni pe 12 ian ... la polivalenta ..desi nu prea ati discutat asta in acest topic. as vrea sa stiu daca ora este tot 20 ... si daca vine cineva sigur,pt k as vrea sa vin si eu ,dar sunt din provincie ... este de ajuns sa ai tico ca sa fii bagat in seama de catre cei care sunt acolo ? Link to comment
Abram Burel Posted January 10, 2006 Share Posted January 10, 2006 Daca il aduci pe capota unui Lamborghini, cu siguranta! O sa ajung probabil si eu, dar as zice ca mai devreme oleac' (7,5). Link to comment
alx Posted January 10, 2006 Share Posted January 10, 2006 pana acum, de aproape 2 ani, nu stiu sa fi existat joi in care sa nu fi fost nimeni la 20.00 la polivalenta in fata... Link to comment
Abram Burel Posted January 10, 2006 Share Posted January 10, 2006 Ba s-ar putea ca pana mai acu' un an sa nu fi fost nimeni Sau poate... altii Link to comment
ileana Posted January 10, 2006 Share Posted January 10, 2006 pana acum, de aproape 2 ani, nu stiu sa fi existat joi in care sa nu fi fost nimeni la 20.00 la polivalenta in fata... a vrut sa spuna Polivalenta sau Palatul Copiilor, unde ne intalneam inainte..iertati-l ca mic Link to comment
exemplu Posted January 10, 2006 Share Posted January 10, 2006 (edited) nu faceti si voi o exceptie ..sa venitzi mai devreme ... pt astia din provincie ... poate vine si nenea (adica tu abramburele) care monteaza temporizatoare din alea ... sa-ti mai dau un pm ...? Edited January 10, 2006 by exemplu Link to comment
Leutzu Posted January 10, 2006 Share Posted January 10, 2006 eu vin...nu stiu daca de aproape 2 ani de cand sunt membru sa fi lipsit la 10 intalniri, chit ca treceam si dadeam noroc cu oamenii si tot veneam acolo. Link to comment
NFS Posted January 10, 2006 Share Posted January 10, 2006 Pe cel mai mare viscol si tot am gasiti masinile a citiva membri la locul intalnirii. Nici urma de membrii insa... Acestia se "ascunsesera" intr-o pizzerie din apropiere! Link to comment
exemplu Posted January 10, 2006 Share Posted January 10, 2006 si totusi nu mi-ati raspuns ..vin acolo si ce fac ..lovesc un tico ceva ? ..daca sariti mai multi inseamna ca aia suntetzi ? Link to comment
Alezz Posted January 10, 2006 Share Posted January 10, 2006 Pe cel mai mare viscol si tot am gasiti masinile a citiva membri la locul intalnirii. Nici urma de membrii insa... Acestia se "ascunsesera" intr-o pizzerie din apropiere! Asta se intampla anul trecut exact in saptamana in care s-a plecat la Moeciu pentru intalnirea aniversara de un an de zile . Alx specifica bine tata in spatele Polivalentei nu in fata. Exemple eu ajung in fiecare joi mai devreme...pe la orele 18. Link to comment
Abram Burel Posted January 10, 2006 Share Posted January 10, 2006 Alx specifica bine tata in spatele Polivalentei nu in fata. Pai, el sta cu spatele, deci e in fata! Sau... Link to comment
ileana Posted January 10, 2006 Share Posted January 10, 2006 venitzi mai devreme ... pt astia din provincie ... suntem mai multi tarani care venim, dar ne-am completat in profil locatia! Link to comment
sebian Posted January 10, 2006 Share Posted January 10, 2006 Pai si el o fi tzaran, din provincie, satul Pipera sau Snagov...sau Corbeanca Link to comment
ileana Posted January 10, 2006 Share Posted January 10, 2006 (edited) l-am speriat!.. văz că nu mai zice nimic! Edited January 10, 2006 by ileana Link to comment
Tommy Posted January 10, 2006 Share Posted January 10, 2006 ai cam fost acida un pic nu mult, las ca-i dai un ceaiut de ala bun si-i trece Link to comment
tatabobu Posted January 10, 2006 Share Posted January 10, 2006 si totusi nu mi-ati raspuns ..vin acolo si ce fac ..lovesc un tico ceva ? ..daca sariti mai multi inseamna ca aia suntetzi ? Vii acolo, parchezi si tu pe unde gasesti loc (la cat de frig e, o sa fie loc suficient), te dai jos din masina si dai noroc cu lumea de acolo. Nu uita sa te prezinti. Apoi urmeaza botezul. > Link to comment
zalmoxis Posted January 10, 2006 Share Posted January 10, 2006 Si sa ai la tine 2 pungi cu seminte !O sa vezi pentru ce!!! S"> Link to comment
Recommended Posts