Jump to content

Intalnire Joi, 12 Ianuarie, Sala Polivalenta

Recommended Posts

• Replies 102
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

mai din topic se intelege ca va veti intalni pe 12 ian ... la polivalenta ..desi nu prea ati discutat asta in acest topic.

as vrea sa stiu daca ora este tot 20 ... si daca vine cineva sigur,pt k as vrea sa vin si eu ,dar sunt din provincie ... este de ajuns sa ai tico ca sa fii bagat in seama de catre cei care sunt acolo :) ?

pana acum, de aproape 2 ani, nu stiu sa fi existat joi in care sa nu fi fost nimeni la 20.00 la polivalenta in fata...

a vrut sa spuna Polivalenta sau Palatul Copiilor, unde ne intalneam inainte..iertati-l ca mic :D

nu faceti si voi o exceptie ..sa venitzi mai devreme ... pt astia din provincie ... poate vine si nenea (adica tu abramburele) care monteaza temporizatoare din alea ...

sa-ti mai dau un pm ...? :P

Edited by exemplu
Pe cel mai mare viscol si tot am gasiti masinile a citiva membri la locul intalnirii. Nici urma de membrii insa... Acestia se "ascunsesera" intr-o pizzerie din apropiere!

Asta se intampla anul trecut exact in saptamana in care s-a plecat la Moeciu pentru intalnirea aniversara de un an de zile :dizzy: .

Alx specifica bine tata in spatele Polivalentei nu in fata.

Exemple eu ajung in fiecare joi mai devreme...pe la orele 18.

si totusi nu mi-ati raspuns ..vin acolo si ce fac ..lovesc un tico :P ceva ? ..daca sariti mai multi inseamna ca aia suntetzi ? :D

Vii acolo, parchezi si tu pe unde gasesti loc (la cat de frig e, o sa fie loc suficient), te dai jos din masina si dai noroc cu lumea de acolo. Nu uita sa te prezinti. Apoi urmeaza botezul. > :)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...