Jump to content

Intalnire Joi, 12 Ianuarie, Sala Polivalenta

Recommended Posts

• Replies 102
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Vad ca nu indrazneste nimeni sa ia cuvantul :D

Am ajuns aseara pe la 20:30 si parcarea era cam plina! Mi-ar fi greu sa zic cine a fost, ca erau destui, cert este ca au venit si cei carora le era frica sa vina (ia sa scrieti si voi 2 vorbe 3 silabe, da?) si le uram alea-alea.

Pot sa zic ca este pentru prima data cand plec ultimul. In final ramasesem 5 si eu am "stins lumina" pe la 22:40 (acum nu stiu daca a mai venit cineva dupa, eu am lasat in urma in parcare doar maretzul camion...).

Gata, predau legatura cuiva cu mai multa inventivitate la scris. Andreea?

Multumesc Adelin, am preluat legatura.

Eu am fost rapus de frig inainte de termen, asa ca am fost nevoit sa ma retrag mai devreme, adica pe la 10. Cert este ca am rezistat acolo de la 6:30. Noilor veniti le sugerez sa apara si data viitoare. Sa stiti ca de obicei avem multe membre care ne delecteaza prin prezenta lor. Si de aceasta data a lipsit omul care se pricepe sa faca cronicuta dar speram sa revina cat mai curand.

P.S. Zeule unde umbli mah?

Boooonnn... Dintre cei 2 "greenhorn" ce am fost prezenti (doar 2, nu?) iau eu primul cuvantul.

Dupa ce ca eram nou, am ajuns si primul, pe la 18:25. Pana la urma am nimerit parcarea (multumesc celor 2 porumbei cu Kalos-ul, carora probabil le-am stricat intalnirea, ca nu erau membrii DaewooClub, da' m-au dus la fix! :banana: ). In schimb la plecare m-am cam plimbat nitel prin zona, ca nu am nimerit Mihai Bravu din prima, asa ca am apelat la varianta "intreaba publicul".

Lume a fost destul de multa, peste 30 de masini, daca am mai reusit eu sa numar la cat eram de inghetat.

Cum nu sunt eu cronicarul, ca am chiulit de la Romana prea mult in liceu, o sa inchei aici, dar nu inainte de a

mai pune si cateva poze (chiar - patentam evacuarea asta de Cielo? :thumbl :) .

JMu over and out.

P.S.: Deasemenea multumiri catre Maniaku ca ne-a iertat de la botez. :D

post-2330-1137141875_thumb.jpg

post-2330-1137141887_thumb.jpg

post-2330-1137141895_thumb.jpg

post-2330-1137141901_thumb.jpg

Ca sa ramana scris aici pentru posteritate sau pana pica prima oara in mod iremediabil baza de date, am fost si eu la intalnire, de la orele 19 si ceva pana pe la 21 si altceva. Am vazut, am vorbit, am glumit, am salutat si am plecat.

Numai de bine !

salut..acum am ajuns acasa ... m-am orit la porumbitze in camin(e) ...si ... nu ma asteptam pe frigul ala sa vina atata lume ...

am intalnit acolo si o cunostintza ..dar mai tarziu ne-am dat seama :D ca ne cunoastem...mica este lumea,mai ales ca suntem din orase diferite ..nici el nu este din buc ...

imi pare rau ca nu prea am retinut lumea ... next time ...

Edited by exemplu

@JMu a-ti avut noroc ca era prea frig si nu ne ardea de botez, dar stati "linistiti" ca nu scapati!!!

@exemplu Pai bine mai nene asa ne-a fost vorba?? Dupa intalnire eu m-am ales cu ZLI si cu StinkyP.I.M.P aka PesteImputit si tu cu porumbite de Giurgiu?? Sa-ti fie rusine :D

@Remix aka Witchu' Daca mai vii cu idei din astea destepte sa arzi pasarici la mine in masina nu stiu ce se intampla cu tine !!!! :)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...