Mircea Posted September 28, 2006 Share Posted September 28, 2006 Mircea daca vrei sa tragi fir separat iti recomand sa te leg in siguranta de accesorii dar sa ti cont ca in mufa de alimentare a detectorului mai ai o siguranta de protectie. Stiu ca mai are o siguranta. Intentionez sa trag un fir pe + contact, astfel incat in momentul in care am scos cheia sa se opreasca si detectorul. Link to comment
hawkeye Posted September 28, 2006 Share Posted September 28, 2006 Doar eu am observat ca Mircea urmeaza a fi legat intr-o siguranta de accesorii? Sper ca o sa puneti niste poze aici Link to comment
MethodRO Posted September 28, 2006 Share Posted September 28, 2006 Mircea pai asa se intampla si de pe siguranta de accesori deaia ti-am recomandat sa faci asa. Sa sti ca daca nu ai cheia in contact nu poti sa folosesti bricheta! Link to comment
hawkeye Posted September 28, 2006 Share Posted September 28, 2006 http://www.magazin-online.ro/pd1124546563.htm?categoryId=75E cea am eu + cordless + ceva in plus la pret. Multumesc pentru raspuns. Cum sta cu alarmele false in oras? Momentan am un Bel care piuie de fiecare data cand trec pe langa o banca, benzinarie sau altele. Ce este "in plus" la pret? Link to comment
Juliaen Posted September 29, 2006 Share Posted September 29, 2006 (edited) Pretul la modelul cordless e 503 Ron + taxe postale (aproximativ 30 RON, livrare in 24 ore, plata ramburs), modelul XTR 425 e 475 RON + taxe postale. Oricum, diferenta e destul de micuta, iar la pretul final mai aplici reducerea ce o poti negocia (am obtinut 10% fara prea multe discutii, dar se mai putea forta putin). Cu alarmele false sta destul de bine, are 4 moduri: Highway, City, City1 si City2. In majoritatea oraselor City e suficient, dar in Bucuresti cred ca trebuie sa mergi pe City1. Edited September 29, 2006 by Juliaen Link to comment
tico_RS Posted October 11, 2006 Share Posted October 11, 2006 Eu acum am un Cobra ESD 7000, foarte multumit de el, dar mama a pus ochii pe el si mi-a dat 200 ron pe el, asa ca trebuie sa imi caut altul... Ma oprisem la Bel Express 795 la 390 ron si Cobra ESD 9400 la 360 ron. Bel are in plus fata de Cobra "cica" Instant-on detection (POP Mode). oare merita diferenta in plus, mai ales ca m-am obisnuit cu Cobra si parca as ramane tot cu marca, dar si POP Mode imi face cu ochiul... Link to comment
Juliaen Posted October 11, 2006 Share Posted October 11, 2006 Avand in vedere ca diferenta e doar 30 Ron si faptul ca brigada radare a Politiei Romane s-a specializat in folosirea instant-on-urilor, merita! Link to comment
Mircea Posted October 12, 2006 Share Posted October 12, 2006 Pai si ESD 7000 are functia instant on! Link to comment
tico_RS Posted October 12, 2006 Share Posted October 12, 2006 Scria pe undeva fugitiv, dar mi se pare ciudat ca un detector seria 7 de 230 ron sa aiba POP si unul de 360 ron seria 9 sa nu aiba... Intrebarea mea venea in contextul citatului de mai sus, ca de fapt instant-on detection e de fapt o sensibilitate mai mare si functioneste doar daca se fixeaza pe unul din fata ta... Bine, acum din experienta toate detectoarele prin radare in instant-on, dar semnalul e unul lent, foarte mic, dar care creste brusc la un moment dat, deci daca esti atent, deja il recunosti, spre exemplu pe drumul spre mare am descoperit 2 radare POP cu un whistler low-end... Link to comment
Mircea Posted October 18, 2006 Share Posted October 18, 2006 Din experienta iti spun, reactioneaza super bine la instant on! Daca esti la un 80-90 ai timp suficient sa franezi. Cel din fata mea n-a mai avut...si si-a furat-o. Daca este ceva de reprosat la esd 7000, este display-ul mic. Link to comment
Zmeul cel rau Posted October 18, 2006 Share Posted October 18, 2006 Intrebare: ce iti trebuie display la detectorul de radar? Link to comment
_romulus_ Posted October 19, 2006 Share Posted October 19, 2006 Am si eu o rugaminte: imi sta capul la asa ceva :detector. As avea nevoie de cateva pereri, avand in vedere ca e primul detector care-l cumpar. Multumesc anticipat. Link to comment
Tommy Posted October 19, 2006 Share Posted October 19, 2006 (edited) Daca este ceva de reprosat la esd 7000, este display-ul mic. In tetiera oricum nu-l vad Copyright@Zmeu "> Edited October 19, 2006 by Tommy Link to comment
Juliaen Posted October 19, 2006 Share Posted October 19, 2006 (edited) @romulus: daca il iei de la noi, cam scump pentru ce poate (~530 RON ); dar daca poti sa il iei din afara cu pretul din link (~109$, zic ca e OK). Arunca un ochi si la XTR 425 (s-a ieftinit, acum e ~420 RON) sau DE 1788 (cordless, ~450 RON). Edited October 19, 2006 by Juliaen Link to comment
Mircea Posted October 19, 2006 Share Posted October 19, 2006 Intrebare: ce iti trebuie display la detectorul de radar? La cum merg eu cu muzica cand m-apuca... imi trebuie. Eu nu-l tin in tetiera Link to comment
_romulus_ Posted October 19, 2006 Share Posted October 19, 2006 @romulus: daca il iei de la noi, cam scump pentru ce poate (~530 RON ); dar daca poti sa il iei din afara cu pretul din link (~109$, zic ca e OK). Arunca un ochi si la XTR 425 (s-a ieftinit, acum e ~420 RON) sau DE 1788 (cordless, ~450 RON). Tocmai ca il iau de afara si pretul mi s-a parut bun avand in vedere ce stie. De fapt mi-l ia cineva din state si mi-l aduce. Link to comment
_romulus_ Posted October 23, 2006 Share Posted October 23, 2006 Azi am primit confirmarea. Pretul detectorului va ajunge la 117.37$. E un pret bun. Link to comment
tico_RS Posted October 24, 2006 Share Posted October 24, 2006 @Mircea: asta am vazut si eu acum Mi-am luat Bel795 si este mult mai sensibil decat Cobra, poate prea sensibil pentru gusturile mele (si mai scump, evident) dar sincer sa fiu Cobra 7000 isi face toti banii, este f simplu de folosit si foarte sensibil pentru unul din cele mai ieftine detectoare. Daca ar fi sa o iau de la capat, as alege Cobra 7000 tocmai pentru ca e app la 1/2 de pret si face 90% din treaba lui Bel... Link to comment
Bel_Ze-but Posted October 24, 2006 Share Posted October 24, 2006 @Mircea: asta am vazut si eu acum "face 90% din treaba lui Bel..." Si cam ce reprezinta cei 10%? Adica Belul are distanta si unghi mai bun de detectie sau e vorba numai de alarmele false? Au fost cazuri cand fie unul fie altul te-au avertizat tarziu sau deloc? Link to comment
tico_RS Posted October 24, 2006 Share Posted October 24, 2006 Pana acum nici unul nu a tacut sau nu m-a avertizat prea tarziu, dar eu nici nu sunt mare speeder, uzual unde se poate merg pe la 90-100kmh maxim in oras si afara o idee mai mult... De ce imi place mai mult Cobra? Pentru ca dupa ce te inveti cu el, e clar cand e radar si cand nu, pe cand la Bel se intampla cateodata sa dea direct 4 linii de semnal si de fapt sa nu fie radar, ceea ce e deranjant sa te proptesti in frana si de fapt sa fie alarma falsa... E drept, afara cred ca e perfect Bel-ul, tocmai datorita sensibilitatii net superioare, dar nici Cobra nu te face de ras, cum zicea si Mircea, si mie mi s-a intamplat sa scap de vreo 2 ori de radar in POP... In alta ordine de idei: am vazut ca au aparut alte benzi radar, ultra X, Ku, etc. Sper sa nu le vina ideea sa puna si radare de-alea ca turbez... Si am mai vazut pe unele situri detectoare Black Spiderzz, care cica de la primul model din gama iau POP (acum depinde si cand il iau ) si sunt ieftine si iau si benzile noi, stiti ceva de ele? Link to comment
Juliaen Posted October 25, 2006 Share Posted October 25, 2006 @tico_RS: am intalnit destule masini de politie cu radar la care tipa detectorul in banda KU cu intensitate maxima. Link to comment
tico_RS Posted October 25, 2006 Share Posted October 25, 2006 Oare sa fi dat drumul si la Ku? inca nu am intalnit totusi radare la care sa taca, stau si ma gandesc daca nu cumva superbanda ca inglobeaza si Ku sau macar daca nu se suprapun pe radarele politiei... Ar fi culmea acum cand m-am mai pricopsit si eu sa schimbe astia radarele... Apropos, ce detector ai de ia si Ku? Link to comment
Juliaen Posted October 25, 2006 Share Posted October 25, 2006 Am Whistler XTR 425. Si am gasit radare pe KU inca din luna iulie. Link to comment
Moshu Posted October 26, 2006 Share Posted October 26, 2006 Ce parere aveti de asta micu? Eu sunt pentru cobra, dar parca sunt prea scumpe fata de "paianjan". Si vad ca in afara de cateva figuri, sunt cam la fel. Link to comment
kata Posted October 26, 2006 Share Posted October 26, 2006 Eu am avut un BZZ 800 Pro. In prezent am un Bell vector 940 (ultima varianta). Diferenta dintre ele: Bell are ceva mai multe alarme false, in special la benzinarii dar distanta de la care ia un radar este net superioara. Din punctul meu de vedere prefer cateva alarme false in plus si o distanta de detectie mai mare decat invers, mai ales ca am observat ca radarele au inceput sa fie asezate tot mai des pe langa benzinarii. Link to comment
Recommended Posts