Zmeul cel rau Posted July 31, 2007 Share Posted July 31, 2007 Unde ai gasit cablul ala la 24 de RON? Link to comment
ticodriver Posted July 31, 2007 Share Posted July 31, 2007 (edited) La Bit Electronic, aia de pe Eminescu 121: http://www.detector-radar.ro/index.php?pag...op&Itemid=6 LE: acum am vazut ca e de Whistler...cel mai bine ii suni si ii intrebi daca au si pt. Cobra sau daca se potriveste asta. Edited July 31, 2007 by ticodriver Link to comment
Elfu Posted July 31, 2007 Share Posted July 31, 2007 @ticodriver Cam orice produs electronic pentru auto, are o dioda inseriata cu alimentarea ca sa nu busesti aparatul in caz ca inversezi polaritatea. Mai mult ca sigur s-a prajit dioda aia. Trateaza si tu cu Abram Burel daca se baga sa te rezolve sau cu altcineva care se pricepe cat de cat la electronica, daca nu te risti singur, ca s-ar putea sa nu aiba nimic detectorul. Link to comment
ticodriver Posted July 31, 2007 Share Posted July 31, 2007 (edited) fftopic: L-am dat unui electronist de la serviciu de la mine...mi-a zis ca daca are dioda aparatul am noroc, daca nu.... ("> LE: S-a rezolvat; am avut super bafta; desi nu avea dioda (cobra rulez ), am avut noroc ca s-a ars partea de laser a detectorului, cea de microunde nefiind afectata; a scos electronistul meu partea laser si totul e ok, nu mai face scurt; acuma trebuie sa cumpar 2 piese de pe maica domnului ca sa fie si partea aia functionala. Oricum, din ce stiu eu in .EU nu prea sunt radare laser Si acum ON Topic: e aberant sa zici ca nu e vazaut Traffipax Speedophot de Cobra, acesta operand exact in banda K 24.125Ghz. Edited July 31, 2007 by ticodriver Link to comment
VAXXi Posted August 6, 2007 Share Posted August 6, 2007 Mi s-a pus pata pe un Beltronics RX65, e vreo 1000 de lei. Pareri pro/contra ? Link to comment
uskt2005 Posted August 6, 2007 Share Posted August 6, 2007 (edited) Ca sa nu deschid un topic la bursa intreb pe aici : Are cineva un detector de radar (chiar si stricat) care nu are ce face cu el? Daca da rog un PM cu pretul care il cere. Multumesc pt intelegere si scuze de fftopic: Edited August 6, 2007 by uskt2005 Link to comment
Satori Posted August 6, 2007 Share Posted August 6, 2007 Presupun ca s-a mai scris, nu stau sa citesc tot topicul, Cobra si Whistler nu detecteaza Traffipax si Speedophot, doua din cele 3 tipuri de radare folosite de politia romana. Ca atare va recomand Bel sau alte marci/modele scumpe care, din pacate, nici ele nu exceleaza la detectie. Pe bune? Link to comment
Alezz Posted August 6, 2007 Share Posted August 6, 2007 Azi dupa Piata Victoriei spre Aviatorilor celebra solnita alba pe partea stanga(atentie ca tine radarul la minim) abia ca a ajuns la nivelul 2 pe detector(din 3) BZZ 100 si-a facut din nou treaba . Pt mine e suficient ca oricum mai mult de 70km/h nu o calc in Buc,m-a anuntat din timp...cam 100-150 metri. Link to comment
Satori Posted August 6, 2007 Share Posted August 6, 2007 Deschide geamul larg si arunca-l. Solnitza aia rupe gura Bel-ului. Link to comment
Alezz Posted August 6, 2007 Share Posted August 6, 2007 Nu am de ce sa-l arunc ca banii si ia scos deja .Oricum Just for the record saptamana trecute cand am plecat de la Poli am facut dreapta si i-am dat talpa dar asta a urlat ca dracii.Rezultatul AOW aia rosie venea de pe contrasens si asta mic i-a detectat dinainte de curba . Link to comment
Mircea Posted August 6, 2007 Share Posted August 6, 2007 Deschide geamul larg si arunca-l.Solnitza aia rupe gura Bel-ului. Si a junghiului de cobra esd 7000... Link to comment
Wolfman Posted August 6, 2007 Share Posted August 6, 2007 Mi s-a pus pata pe un Beltronics RX65, e vreo 1000 de lei. Pareri pro/contra ? Am testat unul, pe acelasi traseu urban pe care 940-ul meu tace de regula, RX65-ul da o gramada de false, cu aceleasi setari. In rest, distanta de detectie excelenta, mai mare ca la 940. Link to comment
Satori Posted August 6, 2007 Share Posted August 6, 2007 Nu exista detector care sa nu dea false dar sa detecteze de la distanta. Link to comment
Wolfman Posted August 6, 2007 Share Posted August 6, 2007 Mi se pare ca raportul distanta de detectie/nr. de alarme false este mai bun la 940. Link to comment
VAXXi Posted August 8, 2007 Share Posted August 8, 2007 No, si pentru ca aveam jucarie noua si ardea talpa, am iesit sa plimb detectorul. Brief: display tehnic cu toate benzile simultan (afiseaza ceva de genul K3 Ku1) sau cu frecventa detectata; voce de englez plictisit, parca merg cu Sir John majordomul in masina; alerte sonore diferite pe benzi. In practica: alarme false doar la benzinarii, care sunt invariabil afisate banda K, nivel 1 (frecventa 24.150 GHz). In afara, cand ma intorceam pe DN, mi-a prins K1 - Lukoilul de la bifurcatia Ploiesti-Brasov cam de pe la jumatatea Barcanestiului; un radar in Potigrafu, prins cam cu vreo 400 metri inainte K3, si altul in Tancabesti, Loganul era la Agip-ul dinspre Bucuresti, si detectorul a chitait inca dinaintea curbei mari de la intrarea in Tancabesti dinspre Ploiesti. Overall, pare o jucarie buna. Combinat cu TomTom care afiseaza camerele de pe DN1 si cu statia CB, ar trebui sa nu mai vad procese verbale de-acum incolo Link to comment
remix Posted August 9, 2007 Share Posted August 9, 2007 @Vaxxi, felicitari pentru achizitie, si eu am pus ochii pe aceeasi jucarie dar inca mai strang bani @ticodriver - nu banda in care functioneaza este problema ci intensitatea cu care emit. acele 2 tipuri de radare nu au nevoie de o emisie foarte puternica pentru a detecta viteza ta si ca atare vor fi inregistrate pe detectoarele slabe ca cel mult 1 liniuta, lucru adesea asimilat cu o alarma falsa. Dupa cum spuneam, nu ma luati pe mine de "guru" si nici nu ma credeti pe cuvant, nu fac decat sa reproduc informatii acumulate pe softpedia unde sunt mult mai bine sustinute si argumentate cu tot cu poze, filme si altele asemenea. Link to comment
madkat Posted August 9, 2007 Share Posted August 9, 2007 whistler 1743 de cand il am nu am luat nici un radar (sau radarul pe mine ) Link to comment
VAXXi Posted August 10, 2007 Share Posted August 10, 2007 Updates, dupa un drum in seara asta: - radar la pod la Otopeni cu instant-on, vazut cam in 200 de metri (nu stiu ce tintea, sper ca nu pe mine ) - radar la primul giratoriu mergand dinspre Piata Victoriei spre Charles de Gaulle (pe piatra cubica), vazut imediat dupa ce-am intrat pe piatra cubica - in Ploiesti, dupa ce-am intrat pe bulevard, prin dreptul rondului 1 a inceput sa urle de-am zis ca s-a stricat; la Cinemascop era Loganul, distanta cam 1.5 statii de autobuz Niice Link to comment
CARABUSU Posted August 16, 2007 Share Posted August 16, 2007 Sunt proaspatul posesor al unui detector Beltornics 940 care m-a costat aproximativ 600 RON(pretul exact pe factura,la ora asta is tahui de cap). Voi ce ziceti,merita banii? Link to comment
Wolfman Posted August 16, 2007 Share Posted August 16, 2007 Pana la ultimul leu, am asa ceva de peste 3 ani si isi face treaba cu brio (false extrem de putine pe AUTOSCAN) si distanta de detectie excelenta. Link to comment
free_spirit Posted August 16, 2007 Share Posted August 16, 2007 (edited) Salutare !! Din clasament reiese ca cei mai multi dintre noi folosim Cobra. Nu-i rau, zic eu, posesor de Cobra 9730 din decembrie 2006, cu care mi-am luat intr-adevar 3 puncte de penalizare( dar fara amenda cu bani), dar vina mi-a apartinut , pentru ca nu am fost atent eu, ca aveam muzica prea tare in masina si nu l-am auzit , desi el saracu', muncea de zor . IN rest, mi-a aratat de fiecare data radarele de departe, chiar si atunci cand nu eram in linie dreapta cu ele,cu conditia sa fie active in permanenta. Eu, unul, sunt multumit.Cert este ca nu pot trai fara el. Respect !! Edited August 16, 2007 by free_spirit Link to comment
Alezz Posted August 16, 2007 Share Posted August 16, 2007 Fost saptamana trecuta pe litoral,in total am prins vro 15 bucati(radare) nu am luat niciunul,prastia de BZZ 100 la adatorie.De mentionat ca urla si la alea mici,negre si patrate . Link to comment
A.C_MATIZ Posted August 16, 2007 Share Posted August 16, 2007 Eu folosesc de cateva luni un COBRA 9330.Sunt foarte multumit de el.A mai dat si alarme false.Dar pe traseul pe unde circul eu am invatat zonele unde da alarme false. Link to comment
Satori Posted August 17, 2007 Share Posted August 17, 2007 Asta e ala la care reclama spune "Detector de amenzi!" Nume sugestiv? Link to comment
Alezz Posted August 17, 2007 Share Posted August 17, 2007 Lasa ma,al tau e za best...aseara l-am salvat si pe pixel cu detectoru ala de zici sa il arunc pe geam . Link to comment
Recommended Posts