Jump to content

Ce Detector De Radar Folositi?

ce detector de radar folositi ?  

512 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

RX.

Are cutie mai frumoasa si vine si cu cablu din ala smart.

Night Elf said:
E ceva mai linistit la alarmele false.

Asta-i semn de 'slabiciune'.

Bine ca nu e asa cum zici tu.

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Am avut in parbriz 995 si RX-ul. Amandoua fac aproximativ la fel (uneori incepea RX-ul primul, uneori 995). Nu e nici o diferenta in exploatare, indiferent ce zic ei in specificatiile tehnice.

Satori said:
Am avut in parbriz 995 si RX-ul. Amandoua fac aproximativ la fel (uneori incepea RX-ul primul, uneori 995). Nu e nici o diferenta in exploatare, indiferent ce zic ei in specificatiile tehnice.

Depinde ce antena avea RX-ul pe care l-ai avut tu.

Cele cu M4 dau foarte putine alarme false, dar sunt si ceva mai putin "sensibile". Din cate am inteles au micsorat unghiul de detectie, astfel incat sa dea cat mai putine alarme false la sursele din lateral. La benzinarii de ex de multe ori nici nu suna sau suna cel mult k1. Daca indrepti detectorul spre benzinarie ai semnal maxim.

Ca o recomandare nu tineti RX-ul pe Autoscan ca uneori gandeste cam mult si v-o puteti fura la Speedophot-uri. ;)

P.S. Nu m-a luat niciun radar cu RX-ul desi am mers destul de tare chiar peste limita de safety de a-mi lua permisul (peste 50 de km peste viteza legala).

Cu phyton-urile nu discuta. M-a scos si de 2 instant-on-uri. A urlat maxim cand le-au dat la cei din fata cam de la 500 de metrii de masina politiei. :)

Nu stiu ce antena avea, dar tocmai ai desfiintat RX-ul, daca este adevarata chestia asta cu unghiul de detectie.

La ultima excursie pe DN1, am gasit un radar mult in lateralul carosabilului (40-50m), in boscheti, dupa o curba foarte larga, aliniat cu iesirea din curba (100m). Ce face RX cu antena noua la faza asta? Nu cumva ma anunta prea tarziu?

Nu, la radare lucreaza bine Am prins si eu si mai naspa amplasat decat zici si e ok. Doar da ceva mai putine alerte la magazine/benzinarii (nu la toate) probabil doar la cele care au emisia mai slaba. La semnale puternice (radare) reactioneaza ok, poate si datorita reflexiilor. Pana acum nu m-a dezamagit. :)

laurentziu83 said:
http://forum.softpedia.com/index.php?s=&am...t&p=4615875

Se pare ca actiunea mea de a contesta PV-ul de amenda luat datorita instant-on-ului facut de politistii braileni a avut efect. Au trecut pe constant-on baietii.

Pai din ce am inteles de la tine, tie nu ti-au facut isntant on (cu veioza), tie pur si simplu ti-au dat drumul la radar in fata si autotestul se desfasura direct pe tine.

Gata m-am agatat de un Rx65.

Intrebare timpita ce frecvente folosesc radarele noastre?

Cineva mi-a zis ca 24.158 dar pe Bucuresti-Iasi am facut o lista intreaga pe carnetelu' din masina (am sa le pun mai tirziu) sint sigur de ele deoarece am vaz masinile.

Cine are o lista verificata e rugat sa o puna pe aici. Parca am mai vazut una dar nu am mai gasit-o.

• 1 month later...

Ce stiti de Cobra 7000 ? L-am gasit la super oferta in Kaufland lichidare de stoc 75RON, prin urmare l-am luat ...

TBirdi said:
Ce stiti de Cobra 7000 ? L-am gasit la super oferta in Kaufland lichidare de stoc 75RON, prin urmare l-am luat ...

Si nu te-ai intrebat cum de e asa ieftin?

Eu credeam ca in romania lumea nu mai crede de mult in supraoferte, dar imi place cand se cere o parare despre un lucru dupa ce a fost achizitionat.

• 2 weeks later...
  • 2 months later...

Vreun posesor de Cobra 9440 ?....ca il am de vreo 2000 km si 1 luna, si nu am dat fata-n fata cu Politia Romana...de detectat stiu ca detecteaza, dar eram curios ce parere au cei care-l folosesc de ceva timp...

Merci!

Am cobra 9400 de aproape 3 ani de acum si am luat-o doar o data in acest interval, cu instant-on. Iar asta vine de la unul care a avut zeci de radare luate si tot atatea amenzi platite, precum si permisul suspendat de 3-4 ori doar pentru viteza intre anii 1995 pana in 2005. Mai bine uit telefonul acasa decat detectorul. Isi face treaba in continuare extraordinar, iar functia Intelli-Mute face toti banii.

Asa ca 9440 nu poate fi decat beton.

E...off. Ca inca nu m-am prins cum se foloseste functia asta <laudata> :D

Citez din carticica: "IntelliMute is a unique new feature of the detector that allows you to avoid alerts you don't need to hear because you are stopped or moving slowly.By sensing the "revs" (RPMs) of your engine,IntelliMute knows when you are at low speed and automatically mutes alerts.Before IntelliMute will work you must set an activation point for yopur engine's revs.

Whenever the revs are below that point,IntelliMute will begin muting."

Am citit iar mai clar...si o sa mai incerc inca odata...poate imi iese :D

Numai bine

Edited by raresh20