steph Posted March 5, 2007 Share Posted March 5, 2007 Ori simte vibratiile motorului ori citeste tensiunea. Cert e ca de 3 saptamani nu a dat niciodata gres. Stie tot timpul cand o turez si cand nu. Uite o sa incerc si eu faza cu dezaburire si alti consumatori. body> Am primit pm-ul tau, si te-am adaugat in mess sa vb. despre 9730 Link to comment
guru Posted March 6, 2007 Share Posted March 6, 2007 Ieri am avut prima iesire pe un traseu cu radare. Am intalnit doua. Prima masina echipata cu radar, era asezata perpendicular pe sosea, iar Garcea scria un proces-verbal. Detectorul a tacut malc. Radarul nu era in functiune. Al doilea, era la intrarea intr-o localitate, la o curba usoara, la baza unui deal. Radarul era orientat spre cei de pe contrasens. Detectorul Cobra ESD 7000 a tipat cu putin inainte sa vad masina de politie, si cam 500 m dupa ce am trecut de dusman. Intensitatea semnalului era foarte slaba. Probabil radarul era reglat pe putere mica. Alarmele false sunt destul de putine, nu sunt sacaitoare. Pana acum, concluzia ar fi ca nu am reusit sa-mi fac o parere exacta despre cat e de eficient. Cert este ca am un client care ar vrea sa-l ia. Sa-l dau si sa incerc altceva, sau sa-l pastrez? Oricum, vreau sa ma limitez la gama ieftina, sau cel mult ieftin + ceva, pentru ca nu sunt chir asa de bonav de detectoare. P.S. Am fost pe la parintii mei, intr-o comuna fara prea multa electronica, dar tatal meu a pus in curte o antena parabolica Focusat. In apropiere acesteia, detectorul tipa in benzile X si K/ca, asta dupa ce nu a schitat nimic prin vreo cinci sate. Link to comment
Tommy Posted March 6, 2007 Share Posted March 6, 2007 Ai client? Da-l si la aceeasi bani iei o ieftineala de la whistler ce e mult peste 7000. Daca ai bani de Bell si ai drumuri multe afara e si mai bun Link to comment
hawkeye Posted March 14, 2007 Share Posted March 14, 2007 (edited) Pana la urma in ce benzi are Politia Romana radarele? Eu nu am observat decat in K, in schimb am multe alarme false in X si K,a. Edited March 14, 2007 by hawkeye Link to comment
andreib Posted March 14, 2007 Share Posted March 14, 2007 Si mi-am luat-o pe E85 vinerea trecuta cu detector cu tot. Radar Typhoon II pe un logan alb in boscheti. 78 ron si 3 puncte. Link to comment
andreib Posted March 14, 2007 Share Posted March 14, 2007 N-a blitzat nimeni, instant on... Link to comment
ovidiuc Posted March 15, 2007 Share Posted March 15, 2007 Deci putem pune detectoarele in rama si sa treecem la mers regulamentar. Link to comment
Satori Posted March 15, 2007 Share Posted March 15, 2007 Nu neaprat. Solutia cea mai buna este detector + statie. In lipsa celei din urma, avem: - flashurile celorlalti - atentie la masini oprite suspect (mai ales Logan, Vento si Passat) - atentie la configuratia zonei (iesire din curba larga urmata de linie dreapta, de exemplu, pe E85, inseamna sanse mari de radar) - atentie la distanta intre satul respectiv si localitatile mari din judet (cu cat sunt mai departe localitatile mari, cu atat mai putine sanse de radar) - intotdeauna, daca nu sunt absolut sigur ca nu poate fi radar, merg sub 50+limita legala. Carnetul se redobandeste greu iar taxiurile sunt scumpe. ... cam atat. Link to comment
Mircea Posted March 15, 2007 Share Posted March 15, 2007 . Solutia cea mai buna este detector + statie. AMIN Link to comment
Satori Posted March 15, 2007 Share Posted March 15, 2007 mai adaug la lista: - balansarea mainii stangi in plan vertical de catre un motociclist. (Asta am vazut-o pe viu... bizonii au luat radarul, probabil li s-a parut deplasat ca satanistul de strumfuadi sa le dea sfaturi lor ) ) Link to comment
Moshu Posted March 15, 2007 Share Posted March 15, 2007 AMIN Sa nu crezi ca e asa. Ai sanse mai mari sa scapi (daca mai dai de unu cu statie), dar atat. Daca te gasesti cu cine trebuie, ti-o iei. Si mare grija afara din localitati, mai ales pe E85, unde te ia patrula din mers Cu stima, Stan Patitu' fratele lui Andreib. Link to comment
andreib Posted March 15, 2007 Share Posted March 15, 2007 Sincer, la intoarcere am mers mult mai incet decat la dus. de ce? Motive simple: 1. 90% din radare sunt instant-on 2. nici o regula normala de plasare a radarelor nu te salveaza, erau si prin localitati, pe afara, prin bocheti, prin curbe prin parcari etc 3. NU intotdeauna are cine sa-ti dea flashuri sau (in caz ca ai) sa-ti zica prin statie+ radarele se misca, nu stau in acelasi loc! 4. Detectorul este INUTIL la instant-on, e doar o magaoaie care te anunta ca te va opri gaborul in urmatorele 2-5 sec Poate te poate ajuta un paravan (un nene care sa mearga in fata ta si sa o ia in locul tau!), dar am constatat ca din astia sunt greu de gasit, in general ori merg regulamentar ori merg ca dementii cu 100+ prin localitati (iar eu nu risc abecdarul...). Link to comment
hawkeye Posted March 15, 2007 Share Posted March 15, 2007 Poate te poate ajuta un paravan (un nene care sa mearga in fata ta si sa o ia in locul tau!), Si daca-ti face instant-on din spate? Link to comment
andreib Posted March 15, 2007 Share Posted March 15, 2007 Am spus ,,poate'', nu sigur si nu intotdeauna. Link to comment
Moshu Posted March 15, 2007 Share Posted March 15, 2007 In orice caz in coloana ai sanse mai mari sa scapi. Eu cand am luat-o eram singur pe banda mea. Instant on, urla magaoaia si... i-am vazut mecla in masina care venea din fata. Dupa mine au mai aparut, dar deja mergeau ca melcii... Se mai uita ala in LCD, ca parcase invers pe sens, dar nimic. Veneau aia parca aveau pana toti... Link to comment
Moshu Posted March 17, 2007 Share Posted March 17, 2007 (edited) Cred ca-mi iau un whistler low price vorba lu' tommea... Cobra 7000 e de decor. Edited March 17, 2007 by Moshu Link to comment
dinoc Posted March 17, 2007 Share Posted March 17, 2007 (edited) Cum am inceput sa acumule puncte pt viteza, imi caut si eu un detector, m-ar interesa ceva ( o solutie eventual ) care sa ramana permanent pe masina. N-as vrea sa-l tot montez/demontez de fiecare data cand ma opresc undeva. Ma gandisem la asa ceva, cum vi se pare ? Whistler PRO 3450 Sau daca aveti alte solutii/sugestii va rog spuneti-mi ? Edited March 17, 2007 by dinoc Link to comment
Moshu Posted March 17, 2007 Share Posted March 17, 2007 Buna alegere. Parerea mea. Cine ti-l monteaza, ca nu-i asa simplu... Link to comment
laurentziu83 Posted March 18, 2007 Share Posted March 18, 2007 Cum am inceput sa acumule puncte pt viteza, imi caut si eu un detector, m-ar interesa ceva ( o solutie eventual ) care sa ramana permanent pe masina. N-as vrea sa-l tot montez/demontez de fiecare data cand ma opresc undeva. Ma gandisem la asa ceva, cum vi se pare ? Whistler PRO 3450 Sau daca aveti alte solutii/sugestii va rog spuneti-mi ? Vezi ce te inspira de aici Link to comment
Mircea Posted March 18, 2007 Share Posted March 18, 2007 Am facut vineri probe cu esd7000 cu 3 radare in 5 km, de care stiam de pe statie. Din fata , la radar static, incepe sa piuie de la 1300 m in linie dreapta si circa 800 m la radar in miscare care vine din fata. Link to comment
Immortal Posted March 20, 2007 Share Posted March 20, 2007 A luat cineva vreunul direct de pe net? Si daca da, de unde? Eu si MCojo'ul cautam XRS 9930'u. Bucuros ca in sfarsit l-am gasit (chiar ieftin) la be-loud.ro, am plasat comanda numai ca sa fiu anuntat ca nu e pe stoc si nu va fi prea curand. M-am reorientat catre aia de la Falcon (cu celemaiieftinedetectoare.ro sau ceva de genu) care par a fi si mai neseriosi - nici macar n-au raspuns la o simpla intrebare trimisa prin mail... La detectoare-radar.ro e mult mai scump, iar site-ul e chiar mai anagramat ca mine. Te cam sperie...In plus, nu inteleg de ce's afisate preturile in USD si daca include TVAul sau nu... Ma rog, short story, stie cineva ceva magazine virtuale SERIOASE cu detectoare? TIA. Link to comment
laurentziu83 Posted March 20, 2007 Share Posted March 20, 2007 www.digitalworld.ro Joi dimineata la 9 am facut comanda, o ora mai tarziu m-au sunat pentru confirmare, iar vineri la pranz il aveam. Link to comment
Immortal Posted March 20, 2007 Share Posted March 20, 2007 (edited) Mersi frumos. I think this is it Chiar daca e cu 60RONi mai scump. Offf, be-loud'ule LE: Nah ca nu-i pe stoc. Jocu' continua... Edited March 20, 2007 by Immortal Link to comment
Recommended Posts